11:09 - 1403/09/18

حقوق بازنشستگان | واریز حقوق بازنشستگان | افزایش حقوق بازنشستگان

وضعیت نهایی واریز حقوق آذرماه بازنشستگان تامین اجتماعی|جزئیات اجرایی طرح متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان و معوقات آذرماه

هنوز فیش حقوقی آذرماه بازنشستگان بارگذاری نشده و این موضوع باعث نگرانی بازنشستگان در خصوص احتمال به تعویق افتادن واریز حقوق آنها در ماه آذر شده است.

وضعیت نهایی واریز حقوق آذرماه بازنشستگان تامین اجتماعی|جزئیات اجرایی طرح متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان و معوقات آذرماه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، زمان واریز حقوق آذرماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شده است و این واریزی بزودی اجرایی خواهد شد در اندیشه معاصر ضمن پرداختن به وضعیت نهایی واریز حقوق آذرماه بازنشستگان تامین اجتماعی، یادآور می شویم که در دو روز گذشته خبرهایی مبنی بر بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان در سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی شنیده می‌شد، اکنون بازنشستگان تامین اجتماعی خبر می‌دهند که خبری از فیش حقوقی آذرماه در این سامانه نیست.

حقوق بازنشستگان

وضعیت نهایی واریز حقوق آذرماه بازنشستگان تامین اجتماعی

پیشتر برخی صفحات مربوط به بازنشستگان اعلام کرده بودند که فیش‌های حقوقی آذرماه بارگذاری شده و ارقام متناسب‌سازی بدون اضافه شدن در سرجمع حقوق پایه، به صورت مجزا تحت عنوان مبلغ متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ در ردیف‌های فیش حقوقی بازنشستگان سایر سطوح بارگذاری شده است.

با نزدیک شدن به موعد واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی، هنوز فیش حقوقی آذرماه بازنشستگان بارگذاری نشده و این موضوع باعث نگرانی بازنشستگان در خصوص احتمال به تعویق افتادن واریز حقوق آنها در ماه آذر شده است.

با این حال به نظر می‌رسد خبر بارگذاری فیش‌های حقوقی بازنشستگان یا صحت ندارد و یا اگر فیش حقوقی آذر ۱۴۰۳ بارگذاری شده، پس از مدتی حذف شده و در حال حاضر امکان مشاهده فیش حقوقی بازنشستگان وجود ندارد.

گفته شده که واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی از ۲۰ آذر بر اساس حروف الفبا آغاز خواهد شد اما با توجه به اینکه هنوز فیش حقوقی بازنشستگان بارگذاری نشده مشخص نیست که آیا واریز حقوق بازنشستگان در موعد مقرر انجام خواهد شد یا خیر.

حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در ماه آبان با ۳ روز تاخیر پرداخت شد. در ماه آبان فیش حقوقی بازنشستگان ابتدا بدون متناسب‌سازی بارگذاری شد و پس از اعتراض‌هایی که صورت گرفت، فیش‌‌های حقوقی حذف و با اعمال متناسب‌سازی مجدد بر روی سامانه تامین اجتماعی قرار گرفت. این موضوع باعث شد که به جای ۲۰ آبان، واریز حقوق بازنشستگان از ۲۳ آبان آغاز شود.

زمان واریز حقوق بازنشستگان در آذر ۱۴۰۳

در ماه آذر بار دیگر زمان‌بندی واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به روند همیشگی بازخواهد گشت. بر این اساس، از ۲۰ تا ۳۰ آذر، حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بر اساس حرف اول نام خانوادگی بازنشستگان در روزهای مشخص به حساب آنها واریز خواهد شد.

ضمن اینکه در ماه جاری نیز همچون آبان‌ماه، متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی و بازنشستگان کشوری اعمال شده است.

واریز حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری نیز در روزهای ۲۹ و ۳۰ آذر انجام خواهد شد.

فیش حقوقی بازنشستگان در آذر ۱۴۰۳

فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی در ماه آذر در سامانه خدمات غیر حضوری تامین اجتماعی بارگذاری شده است و بازنشستگان برای مشاهده فیش حقوقی خود می‌توانند به سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به آدرس es.tamin.ir یا اپلیکیشن تأمین من مراجعه کرده و فیش حقوقی خود را مشاهده کنند.

مبلغ حقوق بازنشستگان در آذر ۱۴۰۳

حداقل حقوق بازنشستگان در سال جاری ۹ میلیون تومان و متوسط دریافتی ماهانه بازنشستگان در این سال بیش از ۱۰ میلیون تومان است. حداقل حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۴ به ۱۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان افزایش خواهد یافت.

اعمال متناسب‌ سازی حقوق در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی

فیش حقوقی آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی با اعمال مبلغ متناسب‌سازی این ماه به‌صورت مجزا در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی بارگذاری شد.

بازنشستگان می‌توانند با مراجعه به سامانه و اپلیکیشن «تأمین من»، فیش حقوقی آذرماه و احکام خود را مشاهده و دریافت کنند.

در فیش حقوقی آذرماه بازنشستگان، مبلغ متناسب‌سازی سال ۱۴۰۳ به‌صورت مجزا در ردیف‌های فیش حقوقی درج شده است. این مبلغ به‌طور جداگانه از حقوق پایه محاسبه می‌شود و در قسمت “مبلغ متناسب‌سازی” ذکر شده است.

اعمال متناسب‌ سازی حقوق در سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی

زمان واریز حقوق آذرماه بازنشستگان تغییر کرد؟

پرداخت حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی، طبق روال گذشته و براساس حروف الفبا، از بیستم آذرماه شروع می‌شود و تا پایان ماه ادامه خواهد داشت. این پرداخت‌ها به‌طور منظم و بر اساس اولویت حروف الفبایی انجام خواهد شد.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد از روز دوشنبه ۱۹ آذر ماه احکام جدید به همراه فیش در سامانه تامین اجتماعی قابل رویت خواهد بود. براین اساس، پرداخت مستمری آذر ماه از روز بیستم براساس حروف الفبا آغاز خواهد شد.

از روز دوشنبه ۱۹ آذر ماه احکام جدید به همراه فیش در سامانه تامین اجتماعی قابل رویت خواهد بود.

ظاهراً احکام و فیش جدید بازنشستگان تامین اجتماعی، روز دوشنبه در سامانه بارگذاری می‌شود.

پیگیری‌ها نشان می‌دهد از روز دوشنبه ۱۹ آذر ماه احکام جدید به همراه فیش در سامانه تامین اجتماعی قابل رویت خواهد بود. براین اساس، پرداخت مستمری آذر ماه از روز بیستم براساس حروف الفبا آغاز خواهد شد.

با توجه به تاخیر چند روزه در پرداخت مستمری‌ها در ماه گذشته، بازنشستگان کارگری انتظار دارند این ماه مستمری‌ها بدون تاخیر و سر موعد پرداخت شود.

دریافت فیش حقوقی بازنشستگان تامین اجتماعی با اعمال مبلغ متناسب سازی حقوق

بازنشستگان برای مشاهده فیش حقوقی یا احکام خود می‌توانند به سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی به آدرس https://es.tamin.ir یا اپلیکیشن «تأمین من» مراجعه کرده و فیش خود را مشاهده و چاپ کنند.

جزئیات اجرایی طرح متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان و معوقات آذرماه

بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال جاری مبلغ ۳ میلیون تومان به‌عنوان علی‌الحساب متناسب‌سازی دریافت کرده‌اند. همچنین در فیش حقوقی آبان‌ماه، مبلغی تحت عنوان «متناسب‌سازی» به‌طور میانگین ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به حساب هر بازنشسته واریز شده است. این مبلغ در آذرماه نیز به‌صورت مجزا در فیش حقوقی درج شده و به حساب بازنشستگان واریز خواهد شد.

اما بازنشستگان کشوری شرایط متفاوتی دارند. آنها در سال جاری ۵ میلیون تومان علی‌الحساب بابت طرح متناسب سازی حقوق بازنشستگان دریافت کرده‌اند و در فیش حقوقی آبان‌ماه نیز به‌طور متوسط ۵۰۰ هزار تومان بیشتر از همسان‌سازی دریافت کرده‌اند و در مجموع دریافتی آنها در سال جاری حدود ۶ میلیون تومان بوده است و مابقی مطالبات آنها در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ پرداخت خواهد شد.

مصوبه مهم مجلس درباره متناسب‌سازی حقوق

سازوکار متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری و لشکری از سوی نمایندگان مجلس مشخص شد. نمایندگان در نشست علنی نوبت صبح امروز (شنبه، ۱۷ آذرماه) مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به بخش هزینه‌ای لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور، به بررسی بند (خ) تبصره (۱) ماده واحده این لایحه در حوزه مالیات و عوارض پرداختند و آن را به تصویب رساندند.

سازمان برنامه و بودجه کشور به استناد بندهای (ت) و (ج) ماده (۱۸) قانون برنامه هفتم، اجازه هزینه و صرف منابع مازاد بر آنچه (۵۰ همت) در قالب ردیف ۶۳-۵۵۰۰۰۰ قانون بودجه ۱۴۰۳ توسط مجلس شورای اسلامی تصویب شده است را ندارد.

در بخش درآمدی و هزینه‌ای بند خ تبصره یک ماده واحده این لایحه آمده است؛ در سال ۱۴۰۴ نرخ مالیات بر ارزش‌افزوده موضوع ماده (۷) و نرخ مالیات بر ارزش افزوده و جریمه موضوع بند (ب) ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده به میزان یک واحد درصد به‌عنوان سهم دولت افزایش می‌یابد تا کل نرخ مالیات بر ارزش افزوده برابر (۱۰) واحد درصد گردد و صرف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان لشکری و کشوری و صندوق بازنشستگی فولاد موضوع جزء (۱) بند (ر) ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه شود./اندیشه معاصر

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط