۱۱:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۴/۱۹

گزارش نبض بورس از فعالیت ماهانه بانک پاسارگاد، افزایش ۸۴ درصدی درآمد محقق شده نماد وپاسار در خرداد ۱۴۰۲

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، بانک پاسارگاد با نماد “وپاسار” در گزارش ماهانه منتهی به ۳۱خردادماه‌۱۴۰۲ در کدال، ارقامی مربوط به میزان درآمد تسهیلات اعطایی، درآمد سپرده‌گذاری، درآمد سرمایه‌گذاری، درآمد کارمزد و درآمد...

پاسارگاد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، بانک پاسارگاد با نماد “وپاسار” در گزارش ماهانه منتهی به ۳۱خردادماه‌۱۴۰۲ در کدال، ارقامی مربوط به میزان درآمد تسهیلات اعطایی، درآمد سپرده‌گذاری، درآمد سرمایه‌گذاری، درآمد کارمزد و درآمد اوراق بدهی را ارائه می‌کند.

بر اساس این گزارش، مجموع درآمد محقق شده از گزینه‌های مذکور، درآمدی ۱۱.۴۱۴ میلیارد تومانی را شناسایی می‌کند و با توجه به مجموع درآمد محقق شده ۶.۱۹۲ میلیارد تومانی در اردیبهشت‌ماه نشان از رشد درآمد ۸۴درصدی در طول یک ماه برای این بانک بورسی داشته است.

نکته قابل ارائه، درآمد سرمایه‌گذاری برای این بانک درخردادماه است که رقمی معادل ۶ میلیارد تومان گزارش می‌شود، درحالی‌که در اردیبهشت‌ماه درآمدی از سوی بانک در این خصوص گزارش نشده است.

درآمد تسهیلات اعطایی بیشترین گزینه درآمدی برای بانک پاسارگاد بوده است که رقم ۱۱ هزار میلیارد تومان را به ثبت می‌رساند درحالی‌که نیمی از این رقم یعنی نزدیک به ۶ هزار میلیارد تومان در اردیبهشت‌ماه برآورده شده است. وضعیت تسهیلات اعطایی در فروش اقساطی، جعاله، مرابحه، مضاربه، مشارکت مدنی، بدهکاران بابت اعتبارات اسنادی، تسهیلات ارزی و غیره بوده است.

درآمد کارمزدها دومین گزینه از مجموع درآمد حاصله این بانک در خردادماه است که رقم ۳۰۲ میلیارد تومان را به ثبت می‌رساند.

درآمد سپرده‌گذاری در خرداد ماه امسال ۱۴۳ میلیارد تومان است که نسبت به اردیبهشت‌ماه رشد ۱۰۰درصدی داشته است.

درآمد ناشی از اوراق بدهی نزد این بانک نیز ۵۷ میلیارد تومان از مجموع گزینه درآمدی این نماد بورسی به حساب می‌آید.

بانک پاسارگاد در بخش درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی در بخش مرابحه بیش از ۴ همت و در بخش فروش اقساطی نیز ۴ همت، از جمله بیشترین درآمد از تسهیلات اعطایی را در خردادماه گزارش می‌کند. تسهیلات ارزی نیز نزدیک به ۲ همت در خرداد ماه، درآمدی برای بانک محقق کرده است.

هم‌چنین بانک پاسارگاد در نظر دارد سرمایه شرکت را از ۲۷۲.۹۶۹.۰۰۰ میلیون ریالی به مبلغ ۳۲۲.۹۶۹.۰۰۰ میلیون ریالی از آورده نقدی به مبلغ ۵۰ هزار میلیون ریال افزایش دهد.

افزایش سرمایه ۵ هزار میلیارد تومانی پاسارگاد و افزایش درآمد عملیاتی محقق شده این بانک از دستاوردهای قابل توجه “وپاسار” در بهار ۱۴۰۲ بوده است.

 

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

مطالب مرتبط