09:43 - 1403/12/06

وضعیت تعطیلی ادارات مشهد در دوشنبه ۶ اسفند منتشر شد!

امروز ادارات مشهد تعطیل است یا نه|آیا امروز دوشنبه ۶ اسفند ادارات مشهد تعطیل هستند؟آخرین اعلان!

طبق مصوبه کارگروه مدیریت مصرف انرژی خراسان رضوی، فعالیت کلیه ادارات دولتی، موسسات عمومی، بانکها، مدارس، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی به استثنای مراکز امدادی، درمانی، خدماتی و شعب منتخب بانک ها برای روز دوشنبه، ششم اسفندماه تعطیل شد.

امروز ادارات مشهد تعطیل است یا نه

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،در صورتی که امروز ادارات مشهد تعطیل باشند، شهروندان می‌توانند از این فرصت برای انجام کارهای شخصی، استراحت یا برنامه‌ریزی برای روزهای بعد استفاده کنند. همچنین، در مواقعی که تعطیلی به دلیل شرایط آب‌وهوایی است، توصیه می‌شود شهروندان از خروج غیرضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت، از وسایل حفاظتی و ایمنی استفاده کنند. در نهایت، تعطیل شدن ادارات به عنوان یک اقدام احتیاطی، نشان‌دهنده اهمیت ایمنی و سلامت شهروندان در شرایط خاص است و همه باید با رعایت دستورالعمل‌ها، به بهبود وضعیت کمک کنند.

کلیه ادارات دولتی، بانک ها، دانشگاه های خراسان رضوی دوشنبه ۶ اسفندماه تعطیل شد.

به گزارش ایرنا، استانداری خراسان رضوی روز یکشنبه اعلام کرد: این تعطیلی شامل برگزاری امتحانات در مراکز آموزشی اعم از مدارس و دانشگاه ها و همچنین همایش ها و سمینارهایی که روز دوشنبه در استان برنامه ریزی شده نیز است.

وضعیت تعطیلی ادارات مشهد در دوشنبه ۶ اسفند منتشر شد!

تعطیلی ادارات مشهد

تعطیلی ادارات مشهد

بر اساس این اطلاعیه، باید سیستم های گرمایشی و روشنایی مراکز مذکور تا زمان فعالیت مجدد خاموش باشد.

به گزارش ایرنا، فعالیت سامانه سرد و بارشی از بعد از ظهر امروز در استان، بارش‌ رگبار باران، برف، رعد و برق و تگرگ نیز در نیمه شمالی و غربی خراسان رضوی آغاز شده است.

فعالیت این سامانه در اواخر روز دوشنبه هفته جاری به اوج خود می رسد و بارش ها در کلانشهر مشهد نیز به شکل برف و باران خواهد بود. همچنین دمای بیشینه مشهد در روز سه شنبه این هفته نسبت به روز جاری حدود ۱۰ درجه کاهش خواهد یافت.

آیا امروز دوشنبه ۶ اسفند ادارات مشهد تعطیل هستند؟آخرین اعلان!

دوشنبه ۶ اسفند ادارات مشهد تعطیل

دوشنبه ۶ اسفند ادارات مشهد تعطیل

بر اساس مصوبه کارگروه مدیریت مصرف انرژی استان فعالیت کلیه ادارات دولتی، مؤسسات عمومی، بانک‌ها، مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی به استثنای مراکز امدادی، درمانی، خدماتی و شعب منتخب بانک‌ها در روز دوشنبه ششم اسفند ماه تعطیل می‌باشد.

تعطیلی مزبور شامل برگزاری امتحانات در مراکز آموزشی اعم از مدارس و دانشگاه‌ها و همچنین همایش‌ها و سمینارهایی که روز دوشنبه در استان برنامه ریزی شده است نیز می‌گردد.

ضرورتاً لازم است سیستم‌های گرمایشی و روشنایی مراکز مذکور تا زمان فعالیت مجدد خاموش باشد.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : ایرنا

مطالب مرتبط