08:00 - 1403/04/27

ورزشی

شکایت پرسپولیس از تراکتور

جزئیات شکایت تیم پرسپولیس از تیم تراکتور چیست؟ اندیشه معاصر را دنبال کنید

وضعیت مصدومان پرسپولیس هواداران را نگران میکند!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، باشگاه پرسپولیس اعلام کرد از باشگاه تراکتور به دلیل اغوای علیرضا بیرانوند شکایت خواهد کرد. برای جزئیات بیشتر پرسپولیس اندیشه معاصر را دنبال کنید

شکایت پرسپولیس از تراکتور

باشگاه سرخ پوشا از علیرضا بیرانوند نیز به دلیل عدم رعایت مفاد قرارداد، به کمیته تعیین وضعیت شکایت برده بود.

پرسپولیس

پرسپولیس

در بیانیه جدید باشگاه آمده است:

«باشگاه پرسپولیس پیش از این درباره فسخ غیرموجه قرارداد علیرضا بیرانوند جزئیاتی را تشریح کرده بود. همچنین صراحتا اعلام گردید که مذاکره هر باشگاهی با این بازیکن به منزله اغوای او برای فسخ یک طرفه قرارداد است.»

«بر این اساس، باشگاه پرسپولیس با توجه به اسناد موجود و علم بر غیرقانونی بودن فسخ قرارداد این بازیکن، از باشگاه تراکتور به علت مذاکره و عقد قرارداد با بازیکن تحت قرارداد خود رسما شکایت می‌کند و روز چهارشنبه لایحه خود را تقدیم مراجع قانونی خواهد کرد.»

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

برنجستان