مواد لازم
- عدس قرمز : نصف لیوان(پاک شده و خیسانده شده )
- پیاز متوسط : یک عدد
- سیر : ۳ تا ۴ حبه
- گوجه فرنگی متوسط : ۱ عدد یا (۲ قاشق غذاخوری رب )
- سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
- فلفل : ۱-۲ قاشق چای خوری
- زردچوبه : یک قاشق مربا خوری
- دارچین : به مقدار لازم
- آب : به مقدار لازم
- نمک : به مقدار لازم
- روغن مایع : ۱-۲ قاشق غذاخوری
مراحل
- گام ۱
ابتدا پیاز را به صورت ری خرد کرده آن را سرخ می کنیم.
- گام ۲
سیر را کوبیده ، گوجه فرنگی رنده شده و سیب زمینی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و آن ها را کمی تفت می دهیم.
- گام ۳
سپس عدس قرمز را که از قبل خیسانده ایم و آب آن را خالی کرده ایم به همراه دارچین ، زردچوبه ، فلفل و روغن به مخلوط اضافه می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا رنگ عدس تغییر کند و زرد رنگ شود.
- گام ۴
سپس آب را اضافه کرده و بعد از آن که جوش آمد رب گوجه و نمک را اضافه می کنیم و می گذاریم خوب بپزد.
- گام ۵
وقتی عدس پخته شد، غذا را می کوبیم تا غلیظ شود و می گذاریم جا بیفتد.
- گام ۶
این غذا را هم با برنج و هم با نان می توان سرو کرد.