21:43 - 1403/07/24

اجتماعی

فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی | حقوق مهر بازنشستگان فرهنگی چه زمانی واریز می‌شود؟

فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی یکی از مهمترین بخشهایی است که تمامی مستمری بگیران به دنبال دریافت آن هستند.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی یکی از موضوعات به شدت مهمی است که توانسته ذهن تمامی مردم را به خودش مشغول کرده است. فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی در چه زمانی ابلاغ میشود. فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی موضوعی است که ذهن مردم را درگیر کرده است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

سایت دریافت فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی

سایت دریافت فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی با سایت دریافت مدرک برای فرهنگیان شاغل فرق داشته و کاملا متفاوت است. بازنشستگان از طریق جستجوی نشانی cspf.ir در مرورگر و ورود به حساب کاربری خود در سامانه صندوق بازنشستگی کشوری می توانند برای مشاهده فیش اقدام کرده و اطلاعات لازم را به دست آورند.

سایت دریافت فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی به نشانی cspf.ir برای تمامی بازنشسته ها در دسترس بوده، اما تنها راه مشاهده مدرک مذکور در این سامانه تکمیل فرم ورود به حساب کاربری می باشد. در صورت فراموشی اطلاعات ورود به حساب افراد امکان اخذ مدرک را نداشته و با مشکلات جدی مواجه خواهند شد.

نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی

در گذشته افراد برای دریافت هر خدمتی می بایست از طریق مراجعه حضوری به ادارات اقدام می کردند اما نحوه دریافت فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی در حال حاضر اینترنتی بوده و از طریق ورود به سامانه صندوق بازنشستگی کشوری می باشد.

افراد جهت دریافت و مشاهده فیش فرهنگیان بازنشسته می توانند نشانی cspf.ir را در مرورگر وارد نموده و در ادامه روی “خدمات حقوق” کلیک کنند.

حالا متقاضیان می توانند گزینه “دریافت فیش حقوقی” را انتخاب نمایند.

در ادامه امکان انتخاب شیوه ورود و تکمیل فرم ورود به سامانه وجود داشته و متقاضیان می توانند بهترین روش را برای دسترسی به حساب کاربری انتخاب کنند که این روش ها شامل ورود با رمز ثابت، وارد شدن پیامکی و استعلام سه عاملی خواهد شد.

لازم به ذکر است که افراد در صورت تمایل می توانند از طریق کلیک بر روی لینک زیر به صورت مستقیم وارد بخش دریافت فیش حقوقی بازنشستگان آموزش و پرورش در سایت صندوق بازنشستگی کشوری شده و خدمات لازم را دریافت کنند. اقدام برای مشاهده فیش فرهنگیان بازنشسته از طریق هر دو روش دارای یک نتیجه بوده و در نهایت مدرک دریافتی یکسان خواهد بود.

فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی

فیش حقوقی بازنشستگان فرهنگی

افراد پس از کلیک بر روی لینک بالا می بایست گزینه “دریافت” را انتخاب کرده و در ادامه فرم ورود به حساب کاربری را با اطلاعات صحیح و با دقت تکمیل نمایند. بدیهی است که در صورت درج اطلاعات اشتباه در فرم مربوطه افراد به حساب خود دسترسی پیدا نکرده و در نهایت موفق به دریافت خدمات مورد نیاز نخواهند شد.

مشاهده فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته به افراد کمک می کند تا در خصوص کسورات حقوق که مربوط به وام یا بیمه می شود، اطلاعات کسب کرده و به دلیل کاهش دریافتی خود دچار نگرانی نشوند. در صورت بروز مشکل در هر یک از بخش های سامانه صندوق بازنشستگی افراد می توانند با پشتیبانی مربوط به همان قسمت تماس گرفته و خدمات دریافت نمایند./هیوا

حقوق مهر فرهنگیان بازنشسته چه زمانی واریز می‌شود؟

حقوق مهرماه ۱۴۰۳ فرهنگیان بازنشسته و بازنشستگان کشوری طبق برنامه در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۳ به حساب‌های آنان واریز می‌شود. این پرداخت به دنبال اعتراضات گسترده معلمان بازنشسته‌ای است که از عدم اجرای صحیح قانون رتبه‌بندی و عدم پرداخت معوقات خود نارضایتی دارند.

در تجمعی که هزاران نفر از معلمان بازنشسته زن و مرد از استان‌های مختلف در آن شرکت داشتند، فرهنگیان بازنشسته خواستار اعمال مزایای مالی رتبه‌بندی در حقوق خود شدند. اصلی‌ترین دلیل این اعتراضات، عدم اجرای رتبه‌بندی برای معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۰ است.

یکی از معلمان بازنشسته در این تجمع اعلام کرد: «ما به دلیل ناعدالتی‌ها به خیابان آمده‌ایم. چرا سه سال است که مزایای رتبه‌بندی ما اجرا نمی‌شود؟» او همچنین به تصویب همترازی حقوق شاغلان و بازنشستگان در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ اشاره کرد و از مسئولان خواست تا دلیل تأخیر در اجرای این قانون را توضیح دهند.

تجمع معلمان بازنشسته و مطالبه حقوق رتبه‌بندی

در این تجمع، معلمی از تبریز به نام آقای باقرزاده که بیش از ۳۱ سال به عنوان دبیر ادبیات فارسی در مدارس تدریس کرده است، عنوان کرد: در مهر ۱۴۰۰ با رتبه ۳ بازنشسته شدم. اگر همان سال رتبه‌بندی اجرا می‌شد، حقوقم ماهانه ۵ میلیون تومان افزایش پیدا می‌کرد. امروز حقوق بازنشستگی ما بین ۱۲ تا ۱۴ میلیون تومان است.

بسیاری از فرهنگیان بازنشسته معتقدند که وعده‌های مسئولان تا به حال عملی نشده است. یکی از فرهنگیان بازنشسته گفت: قبل از انتخابات ریاست جمهوری به ما وعده پیگیری داده شد، اما پس از انتخابات حتی تماس‌های ما را هم پاسخ نمی‌دهند.

صادق ستاری‌فرد، معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، در سال ۱۴۰۲ اعلام کرده بود که برای پرداخت معوقات رتبه‌بندی معلمان بازنشسته، هماهنگی‌های لازم با سازمان برنامه و بودجه و صندوق بازنشستگی انجام شده است و این معوقات به زودی پرداخت خواهد شد. با این حال، بسیاری از معلمان بازنشسته هنوز منتظر دریافت این معوقات هستند./اندیشه قرن

۶ هزار استعداد برتر دانشجویی جذب دانشگاه فرهنگیان می‌شوند

در رابطه با طرح راتبه معلمی و جذب استعدادهای برتر دانشجویی در دانشگاه فرهنگیان، گفت: «چهار راه ورود برای تامین نیاز آموزش و پرورش پیش‌بینی کرده‌ایم که یک راه ورود از طریق آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان است؛ قریب به ۲۷ هزار نفر را از این مسیر جذب می‌کنیم. مسیر دوم استعدادهای برتر دانش‌آموزی است که حدودا ۳ هزار نفر را هم از این مسیر جذب خواهیم کرد. الان ما آماده هستیم که ان‌شاءالله فراخوان این راه دوم را اعلام کنیم. زیرساخت تمامی کارهای اجرایی آن و سامانه‌های مربوطه انجام شده است تا ان‌شاءالله ابلاغ شود.»

برزویی افزود: «مسیر سوم که هفته پیش با همت شورای عالی انقلاب فرهنگی، آیین‌نامه‌ آن مصوب شد؛ بحث استعدادهای برتر دانشجویی، تحت عنوان راتبه معلمی است که آیین‌نامه‌ آن ابلاغ هم شده است.»

رئیس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: «پیش‌بینی ما این است که ۲۰ درصد ظرفیت، قریب به ۶ هزار نفر را هم از این مسیر ان‌شاءالله بتوانیم جذب کنیم. تا بهمن‌ماه فراخوان جذب این ۶ هزار نفر را آماده می‌کنیم. مسیر چهارم هم که همان بحث آزمون‌های استخدامی و ماده ۲۸ است.»/پانا

تلاش برای جلوگیری از کسر حقوق ۴۵ درصدی دانشجومعلمان

از خوزستان مجتبی یوسفی امروز _سه‌شنبه بیست و چهارم مهر_ در آئین استقبال از نو دانشجو معلمان اظهار کرد: اگر کشوری پولدار باشد اما دانش و حرفه نداشته باشد و در آن کار انجام نشود، مدیریت و دستاورد خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین باید با انگیزه و با تلاش مضاعف، نقش‌آفرینی کنیم و موفقیت‌های زیادی به دست بیاوریم.

وی افزود: برای توجه ویژه به حوزه تعلیم و تربیت و تربیت نسل‌های آینده، باید مشکلات قوانین را پیگیری می‌کردیم. راه حل مشکلات مردم سخنرانی نیست بلکه ایجاد ظرفیت قانونی در مجلس است که در این راستا در قانون چند نکته برای حمایت از دانشجویان و معلمان فرهنگیان مصوب کرده‌ایم.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در ماده ۹۲ قانون آوردیم که ظرفیت پذیرش دانشجویان در دانشگاه شهید رجایی و دانشگاه فرهنگیان هر سال ۲۵ درصد افزایش یابد یعنی تا پنج سال آینده باید ۱۰۰ هزار معلم در دانشگاه‌های شهید رجایی و فرهنگیان تربیت و وارد آموزش و پرورش شوند.

وی با اشاره به حوزه زیرساختی دانشگاه‌های شهید رجایی و فرهنگیان، گفت: در برخی دولت‌ها دانشگاه فرهنگیان به سمتی رفت که با یکی از دانشگاه‌ها ادغام و تعطیل شود و به ۱۰ هزار دانشجو در کشور رسید که این کار خیانت به آیندگان کشور و جوانان ما و عدم ایجاد اشتغال هدفمند است.

نماینده مردم اهواز کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های دانشجویان دانشگاه فرهنگیان کسر ۴۵ درصد از حقوق آن‌ها است که این مسئله اجحاف در حق دانشجویان است. کسر از حقوق دانشجویان و هزینه آن برای اداره دانشگاه فرهنگیان انجام می‌شود در حالی که این پول باید از بودجه عمومی تأمین شود؛ بنابراین این مسئله را پیگیری می‌کنیم و تلاش می‌شود با اختصاص اعتبار و تأمین هزینه دانشگاه‌های فرهنگیان و رجایی اجازه کسر ۴۵ درصدی از حقوق این دانشجویان را ندهیم.

یوسفی اضافه کرد: در صورتی که امکان حل این مشکل یکباره نشود تلاش می‌شود کسر حقوق از دانشجویان در مدت سه چهار سال حل شود.

وی گفت: اگر برای دانشجوی دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی اینگونه سخت‌گیری شود، نمی‌توان از او انتظار داشت وقتی معلم شد با گشاده نظری به دانش‌آموز نگاه کند.

وی با اشاره به اینکه در خوزستان سو مدیریت در آموزش و پرورش داریم، گفت: اگر بین ۴۰ نفر برتر کنکور اسم یک خوزستانی نیست ربطی به معلم و دانش‌آموز توانمند خوزستان ندارد و به دلیل سو مدیریت است؛ بنابراین مسئولان باید پاسخگوی خوب و بد موضوعات باشند./ایمنا

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط