۰۸:۵۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۲۵

نظر شورای نگهبان درباره «متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی» امروز ۲۵ بهمن

متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی به عنوان یک قانون شناخته شد.

آخرین وضعیت و خبر از همسان سازی و افزایش حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، نظر شورای نگهبان درباره «متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی»؛ افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده به عنوان قانون در متناسب سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی شناخته شد.

سخنگوی شورای نگهبان گفت: در بند س تبصره ۶ موضوع متناسب سازی حقوق بازنشستگان را داشتیم که از محل افزایش یک درصدی مالیات بر افزوده درنظر گرفته شده بود که این موضوع خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشده و از سوی شورای نگهبان تأیید شد.

تکلیف متناسب سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ مشخص شد

هادی طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری خود با اشاره به بررسی بودجه گفت: در بند س تبصره ۶ موضوع متناسب سازی حقوق بازنشستگان را داشتیم که از محل افزایش یک درصدی مالیات بر افزوده درنظر گرفته شده بود که این موضوع خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشده و از سوی شورای نگهبان تأیید شد.

تکلیف متناسب سازی حقوق بازنشستگان در سال ۱۴۰۳ مشخص شد

نمایندگان در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور، با بند الحاقی (۱) تبصره (۱۵) ماده واحده این لایحه موافقت کردند. بر این اساس ساز و کار تأمین منابع لازم برای پرداخت بدهی دولت به تأمین اجتماعی و متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد. در بند الحاقی (۲) تبصره (۱۵) ماده واحده آمده است؛ دولت مکلف است نسبت به تأدیه بدهی قطعی حسابرسی شده خود به سازمان تأمین اجتماعی و متناسب‌سازی حقوق و نیز حفظ قدرت خرید بازنشستگان تأمین اجتماعی، حداقل یک میلیون و هفتصد هزار میلیارد (۱.۷۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال با اولویت نقدی یا از طریق روش‌های تهاتر، واگذاری سهام شرکت‌های بورسی و غیر بورسی سودده، تهاتر میعانات گازی و نفتی، خوراک و انرژی واحدهای تولیدی متعلق به سازمان تأمین اجتماعی و شرکت‌های تابعه، واگذاری اوراق بهادار اسلامی (رایج بازار پول و سرمایه) منتشره توسط دولت، اعطای ضمانت‌نامه‌های دولتی و امتیازات مورد توافق و واگذاری پروژه‌های دارای توجیه اقتصادی با درصد پیشرفت بالا و سایر موارد قابل واگذاری اقدام کند.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط