سرهنگ “حسین مافی” گفت: تیم عملیاتی کلانتری ۱۴۰ باغ فیض در حال گشت زنی در محله به یکدستگاه خودروی سواری دارای چراغ ال ای دی پلیسی با راننده و سرنشنین که در کنار خودروهای پارک شده توقف کرده بود مشکوک می شوند.
وی با بیان اینکه ماموران متهمان را زیر نظر گرفتند، افزود: در همین حین مشاهده کردند سرنشین از خودرو پیاده و اقدام به بازکردن در خودرو پارک شده می کند که ماموران سریعا وارد عمل شده و در یک عملیات ضربتی و غافلگیرانه هر ۲ متهم را دستگیر و در بررسی اولیه مشخص شد که متهمان از سارقان سابقه دار محله هستند.
سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به اینکه در بررسی به عمل آمده از داخل خودرو متهمان، تجهیزات پلیسی مثل ال ای دی، سلاح سرد، قطعات سرقتی خودرو مانند، چراغ، جک و… کشف شد، ادامه داد: متهمان ۴۴ و ۳۰ ساله در تحقیقات اولیه به جرم خود و ۱۰ فقره سرقت محتویات خودرو اعتراف کردند که در این خصوص مالباختگان شناسایی شدند.
سرهنگ مافی با بیان اینکه پرونده قضائی تشکیل و متهمان به مرجع قضائی معرفی شدند، خاطرنشان کرد: تحقیقات بیشتر برای کشف جرائم احتمالی متهمان ادامه دارد.