به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،درختان خرمالو که اصالتاً چینی هستند، هزاران سال است که به دلیل میوههای خوشمزه و چوب زیبای خود رشد میکنند. میوههای نارنجی رنگ آنها به نام خرمالو به دلیل طعم شیرین و عسل مانند خود شناخته شده است. در حالی که صدها نوع وجود دارد، انواع هاچیا و فویو از محبوبترین آنها هستند. خرمالو هاچیا به شکل قلب قابض هستند، به این معنی که دارای مواد شیمیایی گیاهی به نام تانن هستند که طعم خشک و تلخی به میوه نارس میدهد.
این نوع خرمالو قبل از مصرف باید کاملا رسیده باشد. خرمالو فویو همچنین حاوی تانن است، اما غیر قابض در نظر گرفته میشود. برخلاف خرمالو هاچیا، نوع ترد و گوجهفرنگی شکل فویو را میتوان حتی زمانی که کاملاً نرسیده است، لذت برد. خرمالو را میتوان بهصورت تازه، خشک یا پخته مصرف کرد و معمولاً در سراسر دنیا در تهیه ژله، نوشیدنی، پای، کاری و پودینگ استفاده میشود. خرمالو نهتنها خوشمزه است، بلکه مملو از مواد مغذی است که میتواند از چندین جهت برای سلامتی شما مفید باشد.
مهم ترین خاصیتهای خرمالو عبارتند از :
- بهبود سیستم گوارش و تنظیم حرکات روده
- تقویت آبرسانی طبیعی برای پوست
- بهبود و درمان سرماخوردگی
- تقویت سیستم تناسلی آقایان
- کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات
- تنظیم فشارخون و کاهش کلسترول
- بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن
- بهبود بینایی و پیشگیری از بیماریهای چشم
- مناسب برای رژیم های لاغری و کاهش وزن
- دارای ویتامین A و C , K , B6
- حاوی پتاسیم
- حاوی منیزیم
- آنتی اکسیدان
- دارای خاصیت ضد التهابی
- تنظیم قند خون
ویدیو | با ضررها و فواید خرمالو این میوه نارنجی آشنا شوید
خرمالو همچنین منبع خوبی از تیامین (B1)، ریبوفلاوین (B2)، فولات، منیزیم و فسفر است. این میوههای رنگارنگ کالری کمی دارند و سرشار از فیبر هستند و آنها را به غذایی مناسب برای کاهش وزن تبدیل میکند. فقط یک خرمالو حاوی بیش از نیمی از میزان مصرف توصیه شده ویتامین A است که یک ویتامین محلول در چربی برای عملکرد سیستم ایمنی، بینایی و رشد جنین حیاتی است.به غیر از ویتامینها و مواد معدنی، خرمالو حاوی طیف گستردهای از ترکیبات گیاهی از جمله تاننها، فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است که میتواند بر سلامت شما تأثیر مثبت بگذارد. در اندیشه معاصر ببینید
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.