09:02 - 1401/02/11

رتبه بندی معلمان | رتبه بندی استارت خورد ۱۱ / ۰۲ /۱۴۰۱ / فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS/ عیدی خاص دولت به فرهنگیان در آستانه عید فطر

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رتبه بندی استارت خورد. با نزدیک شدن به روز معلم شاهد این مطلب هستیم که گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS ، سایت ضمن خدمت فرهنگیان فعال شده است. ندیشه معاصر به این موضوع پرداخته است. فعال شدن گزی...

آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان 28 اسفند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رتبه بندی استارت خورد. با نزدیک شدن به روز معلم شاهد این مطلب هستیم که گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS ، سایت ضمن خدمت فرهنگیان فعال شده است. ندیشه معاصر به این موضوع پرداخته است. فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS مقدمه آغاز فعالیت رتبه بندی برای معلمان و فرهنگیان کشور است و انشالله به همت این دولت مردمی طی روزهای آینده شاهد اجرای کامل رتبه بندی خواهیم بود. گزینه رتبه بندی به آیکون های سایت Ltms اضافه شده است ( دومین گزینه در سایت ..)  Ltms.medu.ir با فعال شدن این گزینه رتبه بندی در سایت ضمن خمت فرهنگیان،احتمالا دریافت و بارگذاری مدارک از طریق این گزینه انجام خواهد شد.

فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS

گزینه رتبه بندی به آیکون های سایت Ltms اضافه شده است ( دومین گزینه در سایت ..)  Ltms.medu.ir با فعال شدن این گزینه رتبه بندی در سایت ضمن خمت فرهنگیان، احتمالا دریافت و بارگذاری مدارک از طریق این گزینه انجام خواهد شد.

رتبه بندی معلمان | رتبه بندی استارت خورد 10 / 02 /1401 / فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS

رتبه بندی معلمان | رتبه بندی استارت خورد ۱۰ / ۰۲ /۱۴۰۱ / فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS

آیین‌ نامه نظام رتبه‌بندی معلمان

هیأت وزیران در جلسه به پیشنهاد شماره ۹۴۳۱ مورخ ۱۴۰۱/۰۱/۲۳ وزارت آموزش و پرورش، که با همکاری سازمان برنامه بودجه کشور و سازمان اداری استخدامی کشور و دو نفر از اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی به عنوان ناظر تهیه شده است، به استناد ماده ۹ قانون نظام رتبه­بندی معلمان مصوب ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ مجلس شورای اسلامی، در راستای تحقق اهداف و راهکارهای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، آیین­نامه اجرایی قانون یاد شده را به شرح زیر تصویب نمود:

تعاریف و اختصارات

در این آیین‌نامه تعاریف مندرج در ماده دو قانون نظام رتبه‌بندی معلمان ملاک عمل بوده و به جهت رعایت اختصار به وزارت آموزش و پرورش «وزارت» و به نظام رتبه‌بندی معلمان «رتبه‌بندی» و به قانون نظام رتبه‌بندی معلمان «قانون» اطلاق می شود.

 دایره مشمولان

افرادی که صرفاً رسالت خطیر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان را در نظام تعلیم و تربیت رسمی عمومی بر عهده دارند؛ مانند آموزگار، دبیر، هنرآموز، مربی امورتربیتی، مشاور واحد آموزشی، مراقب سلامت، نیروهای توان‌بخشی مدارس استثنایی، مدیر و معاون واحد آموزشی و تربیتی

رتبه بندی معلمان | رتبه بندی استارت خورد 10 / 02 /1401 / فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS

رتبه بندی معلمان | رتبه بندی استارت خورد ۱۰ / ۰۲ /۱۴۰۱ / فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS

تبصره ۱: افراد موضوع لایحه قانونی راجع به استفاده کارکنان کادر اداری وزارت آموزش و پرورش که برای خدمت معلمی استخدام شده‌اند از طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان کشور و احتساب سوابق تجربی آنان مصوب ۱۷/۹/۵۸ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران با اصلاحات بعدی، نیز مشمول این قانون می‌شوند.

تبصره ۲: آن دسته از نیروهای اداری شاغل در پست‌های کارشناسی و بالاتر که بر اساس ضوابط و شرایط مربوط در یکی از عناوین موضوع طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان اشتغال یابند، از زمان تغییر سمت و شروع به خدمت معلمی مشمول نظام رتبه‌بندی می‌شوند . در صورت بازگشت مجدد به کار در سمت‌های اداری حسب شرایط ذیربط از رتبه بندی برخوردار نمی‌شوند.

ماده ۳-معلمان بر اساس شایستگی‌های عمومی، تخصصی، حرفه‌ای و تجربه، خود با رعایت ضوابط مندرج در قانون و این آیین‌نامه در یکی از رتبه‌های پنج‌گانه به ترتیب آموزش‌یارمعلم، مربی‌معلم، استادیارمعلم، دانشیار معلم و استادمعلم قرار می‌گیرند.
ماده

رتبه بندی معلمان | رتبه بندی استارت خورد 10 / 02 /1401 / فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS

رتبه بندی معلمان | رتبه بندی استارت خورد ۱۰ / ۰۲ /۱۴۰۱ / فعال شدن گزینه رتبه بندی معلمان در سایت LTMS

فرایند رتبه‌بندی

فرایند رتبه‌بندی برای مشمولین بر مبنای امتیازات مکتسبه ناشی از معیارها و با رعایت ترتیب اولویت انجام می‌شود.

انتهای پیام/*

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

3 نظر برای این مطلب ثبت شده است:

سید محمد هاشمی

10 اردیبهشت 1401


با سلام وعرض ادب بسلامتی خدمتگزاران نظام ودولت انقلابی ووزیر باکفایت ده سال دیگه هم با سامانه سرگرم میشیم

منا

11 اردیبهشت 1401


معلم را چی فرض کردید حقوق کارگر۵۳ درصد اضافه شد آب از آب تکان نخورد اما معلم بدبخت......

عباس

11 اردیبهشت 1401


دید بزرگان کشور برای ما فرهنگیان بسیار کوچک است.

نظرات بسته شده است

برنجستان