08:00 - 1403/03/06

بازنشستگان بخوانند / صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی + جدول همسان‌سازی حقوق بازنشستگان

احکام حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی صادر و در سامانه مربوطه بارگذاری شده است.

افزایش ۳ میلیونی حقوق بازنشستگان خرداد ماه در راه است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، همسان‌ سازی حقوق بازنشستگان؛ گمانه زنی هایی صورت گرفت که زمان اجرای متناسب سازی حقوق بازنشستگان از خرداد ۱۴۰۳ خواهد بود و ما به التفاوت های فروردین و اردیبهشت نیز از این ماه پرداخت خواهد شد. وزیر کار نیز در تازه‌ترین اظهارنظر درباره همسان سازی حقوق بازنشستگان گفته است: افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و سایر صندوق‌هایی که تحت پوشش وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی بودند، اجرا، اعمال و پرداخت شد، اما در موضوع همسان سازی باید تامین منابع صورت بگیرد.

صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان تامین اجتماعی

به گفته صولت مرتضوی، مجلس مبالغی را برای ما در نظر گرفته است که نیازمند زمان است، اما هرچه که پرداخت شود هم در صندوق بازنشستگی و هم در سازمان تامین اجتماعی عملیاتی و اجرا خواهد شد.

او همچنین در اظهارنظر دیگری در پاسخ به این‌که متناسب و همسان‌سازی حقوق بازنشستگان با توجه به این که احکام برنامه هفتم ابلاغ نشده مانده است، چه زمانی این اتفاق خواهد افتاد، عنوان کرده؛ باید ابلاغ شود. همسان‌سازی زمانی که قانون ابلاغ شود، اجرا خواهد شد. حال با توجه به این که گفته می‌شود اصلاحیه آورده‌اند، آن اصلاحیه هم اصلاح شود، قطعا همسان‌سازی حقوق بازنشستگان از تاریخ اجرای قانون انجام خواهد بود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی متذکر شده؛ تاریخ اجرایی برنامه هفتم از ابتدای سال ۱۴۰۳ یعنی از اول فرودین سال ۱۴۰۳ خواهد بود. هرگونه اصلاحی در احکام بازنشستگان عزیز از اول فرودین ۱۴۰۳ اعمال می‌شود.

با توجه به اینکه هنوز تمامی ایرادات میان مجلس و شورای نگهبان حل نشده نمی توان زمان قطعی برای اجرای زمان متناسب سازی ارائه کرد.

بازنشستگان می‌توانند با مراجعه به سامانه، احکام حقوقی خود را رویت یا دریافت کنند؛ این احکام پس از اعمال افزایش مستمری ابلاغی دولت صادر شده است. منظور با تاکید بر اینکه سیاست دولت سیزدهم در جلب رضایت حداکثری معلمان است، گفت: قانون رتبه‌بندی معلمان در دولت سیزدهم اجرا شد؛ اجرای این قانون برای دولت هزینه‌ سنگینی را در بر داشت به طوری که در همین دو سال گذشته، سالانه ۴۰ همت برای رتبه‌بندی معلمان از سوی دولت هزینه شده است.

وی افزود: تلاش کردیم عقب‌افتادگی که در حقوق معلمان ایجاد شده بود را در دولت مردمی جبران کنیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه تصریح کرد: سیاست ما این است که در هر فرصت از زحمات معلمان قدردانی شود به عنوان مثال در روز معلم امسال و سال گذشته، مبلغی را به عنوان پاداش به معلمان اختصاص دادیم که این در سال‌های گذشته سابقه نداشت.

وی در پاسخ به شهروندی درباره فوق‌العاده ویژه معلمان، گفت: در سال ۱۴۰۳ این موضوع در بودجه درنظر گرفته نشده است اما اگر وزارت آموزش و پرورش تصویب کند و در شورای حقوق و دستمزد نیز مصوب شود، سازمان برنامه و بودجه آنرا در سال ۱۴۰۴ در بودجه درنظر خواهد گرفت.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان