روش تهیه کیک شیر عسلی لذیذ
دراین کیک خوشمزه، به جای شیر و شکر، از شیر عسلی استفاده شده و برای کودکان بسیار مقوی است.
دراین کیک خوشمزه، به جای شیر و شکر، از شیر عسلی استفاده شده و برای کودکان بسیار مقوی است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ترکیب خاص شیر عسلی با لیمو، کیک شیر عسلی را به یکی از کیک های خوش مزه با طعمی به یاد ماندنی تبدیل کرده است. این کیک که به آسانی در خانه تهیه می شود و پختن آن اصلا سخت نیست، می تواند انتخاب مناسبی برای عصرانه یا پذیرایی از مهمانان باشد. با چشیدن طعم بی نظیر کیک شیر عسلی، آن را فراموش نخواهید کرد و این کیک به یکی از کیک های محبوب شما تبدیل خواهد شد. پس اگر به دنبال یک کیک ساده خانگی و خوش طعم هستید، کیک شیر عسلی انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود. در ادامه همراه باشید تا طرز تهیه کیک شیر عسلی متفاوت با طعمی به یاد ماندنی را به شما آموزش دهیم.مواد لازم برای پاوند کیک شیرعسلی
فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود . یک قالب لوف ۲۲ * ۱۱ سانتی را با کره چرب کرده کناری بگذارید .آرد ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط نموده الک کنید .در کاسه ای دیگر کره و شکر سفید را مخلوط نموده هم بزنید تا کرمی شود . ( حدود ۲ دقیقه ) شیر غلیظ و وانیل را اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود .مواد خشک را اضافه کرده هم بزنید تا زمانی که اثری از آرد باقی نماند .تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده هم بزنید تا کاملا یکدست شود .خمی را در قالب ریخته رویش را صاف کنید و به مدت حدود ۱ ساعت در فر بگذارید بپزد و رویش طلایی شود و اگر خلال دندان وسط کیک زدید و خمیری به آن نچسبید میتوانید کیک را از فر خارج نموده کناری بگذارید کاملا خنک شود سپس برش بزنید .
اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.
برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.
انتهای پیام/*