۰۹:۳۴ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۰

واریز سود سهام عدالت متوفیان به حساب وراث از سال آینده/ رونمایی از سامانه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان + لینک ورود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، جهت انتقال سهام متوفی به یکی از وراث لازم است ابتدا از وضعیت سهام فرد فوت شده به طور کامل مطلع شوید. در واقع باید بدانید که میزان این سهام چه قدر است و چه شرکت هایی را شامل می شود. اطلاع از این مو...

واریز سود سهام عدالت متوفیان به حساب وراث از سال آینده/ رونمایی از سامانه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان + لینک ورود

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، جهت انتقال سهام متوفی به یکی از وراث لازم است ابتدا از وضعیت سهام فرد فوت شده به طور کامل مطلع شوید. در واقع باید بدانید که میزان این سهام چه قدر است و چه شرکت هایی را شامل می شود. اطلاع از این موضوع برای سهام عدالت خیلی ساده تر است. زیرا تمامی وضعیت مربوطه به سهام افراد مختلف در سامانه سازمان خصوصی سازی به آدرس samanese.ir موجود است. کافی است به این سامانه مراجعه کرده و کد ملی شخص متوفی را وارد نمایید. در ادامه چند سوال سه گزینه ای برای تایید هویت پرسیده می شود. این سوال ها در مورد نام فرد، نام پدر وی، سال تولد و شماره شناسنامه هستند که شما باید گزینه صحیح را از میان سایر گزینه ها انتخاب کنید. بعد از پشت سر گذاشتن این مراحل به شکل صحیح، لیستی از وضعیت سهام عدالت متوفیان ۱۴۰۲ برای تان نمایش داده می شود. که در اندیشه معاصر به تفضیل به آن می پردازیم.

سخنگوی اقتصادی دولت اعلام کرد، خبر خوبی برای خانواده‌های متوفیانی داریم که بیش از ۱۵ سال منتظر تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان بودند. از روزهای آینده با تمرکز بر روش های غیرحضوری، نماینده وراث می‌تواند به سامانه‌های معرفی شده رجوع و این مسئله را حل و فصل کند. وی همچنین از کاهش تورم مسکن خبر داد و گفت: شتاب افزایش قیمت‌ها در حوزه مسکن، ارز و سایر دارایی‌ها در هفت ماه امسال کاهش یافته است.

 احسان خاندوزی (سه شنبه) در نشست خبری هفتگی با نمایندگان رسانه‌ها با بیان اینکه رشد اقتصادی کشور همراه با افزایش جمعیت شاغل کشور صورت گرفته است، اظهار کرد: در تابستان امسال بیش از ۹۰۷ هزار نفر به جمعیت شاغلان کشور افزوده شده و نرخ بیکاری به ۷.۹ درصد کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: از میان متغیرهای بخش قیمتی اقتصاد به آمار بخش مسکن باید اشاره کرد که انتظار و دغدغه مردم در زمینه کاهش تورم مسکن را هم توجه و پیگیری جدی دولت قرار داده است. از ابتدای امسال تورم در دارایی‌های مختلف از جمله مسکن کاهنده بود و شتاب افزایش قیمت‌ها در حوزه مسکن و ارز و سایر دارایی‌ها در هفت ماه امسال کاهش یافته است. وی همچنین در مورد ساخت مسکن های ۲۵ متری گفت مگر دولت برنامه ای برای ساخت مسکن ۲۵ متری دارد که حالا متوقف شود؟ دولت موافق این طرح نیست. دولت از مسکن مهر قدیم و جدید تا نهضت ملی مسکن هیچ گاه وارد مبحث مسکن کوچک‌مقیاس نشده است زیرا این خانه ها تناسبی با ابعاد اجتماعی و روانی خانوار ایرانی ندارند.

خاندوزی همچنین با بیان اینکه رشد اقتصادی در دولت سیزدهم توام با رشد اشتغال است، یادآور شد: برخی از مقاطع در اقتصاد ایران، رشد اقتصادی مثبت بود اما بیکاری هم افزایش پیدا می‌کرد. براساس گزارش مرکز آمار تا پایان فصل تابستان نرخ بیکاری با یک درصد کاهش به ۷.۹ درصد رسیده و این کاهش نرخ بیکاری همزمان با افزایش ۰.۶ درصدی نرخ مشارکت اقتصادی رقم خورده است.

وزیر اقتصاد با تاکید بر اینکه بالاترین میزان اشتغال در بخش صنعت و خدمات را شاهد هستیم، افزود: در بخش صنعت جمعیت شاغل با افزایش ۳۷۰ هزار نفری به هشت میلیون و ۴۰۰ هزار نفر رسیده است. این میزان از اشتغال در بخش صنعت،بالاترین میزان در تمام ادوار اقتصاد ایران است. تعداد شاغلان در بخش خدمات نیز به ۱۲ میلیون و ۴۵۹ هزار نفر رسیده است که در این بخش نیز با افزایش ۴۸۳ هزار نفری شاهد بالاترین میزان اشتغال در این بخش هستیم.

خاندوزی گفت: در بخش کشاورزی البته با وجود افزایش ۵۹ هزار نفری جمعیت شاغلان، به دلیل خشکسالی‌های اخیر همچنان در سطوحی پایین‌تر از سال ۱۴۰۰ هستیم.

سخنگوی اقتصادی دولت در مورد جلسه شورای عالی نظارت برای برکناری رئیس اتاق بازرگانی گفت: حدود ۱۰ روز قبل از برگزاری انتخابات نهاد نظارتی تائید ۱۰ نفر را اعلام کرد اما گفته شد در مورد یک شخص ( سلاح ورزی) متعاقبا اظهارنظر خواهد شد و بعد از ۳ روز مجدد اعلام شد که صلاحیت ایشان قابل تایید نیست.

سیداحسان خاندوزی سخنگوی اقتصادی دولت در نشست خبری امروز خود در مورد جلسه شورای عالی نظارت برای برکناری رئیس اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: هم شخص رییس جمهور و هم ستاد اقتصادی دولت به جد قائل هستند اگر به دنبال پیشبرد اهداف اقتصادی دولت در بخش تولید، سرمایه گذاری و صارات هستیم بدون کمک اتاق های سه گانه (تعاون، بازرگانی و اصناف) و انجمن های دیگر این اتفاق رخ نخواهد داد. مسائل شخصی و … این موصوع را تحت تاثیر قرار نخواهد داد.

وی افزود: نفع همه ما و اقتصاد عمل به قانون است. مصوبه ای که داشتیم تاکید بر وجهه غیرقانونی بودن رییس اتاق است.

خاندوزی تاکید کرد: با توجه به اینکه حدود ۱۰ روز قبل از برگزاری انتخابات یعنی ۱۷ خرداد نهاد نظارتی اعلام کرده بود که باقی افراد قابل تایید هستند اما در مورد یک شخص متعاقبا اظهارنظر خواهد شد. بعد از ۳ روز (قبل از انتخابات) مجدد اعلام شد که صلاحیت ایشان قابل تایید نیست. بنابراین مصوبه هیات عالی نظارت آن بود که مصوبات پیش از انتخابات اعلام میکردند

وی گفت: دیروز مصوبه نوشته شد من امضا کردم. رییس سازمان استاندارد هم امضا کرد منتهی زمان می‌برد که همه اعضای جلسه امضا کنند. به محض نهایی شدن وزیر صمت به عنوان رئیس هیات عالی نظارت مصوبه را اعلام خواهند کرد.

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی: تا پایان سال سهام عدالت متوفیان به وراث آنان تخصیص می‌یابد و اوایل سال آینده سود انباشت شده سنواتی نیز بین وراث تقسیم خواهد شد.

مجید عشقی در مورد اینکه آیا تصمیمی برای معاملاتی شدن سهام عدالت گرفته شده یا خیر، گفت: در این مورد هنوز تصمیم‌گیری نشده و شورای عالی بورس در این زمینه تصمیم‌گیر خواهد بود.

وی در مورد اینکه آیا بحث معاملات سهام عدالت در دستور کار جلسه آینده شورای عالی بورس است، گفت:‌بحث سهام عدالت در دستور است، اما این موضوع فعلاً در دستور کار نیست.

رئیس سازمان بورس در مورد تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان گفت: تعیین تکلیف این سهام مشخص شده و به زودی از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام می‌شود. سهام عدالت در اختیار کارگزاری‌ها قرار گرفته است و ظرف چند روز آینده از طریق سپرده‌گذاری مرکزی اعلام می‌شود که ورثه متوفیان سهام عدالت باید چه کار کنند.عشقی تأکید کرد: انتقال سهام عدالت متوفیان به صورت قهری انجام خواهد شد.

گفتنی است از ابتدای اختصاص سهام عدالت به ۴۹ میلیون نفر از مردم ایران در سال ۱۳۸۵ تا کنون حدود ۳.۵ میلیون نفر از سهامداران عدالت فوت کرده‌اند که هنوز تعیین انتقال سهام به ورثه مشخص نشده است و اگر قرار باشد برای انتقال این سهام به ورثه به صورت حضوری مراجعه شود با ازدحام مردم مواجه خواهیم شد، اما قرار است در همکاری بین قوه قضائیه (سازمان ثبت احوال) و سازمان بورس انتقال سهام به صورت قهری و از طریق کارگزاری‌هایی که از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام می‌شود، انتقال قهری سهام عدالت متوفیان به ورثه انجام شود./ایسنا

سامانه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان رونمایی شد

محمود حسنلو در همایش تشریح فرایند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث اعلام کرد: رونمایی از سامانه تسهیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارایی متوفیان سهام عدالت به وراث ایشان (سامانه میراث) دغدغه حدود ۱۵ میلیون نفر را حل و فصل می‌کند.

وی با بیان اینکه بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر سهامدار سهام عدالت از سال ۱۳۸۴ تا کنون درگذشته‌اند، اظهار امیدواری کرد: با همکاری شرکت‌ های کارگزاران بتوانیم برگ زرین دیگری را در ارائه خدمات به جامعه سهامداری رقم بزنیم.

سامانه تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان رونمایی شد

معاون شرکت سپرده گذاری مرکزی با اشاره به اینکه در حال حاضر بیش از ۴۴ میلیون نفر در سامانه سجام ثبت نام کرده اند که این موضوع برای شرکت های کارگزاری یک فرصت ویژه را شکل داده است، گفت : در موضوع تقسیم قهری سهام عدالت به وراث نیز مجددا یک فرصت نهفته برای کارگزاران به وجود می آید و با توجه به این که بیش از ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار متوفی سهام عدالت در ایران وجود دارد، پیش بینی می کنیم که یک جامعه حدود ۱۵ میلیون نفری برای ورود به بازار سهام در انتظار صنعت کارگزاری باشند که می تواند یک فرصت بزرگ و مغتنم برای کارگزاران در جهت جذب مشتریان جدید باشد.

وی با اعلام اینکه اجرای طرح انتقال سهام متوفیان سهام عدالت به وراث بر اساس زمانبندی و سال فوت آنها خواهد بود، افزود: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در ادامه مسیر تحول دیجیتال خود با رونمایی از سامانه (میراث) در روزهای آتی تقسیم هوشمند و انتقال مکانیزه دارایی متوفیان سهام عدالت به وراث را به صورت الکترونیک انجام می‌دهد و پیش بینی می‌کنیم تا قبل از پایان سال جاری انتقال سهام عدالت همه متوفیان به وراث تعیین تکلیف شود.

حسنلو تصریح کرد: شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در فرایند تسهیم و انتقال هیچ گونه پیامکی از سرخط های شماره دار و بدون ماسک ارسال نمی‌کند و از نظر ما این پیامک‌ها بی اعتبار است و مردم نباید به این پیامک‌ها توجه کنند.

پیش از این نیز مجید عشقی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در مورد تعیین تکلیف سهام عدالت متوفیان گفته بود: تعیین تکلیف این سهام مشخص شده و به زودی از طریق شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام می‌شود. سهام عدالت در اختیار کارگزاری‌ها قرار گرفته است و ظرف چند روز آینده از طریق سپرده‌گذاری مرکزی اعلام می‌شود که ورثه  متوفیان سهام عدالت باید چه کار کنند. انتقال سهام عدالت متوفیان به صورت قهری انجام خواهد شد./فارس

 از ابتدای اختصاص سهام عدالت به ۴۹ میلیون نفر از مردم ایران در سال ۱۳۸۵ تا کنون حدود ۳.۵ میلیون نفر از سهامداران عدالت فوت کرده‌اند که هنوز تعیین انتقال سهام به ورثه مشخص نشده است و اگر قرار باشد برای انتقال این سهام به ورثه به صورت حضوری مراجعه شود با ازدحام مردم مواجه خواهیم شد، اما قرار است در همکاری بین قوه قضائیه (سازمان ثبت احوال) و سازمان بورس انتقال سهام به صورت قهری و از طریق کارگزاری‌هایی که از سوی شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اعلام می‌شود، انتقال قهری سهام عدالت متوفیان به ورثه انجام شود.

ورود به سامانه از اینجا

پایان/*

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

مطالب مرتبط