به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،ساندویچ همبرگر و قارچ یکی از انواع غذاهای معروف و پرطرفدار بین المللی است که به دلیل محبوبیت بسیار بالایی که دارد با دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه همبرگر در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ساندویچ همبرگر و قارچ
- قارچ ۲۰۰ گرم
- گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
- تخم مرغ ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- پیاز ۱ عدد
- سبزی (شامل ترخان،مرزه،آویشن خشک) ۱ قاشق غذا خوری
- نمک و فلفل قاشق غذا خوری
- پنیر چدار به مقدار لازم
- سیر ۲ حبه
- پودر سیر ۱ قاشق مربا خوری
- پودر موسیر ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه ساندویچ همبرگر و قارچ
ابتدا پیاز را پوست کنده و به همراه سیر پوست کنده و قارچ شسته شده داخل میکسر ریخته و کاملا یکنواخت کنید. پس از میکس شدن مواد را داخل صافی ریخته و اجازه دهید آب اضافی آنها خارج شود(حدودا ۱ساعت). گوشت چرخ کرده را روی سطح کار خوب پهن کنید سپس تخم مرغ ، پیاز و قارچ میکس شده ، رب گوجه فرنگی ، سبزی معطر ، پودر سیر،پودر موسیر،نمک و فلفل را در مرکز گوشت بریزید و از اطراف گوشت را جمع کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید
پس از اینکه احساس کردید مواد خوب باهم ترکیب شده اند مجدد گوشت را پهن کنید و مقداری آرد سوخاری روی مایه همبرگر بریزید و آن را ورز دهید.ریختن آرد سوخاری را تا جایی ادامه دهید که مایه حالت شکل پذیر داشته باشد یعنی بتوانید به راحتی به آن شکل دهید و خیلی شل یا سفت نباشد.
پس از آماده شدن مایه همبرگر آن را داخل نایلون ریخته و ۲ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد آن را خارج کرده و قالب بزنید و در تابه سرخ کنید یا آنکه روی ذغال کباب کنید.پس از آنکه هر دو طرف سرخ شد یک تا ۲ورق پنیر چدار روی همبرگر قرار دهید و اجازه دهید پنیر آب شود سپس آن را داخل نان مخصوص همبرگر قرار داده و با سایر مواد دلخواه سرو کنید.
انتهای پیام/*