۰۷:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۷

دستور پخت کوکو پیازچه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ANDISHEMOASER News Agency، مواد لازم برای کوکو پیازچه پیازچه    ۴۰۰ گرم تخم مرغ    ۴ عدد آرد سفید    ۲ قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی    به میزان لازم نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم ۱. طرز تهی...

دستور پخت کوکو پیازچه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ANDISHEMOASER News Agency،

مواد لازم برای کوکو پیازچه

  • پیازچه    ۴۰۰ گرم
  • تخم مرغ    ۴ عدد
  • آرد سفید    ۲ قاشق غذا خوری
  • روغن سرخ کردنی    به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زرد چوبه    به میزان لازم

۱. طرز تهیه کوکوی پیازچه ساده و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی پیازچه ها: ابتدا پیازچه ها را خوب پاک کرده و می شوییم اجازه می دهیم تا کمی خشک شود و بعد به ریزترین حالت ممکن پیازچه ها را برش می دهیم.

۲. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل و زردچوبه را می افزاییم و مخلوط می کنیم.

۳. مرحله سوم: افزودن آرد
حالا آرد سفید را به مخلوط تخم مرغی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا گلوله ای از آرد به وجود نیاید.

۴. مرحله چهارم: افزودن پیازچه
در این مرحله پیازچه های خرد شده را بیفزایید و کاملا با باقی مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.

۵. مرحله پنجم: پخت کوکو پیازچه
داخل تابه مناسبی کمی روغن بریزید و مواد کوکو را داخل روغن ریخته و سطح آن را صاف کنید. حالا درب تابه را بگذارید تا کاملا پخته و برشته شوند. حالا کوکو را برمی گردانیم و برش می دهیم و اجازه می دهیم تا سمت دیگر کوکو هم کاملا برشته شود.

۶. مرحله آخر: سرو کوکو پیازچه
کوکوی پیازچه
 را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار نان تازه نوش جان کنید.

نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو پیازچه برای ۴ نفر

  1. پیازچه را اول بشویید و بعد خرد کنید تا شن داخل ساقه های پیازچه وارد نشود.
  2. می توانید آرد سوخاری را جایگزین آرد سفید کنید.
  3. اگر ۱/۲ یک قرص عصاره مرغ را جایگزین نمک کنید، کوکو طعم بسیار بهتری پیدا می کند.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط