۱۰:۲۳ - ۱۴۰۰/۰۱/۱۹

جان‌باختن ۴۸ بیمار کرونایی در تهران طی ۲۴ ساعت گذشته

به گزارش اندیشه معاصر؛رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران مراجعه ۱۲ هزارو ۱۲۹ شهروند تهرانی به بخش‌های سرپایی بهداشتی و درمانی در شبانه روز گذشته را یک رکورد استثنایی در طول ماه‌های اخیر برشمرد. علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرو...

جان‌باختن ۴۸ بیمار کرونایی در تهران طی ۲۴ ساعت گذشته

به گزارش اندیشه معاصر؛رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران مراجعه ۱۲ هزارو ۱۲۹ شهروند تهرانی به بخش‌های سرپایی بهداشتی و درمانی در شبانه روز گذشته را یک رکورد استثنایی در طول ماه‌های اخیر برشمرد.

علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به رشد تصاعدی آمار بیماران سرپایی، بستری و مبتلایان در طول هفته اخیر در تهران از بستری ۱۰۱۳ بیمار جدید کرونایی در بخش‌های عادی و ۱۸۷ نفر در بخش‌های ویژه در طول ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گفته زالی امروز آمار بیماران بستری جدید کرونایی در تهران نسبت به روز قبل ۱۴درصد و بیماران جدید بستری در بخش‌های ویژه ۱۰.۱ درصد رشد داشته است .

وی مراجعه ۱۲ هزارو ۱۲۹ شهروند تهرانی به بخش‌های سرپایی بهداشتی و درمانی در شبانه روز گذشته را یک رکورد استثنایی در طول ماه‌های اخیر برشمرد و از فوت ۴۸ شهروند تهرانی در ۲۴ ساعت گذشته بر اثر کرونا ابراز تاسف کرد.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خاطرنشان کرد: متاسفانه برای اولین بار در طول هفته‌های اخیر مجموع بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌های استان تهران از مرز ۵۰۰۰ نفر گذشت و در حال حاضر ۴۰۴۳ نفر در بخش های عادی کرونا و ۱۱۷۲ نفر در بخش های ویژه بیمارستان های استان تهران بستری هستند.

زالی سفرهای نوروزی، کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و ازدحام‌های روزهای آخر اسفندماه و گردهمایی‌های خانوادگی را از دلایل عمده این طغیان بیماری کووید ۱۹ برشمرد ویادآور شد:از اوایل این هفته تا هفته آتی شاهد تبعات سفرهای نوروزی هستیم.

وی با بیان اینکه نیمی از مراجعان علامت دار به بخش‌های درمانی و بهداشتی تهران دارای تست PCRمثبت هستند، گفت: این امر نشان دهنده فعالیت و چرخش شدید ویروس در تهران است. تقریبا همه مناطق ۲۲ گانه تهران آلوده هستند و از نظر جغرافیایی به یک آلودگی همگن در تهران رسیدیم که جای نگرانی دارد.

زالی با اشاره به روند افزایشی آمار بیماران در هفته آتی گفت: سرعت این روند افزایشی بسیار بیشتر از سه موج قبلی خواهد بود؛ بنابراین پیشنهاد تعطیلی شهر تهران را عنوان کردیم. البته تعطیلی شهر یک راهکار موقت، پویا، فرصت آفرین و ضربه گیر است و علاج قطعی موضوع نیست.

وی با اشاره به دلایلی که تعطیلی تهران می‌تواند مفید واقع شود، خاطرنشان کرد: مسافران نوروزی واجد سوش‌های جدید بیماری در صورت حضور در محافل اجتماعی و ازدحام‌های درون شهری و یا مراجعه به ادارات باعث افزایش انتقال بیماری می‌شوند. در صورت تعطیلی شهر این افراد مدتی در منزل می‌مانند و طبیعتا دوره نهفتگی بیماری تغییر می‌کند و مقداری از بار ویروسی سطح شهر کاهش می‌یابد.

به گفته زالی تعطیلی شهر در وقت مقتضی، به هنگام و با برنامه ریزی در کاهش بار ویروسی شهر مهم است اما راه علاج قطعی نیست و بالابردن حجم واکسن‌های وارداتی، افزایش میزان واکسیناسیون گروه‌های پرخطر و جامعه پزشکی، بیماران خاص و سالمندان راه حل قطعی است.

رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران تاکید کرد: برای کنترل بیماری در تهران راهکار دیگری به غیر از تعطیلی شهر وجود ندارد و شاید در کوتاه مدت تعطیلی شهر تنها گزینه برای عبور از بحران فعلی کرونا در تهران باشند. البته در کنار آن باید به سرعت فرایند واکسیناسیون گروه‌های پر خطر و جامعه پزشکی صورت گیرد.

زالی تسریع واکسیناسیون را یک اولویت اصلی در تهران و سایر مراکز استان ها برای کاهش مرگ و میر برشمرد .

وی هفته آتی را بسیار تلخ و خطرناک پیش بینی کرد و گفت: زنگ خطر در تهران به صدا درآمده است و در چنین شرایطی نیاز به یک سرعت گیر برای مقابله با بیماری داریم. اگر امروز تهران را تعطیل کنیم طبیعتا در یک زمان منطقی تری می توانیم به آرایش جدید مدنی و اقتصادی شهر بازگردیم و هرچه این زمان طولانی تر باشد ابعاد خسارت بار بازرگانی و تجاری آن بیشتر خواهد شد.

مطالب مرتبط

آخرین اخبار