۰۴:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۰۹

یک افطاری متفاوت و مقوی برای جوانان، هریسه گندم

هریسه گندم یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که می تواند یک افطاری بسیار مقوی باشد.

یک افطاری متفاوت و مقوی برای جوانان، هریسه گندم

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،هریسه گندم یک غذای بسیار لذیذ و خوشمزه است که می توانید آن را برای افطار تهیه کرده و از خانواده پذیرایی کنید.

مواد لازم:

  • بلغور گندم: ۱ پیمانه
  • آب قلم: ۲ پیمانه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • دارچین: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و زردچوبه:  به مقدار کافی
  • روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

برای تهیه هریسه گندم جنوبی ابتدا بلغور را از دو ساعت قبل داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم و تا بند انگشت روی آن آب سرد می ریزیم و اجازه می دهیم خیس بخورد. در ادامه پیاز را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

در این مرحله پیاز خرد شده به همراه ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع داخل یک قابلمه مناسب تفت می دهیم تا پیاز کاملا سبک و شیشه ای شود، سپس مقداری نمک، زردچوبه و دارچین اضافه می کنیم و کمی با پیاز تفت می دهیم تا با هم یکدست شوند.

در این مرحله آب قلم را به همراه ۲ پیمانه آب و بلغور گندم به قابلمه اضافه می کنیم، سپس حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم پس از اینکه آب درون قابلمه به نقطه جوش رسید، حرارت زیر قابلمه را کم می کنیم تا هریسه با حرارت بسیار ملایم بپزد.

نکته مهم در مورد پایین آوردن کالری این غذای خوشمزه این است که در صورتی که تمایل داشته باشیم این غذا را با کالری پایین تری درست کنیم می توانیم به جای استفاده از بلغور گندم از بلغور جو استفاده کنیم و آب قلم کمتری استفاده کنیم.

نکته دیگر در مورد درست کردن هریسه این است که این غذا را مانند حلیم گندم بعضی افراد با نمک سرو می کنند و بعضی افراد با شکر بیشتر می پسندد. به همین جهت باید توجه داشته باشیم که هریسه را به صورت کم نمک درست کنیم.

در پایان پس از اینکه هریسه بلغور گندم به خوبی لعاب انداخت و آماده شد آنرا درون ظرف مورد نظرمان می کشیم. برای تزیین هریسه می توانیم به سلیقه خود از پیاز داغ، مخلوط دارچین و شکر، کنجد و .. استفاده کنیم.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط