20:07 - 1403/05/22

اجتماعی

متناسب سازی حقوق بازنشستگان کشوری | آغاز متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی/کمیته پیگیری روند اجرا تشکیل شد

متناسب سازی حقوق بازنشستگان به معنای افزایش دستمزد آنها میباشد که در هر سال ابلاغ میشود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، متناسب سازی حقوق بازنشستگان یکی از مهمترین بخش هایی است که توجه تمامی افراد به آن جلب شده است. متناسب سازی حقوق بازنشستگان تا به امروز سوالهای زیادی را برای افراد ایجاد کرده و مهمترین سوال آن زمان ابلاغ آن میباشد. متناسب سازی حقوق بازنشستگان برای خیلی از افراد اهمیت دارد. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان منتفی شد؟

در همین رابطه، صولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعیدر پاسخ به این پرسش که بعد از واریز ۳ میلیون تومان به صورت علی‌الحساب بابت متناسب‌ سازی حقوق بازنشستگان، دیگر رقم جدیدی را بازنشستگان در حقوق خود مشاهده نکردند و به همین دلیل این شائبه ایجاد شده که متناسب‌سازی احتمالا منتفی شده است، گفت: خیر، متناسب‌سازی یک قانون است و قانون هم الزاما باید اجرا شود.

وی افزود: اما در آن دوره قانون دیرهنگام ابلاغ شد؛ هم قانون بودجه و هم قانون برنامه هفتم توسعه. بر همین اساس، در همه صندوق‌ها، از جمله صندوق تامین‌اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری و سایر صندوق‌ها، دولت تصمیم گرفت که تا زمانی که موانع برطرف شود و یک رویه واحدی ایجاد شود و احکام کارگزینی صادر شود، به صورت علی‌الحساب پرداختی را داشته باشیم.

متناسب سازی حقوق بازنشستگان

متناسب سازی حقوق بازنشستگان

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: من امیدوار هستم که دولت جدید حتما متناسب‌سازی را اجرا کند و این یک قانون است و باید هم اجرا کنند. ما داریم تلاش می‌کنیم و آیین‌نامه‌ها آماده شده است. امیدواریم آیین‌نامه در دولت هر چه سریع‌تر تصویب شود و به مرحله اجرا در آید./خبر آنلاین

آغاز همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی

میرهاشم موسوی، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی، با اشاره به واریز مبلغی به عنوان پیش‌پرداخت یا علی‌الحساب به حساب بازنشستگان در راستای اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، گفت: چندی پیش پرداخت مبلغی به عنوان علی‌الحساب برای بازنشستگان کشوری و لشکری انجام شد، اما از آنجا که پرداخت سازمان تأمین اجتماعی هم‌‌زمان با آن انجام نشد این شائبه پیش آمد که سازمان تأمین اجتماعی آن را انجام نمی‌دهد؛ در حالی که با مصوبه‌ای که دولت در این خصوص داشت و هماهنگی‌هایی که با هیات امنای تأمین اجتماعی انجام شد، به فاصله چند روز ما هم این علی‌الحساب را برای بازنشستگان سازمان پرداخت و عملاً بعد از ابلاغ قانون برنامه هفتم توسعه، فرایند متناسب‌سازی را با این پیش‌پرداخت آغاز کردیم

مشکلی برای اجرای قانون همسان‌سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به جلسات خود با بازنشستگان این سازمان، گفت: کمیته‌ای تشکیل شده که روند اجرای از این به بعد این مصوبه قانون برنامه هفتم توسعه در قالب صدور احکام و مسائل مختلف، نحوه اجرای متناسب‌سازی با اصلاحی که در بند (ر) جزء ۲ ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم توسعه بایستی اتفاق بیفتد و شرایطی که باید در لایحه دولت که به صورت دو فوریتی به مجلس ابلاغ شده، انجام شود را پیگیری می‌کنند و مشکلی برای اجرای آن نداریم.

موسوی در پایان با تأکید بر اینکه اساساً از قبل اعلام کردیم که مشکلی برای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان نداریم، تصریح کرد: همچنان موضعمان این است که در کنار بازنشستگان عزیز برای اجرای متناسب‌سازی حقوق ایشان خواهیم بود./اکونگار

متناسب سازی حقوق مستمری تامین اجتماعی حق مسلم بازنشستگان است

مراسم بزرگداشت روز خبرنگار عصر امروز در دفتر مرکزی خانه کارگر برگزار شد.

