22:44 - 1403/03/28

خبر خوش قاضی زاده هاشمی از میزان افزایش حقوق بازنشستگان پس از همسان سازی

همسان سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی موجب دو مورد افزایش ۳۰ درصدی در سال ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ خواهد شد.

عیدی بازنشستگان در سال 1403 چقدر است؟

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، بنابر اعلام قاضی زاده هاشمی ، هرگونه اصلاحی در احکام بازنشستگان عزیز از اول فرودین هزار چهارصد و سه اعمال می‌شود.

قاضی زاده هاشمی نماینده مجلس در حاشیه نشست ارائه گزارش و رسالت صندوق‌های بازنشستگی کشوری گفت: منابع همسان سازی حقوق بازنشستگان در بودجه لحاظ شده و در جداول نهایی سهم ۴۰ درصدی برای اجرا در سال جاری تصویب شد.

وی بیان داشت: این موضوع به شورای نگهبان جهت بررسی ارسال و از خرداد اجرایی خواهد شد. میزان افزایش ۴۰ درصد است و سال ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ نیز دو مورد افزایش ۳۰ درصدی خواهیم داشت.

قاضی زاده هاشمی در پاسخ به این پرسش که چرا حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی بر اساس تورم نیست، گفت: مجلس در این زمینه ورود اولیه داشته، ولی روز‌های پایانی مجلس یازدهم است و اگر به سرانجام نرسید در مجلس جدید بعد ۷ خرداد در کمیسیون اجتماعی بررسی خواهد شد.

این نماینده مجلس بیان داشت: آنچه ما الان حکم قانونی داریم همسان سازی حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری است، ولی در مورد حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی در مجلس دوازدهم پیگیری خواهد شد که حکم قانون و مبنای مجلس میزان تورم است و اینکه چقدر تناسب سازی خواهد بود را مجلس پیگیری می‌کند.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این باره عنوان کرد: تاریخ اجرایی برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ یعنی از اول فرودین سال هزار چهارصد و سه خواهد بود، هرگونه اصلاحی در احکام بازنشستگان عزیز از اول فرودین هزار چهارصد و سه اعمال می‌شود.

منبع: اقتصادآنلاین

مطالب مرتبط

1 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

فناوری

29 خرداد 1403


همیشه مافیای وارد کننده گان موفق هستند بجای توجه به درآمد کارکنان و بازنشستگان تامین اجتماعی توجه دولت به خدمات و واردکنندگان هست کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی به جرم نقش داشتن در تولید باید زیر پا له شوند درود بر مافیای واردکنندگان

نظرات بسته شده است

برنجستان