به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،به نقل از مهر؛ رضا فلاح، پیش از ظهر شنبه به خبرنگاران گفت: پس از اعلام حریق مراتع روستای گردشگری کنگری به هلال احمر؛ بلافاصله بالگرد جمعیت هلالاحمر همراه با تیمهای امدادی و واکنش سریع برای مهار آتش به منطقه رمون اعزام شد.
اعزام ۴۰ نفر از امدادگران هلال احمر برای اطفای حریق جیرفت
وی با اشاره به اینکه ۴۰ نفر از نیروهای امدادی در قالب ۸ تیم امدادی به صورت زمینی و هوایی به منطقه مذکور اعزام شده اند، افزود: با توجه به گستردگی حریق و صعبالعبور بودن منطقه، استفاده از بالگرد بهعنوان راهکاری ضروری برای جلوگیری از خسارت بیشتر به مراتع، جنگلها و منازل روستاییان در اولویت قرار گرفت.

آتش جیرفت را سوزاند/ تیم های امدادی برای اطفای حریق به محل حادثه اعزام شدند+ جزییات آتش سوزی
فلاح، با اشاره به اینکه نیروهای امدادی هلال احمر از مرکز استان و شهرستانهای جیرفت، ساردوئیه و راین به محل حادثه اعزام شده اند، خاطرنشان کرد: خوشبختانه با کمک نیروهای مردمی عملیات اطفا انجام شد و هم چنین ۸ منزل مسکونی که تحت تأثیر این آتش سوزی قرار گرفته بودند، توسط نیروهای هلال احمر ارزیابی شدند.
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.