۱۵:۴۸ - ۱۴۰۱/۰۸/۰۵

مرگ بیش از ۲۹ هزار مهاجر در مرزهای اروپا از سال ۲۰۱۴

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصربه نقل از میزان، سازمان بین‎المللی مهاجرت در گزارشی اعلام کرد که از سال ۲۰۱۴ تاکنون بیش از ۲۹ هزار مهاجر در تلاش برای رسیدن به اروپا جان خود را از دست داده‌اند. مرگ بیش از ۲۹ هزار مهاجر در مرزهای ار...

مرگ بیش از ۲۹ هزار مهاجر در مرزهای اروپا از سال ۲۰۱۴

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصربه نقل از میزان، سازمان بین‎المللی مهاجرت در گزارشی اعلام کرد که از سال ۲۰۱۴ تاکنون بیش از ۲۹ هزار مهاجر در تلاش برای رسیدن به اروپا جان خود را از دست داده‌اند.

مرگ بیش از ۲۹ هزار مهاجر در مرزهای اروپا از سال ۲۰۱۴

به گزارش «آسوشیتد پرس»، تنها در طول دو سال اخیر ۵ هزار مهاجر در مرزهای اروپا جان باختند.

پروژه مهاجران گمشده سازمان ملل از «تعداد فزاینده مرگ و میر در مسیرهای عبوری از دریای مدیترانه، در مرزهای زمینی به اروپا و در داخل  این قاره» خبر می‌دهد.

بر اساس این گزارش، مرگبارترین مسیر مهاجرت همچنان مدیترانه مرکزی است، جایی که دو هزار و ۸۳۶ نفر از ژانویه ۲۰۲۱ در تلاش برای رسیدن به ایتالیا یا مالت، عمدتا از لیبی و تونس جان خود را از دست داده‌اند.

آخرین تلفات شناخته شده دوقلوهای تازه متولد شده بودند که در یک قایق حامل ۶۰ سرنشین از تونس، جان باختند؛ گارد ساحلی ایتالیا بازماندگان را به جزیره «لامپدوسا» برد.

صدها نفر از نجات‌یافته‌ها از این قایق پناهجویان به طور موقت در یک مرکز پذیرش پر ازدحام در جزیره «لامپدوسا» پناه داده شده‌اند، جایی که روزانه افراد جدید در آنجا ثبت می‌شوند.

مرگ بیش از ۲۹ هزار مهاجر در مرزهای اروپا از سال ۲۰۱۴

مرگ بیش از ۲۹ هزار مهاجر در مرزهای اروپا از سال ۲۰۱۴

بر اساس گزارش  آژانس بین‌المللی مهاجرت، دومین مسیر مرگبار، مسیر اقیانوس اطلس از غرب آفریقا به جزایر قناری اسپانیا بود که از سال ۲۰۲۱ بیش از هزار و ۵۰۰ مرگ در آن ثبت شده است.

پروژه مهاجران گمشده می‌گوید که بسیاری از مرگ و میرها «می‌توانست با کمک‌های سریع و مؤثر به مهاجرانی که در بحران هستند، جلوگیری شود».

ایتالیا بیش از یک دهه است که برای جلوگیری از عبور مهاجران با قایق‌های قاچاقچیان از شمال آفریقا تلاش کرده است.

با این وجود «جورجیا ملونی»، نخست‌وزیر ایتالیا در نخستین نطق خود در پارلمان این کشور متعهد شده که مهاجرت‌های غیرقانونی را سرکوب کند؛ وی همچنین ایده محاصره دریایی قایق‌هایی را که از شمال آفریقا خارج می‌شوند، را دوباره مطرح کرد.

 اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط