اخبار اقتصادی
یک تصمیم مهم برای سهامداران عدالت/ تاریخ واریز سود سهام عدالت تغییر کرد
آبانماه سال ۱۴۰۲ بود که شورای عالی بورس مصوبهای مبنی بر اینکه مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت باید تا پایان شهریور ۱۴۰۳ برگزار شود،
اخبار اقتصادی
آبانماه سال ۱۴۰۲ بود که شورای عالی بورس مصوبهای مبنی بر اینکه مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت باید تا پایان شهریور ۱۴۰۳ برگزار شود،
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصربه نقل از نبض بازار آبانماه سال ۱۴۰۲ بود که شورای عالی بورس مصوبهای مبنی بر اینکه مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت باید تا پایان شهریور ۱۴۰۳ برگزار شود،برای اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را دنبال کنید.
آبانماه سال ۱۴۰۲ بود که شورای عالی بورس مصوبهای مبنی بر اینکه مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت باید تا پایان شهریور ۱۴۰۳ برگزار شود، ابلاغ کرد. به گزارش اقتصادنیوز، بر این اساس، ۲ استان خراسان شمالی و زنجان بهعنوان پایلوت در مرحله اول انتخاب شدند که قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ مجامع آنها برگزار شود که این امر تحقق یافت.

یک تصمیم مهم برای سهامداران عدالت/ تاریخ واریز سود سهام عدالت تغییر کرد
در این زمینه، مهدی حاجیوند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت به باشگاه خبرنگاران گفته بود: «امسال هم استان گیلان مجامع خود را برگزار کرد و در راستای تبیین و هماهنگی مجامع شرکتهای سرمایهگذاری استانی سهام عدالت، سازمان بورس به ۲۴ استان سفر و جلسات مختلفی در تک تک این استانها با مراجع مربوطه برگزار کرد.»
وی در این زمینه گفت: « چند استان هم فعلا آگهی برگزاری مجمع خود را منتشر کردند و به نظر میرسد استانهایی همچون ایلام، کرمان، قزوین و استان مرکزی مجمع خود را تا پایان تیرماه برگزار کنند. سایر شرکتها به محض اینکه اقدامات آنها نهایی شد آگهی خود را در کدال منتشر خواهند کرد تا طبق مصوبه شورای عالی بورس مجامع برگزار شود.»
عشقی ۱۹ خردادماه در نشست هماندیشی معاونان هماهنگی امور اقتصادی استانداریهای سراسر کشور به موضوع سهام عدالت اشاره کرده و گفته بود: «سهام عدالت یک موضوع پیچیده در فضای اقتصادی کشور است، به طوریکه در حال حاضر اندازه سهام عدالت ۱۰ درصد بازار سرمایه است و نزدیک به حدود ۸۰۰ همت فقط داراییهای بورسی سهام عدالت است که بین ۵۰ میلیون نفر تقسیم شده است. حدود ۲۰ میلیون نفر به صورت مستقیم سهامدار سهام عدالت شده و مابقی در قالب شرکتهای سرمایه گذاری استانی سهام دار هستند.»
در این زمینه سازمان بورس و اوراق بهادار پیگیر دریافت مرحله سوم سود سهام عدالت از شرکتهای باقی مانده است تا پس از تکمیل وجوه و تصویب در شورای عالی بورس، سود پرداخت شود
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.