21:11 - 1400/08/16

جولان قاتل خاموش در شهر/ شهروندان مراقب جان خود باشند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، با آغاز فصل سرما قاتل خاموش یا همان گاز مونواکسید کربن جان خیلی از شهروندان را میگیرد . موسی خانی رئیسی آتش نشانی شهر قزوین توصیه هایی را جهت جلوگیری از مسمومیت با این گاز بی رحم به شهروندان کرد. ...

جولان قاتل خاموش در شهر/ شهروندان مراقب جان خود باشند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، با آغاز فصل سرما قاتل خاموش یا همان گاز مونواکسید کربن جان خیلی از شهروندان را میگیرد . موسی خانی رئیسی آتش نشانی شهر قزوین توصیه هایی را جهت جلوگیری از مسمومیت با این گاز بی رحم به شهروندان کرد. در ادامه با اندیشه معاصر همراه باشید

رئیس سازمان آتش نشانی قزوین در گفتگو با بخش خبری ۲۰ گفت: نقص سیستم دودکش یکی از عوامل مهم در حوادث گاز گرفتگی است.

موسی خانی افزود: استفاده از دودکش‌های غیر استاندارد باعث می‌شود تا محصولات حاصل از سوختن وسایل گرمایشی از محیط خارج نشود و باعث مسمویت شود.

رئیس سازمان آتش نشانی قزوین همچنین بر لزوم رعایت استفاده از دودکش با کلاهک استاندارد تاکید کرد و گفت: ممکن است این دودکش‌ها به علت لانه گذاری پرندگان، زلزله و وزش باد دچار نقص شوند که باید هر چند مدت از ایمن بودن آن‌ها اطمینان حاصل کرد.

موسی خانی با اشاره به اینکه لوله دودکش‌ها باید تا بالاترین سطح پشت بام‌ها ادامه داشته باشد، افزود: لوله‌های استاندارد از نمایندگی‌های مربوطه تهیه و از متخصصان امر برای نصب استفاده شود.

مسمویت ۶۹ نفر بر اثر مسمومیت با گاز مونواکسید کربن

افتخاری کارشناس اورژانس قزوین هم گفت: از ابتدای امسال ۶۹ نفر دچار مسمومیت ناشی از گاز مونواکسید کربن شدند که یک نفر از آن‌ها جان باخت.

افتخاری افزود: سال گذشته ۲۶۳ نفر دچار مسمومیت ناشی از گازگرفتگی شدند که  ۱۰ نفر از آن‌ها فوت کردند.

وی خواب آلودگی، سردرد و سر گیجه را از علائم اولیه گاز گرفتگی عنوان کرد و گفت: شهروندان در صورت مواجهه با این علائم فرد مسموم را به محیط آزاد ببرند.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان