مواد لازم

  • عدس قرمز : نصف لیوان(پاک شده و خیسانده شده )
  • پیاز متوسط : یک عدد
  • سیر : ۳ تا ۴ حبه
  • گوجه فرنگی متوسط : ۱ عدد یا (۲ قاشق غذاخوری رب )
  • سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
  • فلفل : ۱-۲ قاشق چای خوری
  • زردچوبه : یک قاشق مربا خوری
  • دارچین : به مقدار لازم
  • آب : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم
  • روغن مایع : ۱-۲ قاشق غذاخوری

مراحل

  •  گام ۱

    ابتدا پیاز را به صورت ری خرد کرده آن را سرخ می کنیم.

  •  گام ۲

    سیر را کوبیده ، گوجه فرنگی رنده شده و سیب زمینی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و آن ها را کمی تفت می دهیم.

  •  گام ۳

    سپس عدس قرمز را که از قبل خیسانده ایم و آب آن را خالی کرده ایم به همراه دارچین ، زردچوبه ، فلفل و روغن به مخلوط اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا رنگ عدس تغییر کند و زرد رنگ شود.

  •  گام ۴

    سپس آب را اضافه کرده و بعد از آن که جوش آمد رب گوجه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم خوب بپزد.

  •  گام ۵

    وقتی عدس پخته شد، غذا را می کوبیم تا غلیظ شود و می گذاریم جا بیفتد.

  •  گام ۶

    این غذا را هم با برنج و هم با نان می توان سرو کرد.