09:41 - 1402/05/25

فردا آخرین مهلت پذیرش مدارک و مستندات جامانده داوطلبان آزمون استخدامی آموزگاری ۱۴۰۲ وزارت آموزش و پرورش/ تعیین تکلیف و استخدام حق‌ التدریسی‌ های قبل از سال ۹۱

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ستاد آزمون استخدامی آموزگاری وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه شماره ۸ خود از استقرار میز خدمت در راستای پاسخگویی به داوطلبان و پذیرش مدارک و مستندات جامانده از روز دوشنبه در ادارات کل آموزش و پرورش ...

زمان برگزاری آزمون استخدامی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، ستاد آزمون استخدامی آموزگاری وزارت آموزش و پرورش در اطلاعیه شماره ۸ خود از استقرار میز خدمت در راستای پاسخگویی به داوطلبان و پذیرش مدارک و مستندات جامانده از روز دوشنبه در ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها خبر داد.

مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: با عنایت به پایان فرایند ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی آموزگاری ۱۴۰۲ وزارت آموزش و پرورش، میز خدمت ستاد آزمون استخدامی آموزگاری در راستای پاسخگویی به سوالات و ابهامات داوطلبان گرامی و همچنین پذیرش مدارک و مستندات جامانده داوطلبان از دوشنبه مورخ ۲۳ مرداد ماه لغایت پنج‌شنبه مورخ ۲۶ مرداد ماه در ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها، استقرار خواهند داشت.

تعیین تکلیف و «استخدام» حق‌التدریسی‌های قبل از سال ۹۱

به گفته معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش در صورت صدور مجوز از سوی سازمان اداری و استخدامی، نیروهای حق التدریسی قبل از سال ۹۱، تعیین تکلیف می‌شوند.

تعیین تکلیف و «استخدام» حق‌التدریسی‌های قبل از سال ۹۱

احمد لاشکی با بیان اینکه تمامی نیروهای حق‌التدریسی قبل از سال ۹۱ جز تعداد محدودی تعیین تکلیف شده‌اند، اظهار کرد: ۹۲ هزار نیروی حق التدریسی تا الان جذب شده‌اند. بیش از حدود ۲ هزار نفر از نیروی‌های حق التدریسی باقی مانده‌اند که هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند.

وی ادامه داد: “ستاری فرد” معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش حدود ۲۰ روز پیش نامه نگاری با سازمان اداری و استخدامی در خصوص تعیین تکلیف تعداد محدودی از باقی ماندگان نیروهای حق التدریسی انجام داده است تا آنهایی که مشمول هستند، جذب شوند.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر آموزش و پرورش، با بیان اینکه طبق قانون، این نیروها باید تا پایان برنامه ششم توسعه تعیین تکلیف شوند و هنوز برنامه ششم توسعه تمام نشده است، تصریح کرد: بنابراین اگر به ما مجوز دهند، امکان تعیین تکلیف این نیروها وجود دارد اما در خصوص نیروهای حق التدریسی قبل از تاریخ سال ۹۱، اگر مجلس قانون جدیدی دهد می‌توانیم اقدام کنیم، در غیر این صورت اجازه جذب نداریم.

لاشکی در پایان سخنان خود افزود: با توجه به نامه نگاری انجام شده، اگر سازمان اداری و استخدامی مجوز تعیین تکلیف نیروهای حق التدریسی قبل از سال ۹۱ را به ما بدهد، چنانچه حق آنها باشد و اگر این افراد فرم هشت امضایی و شش امضایی را گرفته، گزینش ماقبل سال ۹۱ را نیز داشته، پیش‌تر نامه مربوط به ۱۲ ساعت تدریس در هفته در ارتباط با ماقبل ۹۱ را داشته باشند و مستندات مالی آنها هم کامل باشد، این نیروها جذب می‌شوند.

پایان/*

اندیشه معاصر را در روبیکا دنبال کنید.

برای عضویت در کانال بله اندیشه معاصر کلیک کنید.

برای عضویت در کانال تلگرامی اندیشه معاصر کلیک کنید.

مطالب مرتبط

برنجستان