۲۲:۳۴ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۷

نخود پلو با گوشت، مقوی و خوشمزه + طرز تهیه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که هر روز با سوال «امروز چه غذایی درست کنم؟!» روبه‌رو می‌شوید. امروز قصد داریم غذایی متفاوت را به شما آموزش دهیم که دیگر نگران تکراری بودن برنامه‌ غذایی خود نبا...

نخود فرنگی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، شاید شما هم از آن دسته افرادی هستید که هر روز با سوال «امروز چه غذایی درست کنم؟!» روبه‌رو می‌شوید. امروز قصد داریم غذایی متفاوت را به شما آموزش دهیم که دیگر نگران تکراری بودن برنامه‌ غذایی خود نباشید. پس با طرز تهیه نخود پلو با گوشت خوشمزه با مجله دلتا همراه باشید. نخود پلو هم یکی از اعضای خانواده مخلوط پلوهای ایرانی است.

مواد لازم برای تهیه نخود پلو با گوشت

  • گوشت گوسفند ۴۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد
  • رب گوجه ‌فرنگی دو قاشق‌ غذا‌خوری
  • برنج سه پیمانه
  • نخود فرنگی دو لیوان
  • سیر دو حبه
  • نمک، فلفل و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه نخود پلو با گوشت

مرحله اول

پیاز را پوست کنده و به‌صورت نگینی خرد کنید. سیر را هم کاملا له کنید و هر دو را در ماهیتابه‌ با کمی روغن تفت دهید.

بعد از آنکه نرم و طلایی رنگ شدند، گوشت‌های خردشده (هر قطعه حدودا به اندازه یک بند انگشت) را اضافه کنید. آن‌ها را به همراه سیر و پیاز تفت دهید.

مرحله دوم

بعد از آنکه گوشت هم کمی تغییر رنگ داد، رب گوجه را اضافه کنید. حدود ۲ لیوان آب داخل قابلمه ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.

مرحله سوم

نخود فرنگی‌‌ها را هم می‌توانید به‌صورت جداگانه پخته یا در آخرین مراحل پختن به مایه گوشت اضافه کنید. حرارت گاز را کم کرده و اجازه دهید گوشت بپزد و آب اضافه آن تبخیر شود.

مرحله چهارم

در این زمان به سراغ درست کردن برنج می‌رویم، برای این کار برنج را حداقل حدود ۳۰ دقیقه خیس کنید. مقداری نمک در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. بعد از آنکه نرم شد و به خوبی پخت آن را با آب سرد آبکش کنید.

مرحله پنجم

قابلمه مورد نظرتان را انتخاب کنید و کمی روغن داخل آن بریزید. بسته به سلیقه خود ته‌دیگ مورد نظر را در آن بگذارید و روی آن مقداری برنج و لابه‌لای برنج هم از مایه گوشت و نخودفرنگی بریزید. این کار را ادامه دهید تا برنج و مایه تمام شود. بهتر است لایه آخری که می‌ریزید برنج باشد.

مرحله ششم

قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کمی بخار کند. حدود نصف لیوان آب و روغن را مخلوط کرده و روی برنج بریزید. در این مرحله حرارت را کم کنید، در قابلمه را همراه با دم‌کنی بگذارید تا برنج دم بکشد.

نخود پلو با گوشت شما حاضر است. آن را در ظرف مورد‌نظر سرو کنید و با مقداری زرشک، انواع خلال و جعفری یا ریحان تزئین کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط