20:00 - 1403/07/13

اقتصادی

رتبه بندی اقتصادی صهیون ها باز هم نزولی شد

نزول دوباره رتبه بندی اقتصادی صهیون ها.

13 شهریور اخبار ایران/ افزایش احتمال نظامی به ایران/ آخرین تحولات

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، آژانس رتبه بندی اعتباری جهانی اس اند پی، رتبه بلندمدت رژیم صهیونیستی را در بحبوحه تشدید درگیری با حزب الله لبنان از «A+» به «A» کاهش داد. برای با خبر شدن از جزئیات رتبه بندی اقتصادی صهیون ها اندیشه معاصر را دنبال کنید.

نزول دوباره رتبه اقتصادی رژیم صهیونیستی

این آژانس رتبه بندی، خطراتی را برای اقتصاد و دارایی عمومی رژیم صهیونیستی ناشی از جنگ مداوم با حزب الله و درگیری احتمالی با ایران عنوان کرد.

اس اند پی گفت اکنون فعالیت نظامی در غزه و افزایش جنگ در سراسر مرزهای شمالی رژیم صهیونیستی – از جمله تهاجم زمینی به لبنان – را ارزیابی می کنیم که ممکن است تا سال ۲۰۲۵ ادامه داشته باشد همچنین خطرات پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی وجود دارد.

رتبه بندی صهیون

رتبه بندی صهیون

ارزیابی این آژانس در ابتدا برای هشتم نوامبر برنامه ریزی شده بود، اما به دلیل تشدید درگیری با حزب الله زودتر منتشر شد.

اس اند پی گفت این اعلام برنامه ریزی نشده به دلیل افزایش قابل توجه خطرات ژئوپلیتیکی و امنیتی رژیم صهیونیستی بود.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

کاهش رتبه رژیم صهیونیستی چند روز پس از آن صورت گرفت که آژانس رتبه بندی اعتباری مودیز، رتبه اعتباری آن را ۲ سطح، از A۲ به Baa۱، با چشم انداز منفی کاهش داد. این تصمیم قبل از عملیات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی صادر شد.

آناتولی نوشت، جامعه جهانی هشدار داده است که حملات رژیم صهیونیستی در لبنان می تواند درگیری غزه را به جنگ منطقه ای گسترده تر تبدیل کند.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

برنجستان