در این گردهمایی حسن صادقی (رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری) با قدردانی از خبرنگارانی که صدای کارگران و بازنشستگان و مظلومیت آنان هستند، گفت: شغل خبرنگاری از مشاغلی سخت است که وقتی در خدمت محرومان قرار گیرد، ارزشی بسیار بیشتر می‌یابد.

وی افزود: نگاه بازنشستگان این است که چیزی به نام متناسب‌ سازی وجود دارد که باید به بازنشستگان و مقرری بگیران و بازماندگان هم تعلق می‌گیرد. اما جزییاتی از آن شنیده نمی‌شود.

صادقی گفت: مجموعه حداقل بگیران کشوری و لشگری ۳۰ هزار نفر است. اگر نفری یک میلیون تومان به آنان افزوده شود، نهایتا ۳۰ میلیارد تومان باشد. اما در تامین اجتماعی بیش از ۲ میلیون نفر حداقل بگیر با ۳۰ سال سابقه داریم. اما وقتی می‌گوییم همان ۱ میلیون را به حداقل بگیر تامین اجتماعی بدهید، می‌گویند تامین اجتماعی سازمان بیمه‌ای است و سازمان حمایتی و امدادی نیست!

رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری گفت: در زمان انتخابات مبلغ ۳ میلیون تومانی دادند که باید توجیه قانونی پیدا کند. توصیه ما این بود که همه افراد با ضریبی افزایش حقوق داشته باشند. ما نباید صورت مساله را پنهان کنیم. و بگوییم استقراض نکردیم و بدهکار نبودیم و حقوق را به موقع دادیم‌. علم اقتصاد می‌گوید که املاک را نفروش ولو اینکه مجبور شدی که قرض و وام بگیری! اما آقای مدیرعامل تامین اجتماعی به جای استقراض سهام شرکت‌های خوب ما را واگذار کرده که پالایشگاه خلیج فارس و پتروشیمی شازند دو مورد شاخص آن است. امروز دیگر بانک رفاه دیگر با ارزش روز آن سهام که چند برابر شده را به سازمان تامین اجتماعی باز نمی‌گرداند. اما عقل سلیم می‌گوید که اموال فروخته نشد و قرض گرفته شود.

صادقی گفت: چه آقای پزشکیان در پست ریاست جمهوری بودند که از ایشان حمایت کردیم و چه اینکه هر فردی در پست وزارت کار بوده باشد، باز هم ما به مطالبه‌گری ادامه می‌دهیم. ما بخاطر همین از آقای محجوب به عنوان گزینه وزیر کار حمایت می‌کردیم زیرا کانون‌های قدرت از ایشان که روابط کار و تامین اجتماعی را می‌شناخت و هم به کسی وابسته نبود، می‌ترسیدند. امروز هم هرکس وزیر کار باشد باید بداند خانه کارگر تا آخر پشتیبان مطالبات کارگران و بازنشستگان است و از مطالباتی مثل اجرای قانون کار و متناسب سازی عدول نمی‌کند.

وی تاکید کرد: ما اصحاب جراید و صاحبان قلم را بخاطر همین نیاز داریم. جامعه‌ کارگری و بازنشستگان کشور انتظار از اصحاب رسانه دارند که قلم و رسانه آنان صدای گروه‌های ضعیف و بی صدایی باشند که برای درمان و معیشت خود وا مانده‌اند. قلمی قابل ستایش است که امنیت خاطر برای فرودستان جامعه بیاورد. قلمی که در دفاع از زر و زور و تزویر و صاحبان ثروت است، لایق ستایش نیست. ما آن قلمی را می‌بوسیم که علیرغم همه خطرات و عواقب، از درمان و معیشت و مشکلات بازنشسته و کارگر می‌نویسد. کسانی که درباره امنیت شغلی و خصوصی سازی و بی سهمی طبقه کارگر می‌نویسند، دستشان را می‌بوسیم زیرا آنان یاری رسان ما هستند‌./ایلنا

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط