07:19 - 1405/04/29

قانون جدید به سود پرسپولیس وارد میدان شد / تصمیمی که می‌تواند معادلات سرخپوشان را تغییر دهد؛ پرسپولیس خوشحال شد / خبر مهم فوتبال ایران؛ این قانون تازه یک امتیاز ویژه به پرسپولیس می‌دهد!

زیاد شدن سهمیه لیگ برتری تیم ها به نفع پرسپولیس خواهد بود.

قانون جدید به سود پرسپولیس وارد میدان شد / تصمیمی که می‌تواند معادلات سرخپوشان را تغییر دهد؛ پرسپولیس خوشحال شد / خبر مهم فوتبال ایران؛ این قانون تازه یک امتیاز ویژه به پرسپولیس می‌دهد!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ با توجه به اینکه پرسپولیس قصد دارد تغییرات گسترده‌ای در فهرست خود ایجاد کند، محدودیت ۷ سهمیه لیگ برتری به یکی از بزرگ‌ترین موانع این باشگاه در نقل‌وانتقالات تبدیل شده بود. از طرفی کاهش سهمیه بازیکنان خارجی هم دست مدیران باشگاه را برای تقویت تیم بسته و برنامه‌های نقل‌وانتقالاتی سرخ‌ها را با چالش جدی روبه‌رو کرده است.

حالا اما خبر خوبی برای پرسپولیسی‌ها منتشر شده است. سازمان لیگ امروز مصوب کرد که سهمیه بازیکنان لیگ برتری از ۷ به ۱۱ نفر افزایش پیدا کند. این مصوبه در صورت تأیید نهایی از سوی فدراسیون فوتبال اجرایی خواهد شد.

اگر این تصمیم به تصویب نهایی برسد، یکی از بزرگ‌ترین مشکلات پرسپولیس در نقل‌وانتقالات برطرف می‌شود و مدیران باشگاه می‌توانند با خیال راحت‌تری بازیکنان مدنظر مهدی تارتار را جذب کنند و بدون دغدغه محدودیت سهمیه، تغییرات گسترده‌تری در ترکیب فصل آینده ایجاد کنند.

 

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان