دستور پخت کوکو پیازچه
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ANDISHEMOASER News Agency، مواد لازم برای کوکو پیازچه پیازچه ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی به میزان لازم نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم ۱. طرز تهی...
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ANDISHEMOASER News Agency، مواد لازم برای کوکو پیازچه پیازچه ۴۰۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد آرد سفید ۲ قاشق غذا خوری روغن سرخ کردنی به میزان لازم نمک، فلفل و زرد چوبه به میزان لازم ۱. طرز تهی...
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر ANDISHEMOASER News Agency،
مواد لازم برای کوکو پیازچه
۱. طرز تهیه کوکوی پیازچه ساده و خوشمزه
مرحله اول: آماده سازی پیازچه ها: ابتدا پیازچه ها را خوب پاک کرده و می شوییم اجازه می دهیم تا کمی خشک شود و بعد به ریزترین حالت ممکن پیازچه ها را برش می دهیم.
۲. مرحله دوم: آماده سازی تخم مرغ
تخم مرغ ها را داخل کاسه ای ریخته و به آن نمک، فلفل و زردچوبه را می افزاییم و مخلوط می کنیم.
۳. مرحله سوم: افزودن آرد
حالا آرد سفید را به مخلوط تخم مرغی می افزاییم و خوب مخلوط می کنیم تا گلوله ای از آرد به وجود نیاید.
۴. مرحله چهارم: افزودن پیازچه
در این مرحله پیازچه های خرد شده را بیفزایید و کاملا با باقی مواد مخلوط کنید تا یکدست شود.
۵. مرحله پنجم: پخت کوکو پیازچه
داخل تابه مناسبی کمی روغن بریزید و مواد کوکو را داخل روغن ریخته و سطح آن را صاف کنید. حالا درب تابه را بگذارید تا کاملا پخته و برشته شوند. حالا کوکو را برمی گردانیم و برش می دهیم و اجازه می دهیم تا سمت دیگر کوکو هم کاملا برشته شود.
۶. مرحله آخر: سرو کوکو پیازچه
کوکوی پیازچه را داخل ظرف زیبایی چیده و در کنار نان تازه نوش جان کنید.
نکات مهم و فوت و فن تهیه کوکو پیازچه برای ۴ نفر
انتهای پیام/*