16:02 - 1403/05/16

آخرین وضعیت متناسب سازی حقوق بازنشستگان به روایت یک نماینده مجلس

آخرین وضعیت متناسب سازی حقوق بازنشستگان به روایت یک نماینده مجلس را در اندیشه معاصر بخوانید.

همسان سازی حقوق بازنشستگان

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، آخرین وضعیت متناسب سازی حقوق بازنشستگان به روایت یک نماینده مجلس را در اندیشه معاصر بخوانید.

یک نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در خصوص متناسب‌سازی خصوصا برای بازنشستگان تامین اجتماعی با رئیس کمیسیون اجتماعی صحبت کردم متاسفانه متناسب‌سازی مابقی بازنشستگان کشوری و لشکری هم تعیین تکلیف نشده است.

حسینعلی حاجی دلیگانی درباره آخرین وضعیت متناسب سازی حقوق بازنشستگان گفت: در خصوص متناسب‌سازی خصوصا برای بازنشستگان تامین اجتماعی صحبتی با رئیس کمیسیون اجتماعی داشتم که باید وضعیت را بررسی کنند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: الان برخی از حداقل‌بگیران هستند که از این موضوع گلایه دارند. همچنین متناسب‌سازی مابقی بازنشستگان کشوری و لشکری هم تعیین تکلیف نشده است.

وی تاکید کرد: هنگامی که قانون وجود دارد بایستی که دولت هرچه زودتر شرایط اجرایی را فراهم کند.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

برنجستان