فرهنگیان

تصویب طرح آموزش و سنجش سواد قرآنی دانشجو معلمان

در این جلسه که با حضور رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، رجبعلی برزوئی رئیس دانشگاه فرهنگیان و حمیدرضا ابراهیمی سرپرست معاونت فرهنگی و تربیتی برگزار شد

بازآرایی منابع انسانی مدارس برای شرایط جنگی و بحرانی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصربه نقل از گردون در این جلسه که با حضور رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، رجبعلی برزوئی رئیس دانشگاه فرهنگیان و حمیدرضا ابراهیمی سرپرست معاونت فرهنگی و تربیتی برگزار شد.برای اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را دنبال کنید

تصویب طرح آموزش و سنجش سواد قرآنی دانشجو معلمان

تصویب طرح آموزش و سنجش سواد قرآنی دانشجومعلمان؛ امتیاز این طرح در رتبه‌بندی محاسبه می‌شود.
شصت و دومین جلسه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن کشور در وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد.

در این جلسه که با حضور رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش، رجبعلی برزوئی رئیس دانشگاه فرهنگیان و حمیدرضا ابراهیمی سرپرست معاونت فرهنگی و تربیتی برگزار شد، ضمن ارائۀ گزارش از طرح ملی آموزش و سنجش سواد قرآنی دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان این طرح مورد موافقت و تصویب قرار گرفت.

آموزش‌وپرورش

تصویب طرح آموزش و سنجش سواد قرآنی دانشجو معلمان

‌براساس این طرح، دانشجو معلمانی که این دوره را با موفقیت گذرانده و مدرک پایانی آن را دریافت کنند، از امتیاز تشویقی ضمن خدمت با احراز در رتبه‌بندی معلمان بهره مند می‌شوند.طرح رتبه‌بندی معلمان مراحل اجرایی خود را سپری می‌کند اما آنطور که پیدا است بر مبنای روند پیش‌بینی شده مجلس و آیین‌نامه مصوب پیش نرفته است و در حال حاضر با مخالفت ها و‌انتقادات فراوانی رو به رو بوده است.طرح رتبه‌بندی معلمان مراحل اجرایی خود را سپری می‌کند اما آنطور که پیدا است بر مبنای روند پیش‌بینی شده مجلس و آیین‌نامه مصوب پیش نرفته است و در حال حاضر با مخالفت ها و‌انتقادات فراوانی رو به رو بوده است.
قاسم احمدی لاشکی معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش درخصوص آخرین وضعیت طرح رتبه بندی معلمان گفت: در مجموع ۷۳۳ هزار نفر از فرهنگیان مشمول لایحه طرح رتبه بندی معلمان می‌شوند و در حال حاضر رتبه آموزش یار معلم رو به جز ۲۰ هزار نفری که بارگذاری اطلاعاتشان را به صورت دقیق انجام نداده اند برای همه درج کرده ایم.
وی در ادامه افزود: ۲۰ هزار نفر باقی مانده پس از بارگذاری دقیق اطلاعات وارد چرخه بررسی می شوند.
لاشکی با اشاره به آمار بالای معلمان مطرح کرد: رتبه بندی واقعی معلمان از هفته آتی آغاز می شود و طبیعتا زمان بر است چراکه رقم افراد در وزارت آموزش و پرورش به نسبت وزارت علوم، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد که مجموعا کمتر از ۹۰ هزار نفر است بسیار بیشتر بوده و حدودا به یک میلیون نفر می رسد.
معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رقمی بالغ بر ۱۳۵ هزار بازنشسته این مجموعه شامل طرح رتبه بندی می شود مطرح کرد: به علت تعداد بالای مشمولین طرح به صورت آرام و‌دقیق در حال انجام است و طبیعتا با مخالفت ها و انتقاداتی همراه است.
وی در پایان به عملکرد ارزیابان خاطر نشان کرد: ممکن است به علت تعداد بالا عملکرد ارزیابان با خطاهایی رو به رو باشد و تمام معلمان این امکان را دارند که با ورود به سایت اعتراض خود را به ثبت برسانند تا در اسرع وقت به آن رسیدگی شود.

 

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : گردون

مطالب مرتبط

برنجستان