۱۸:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۶

سلامت و پرشکی

سلامت و پزشکی/غذاهایی برای تسکین درد مزمن شما!

ممکن است نگران باشید که برخی غذاها به طور ناخودآگاه ناراحتی شما را بدتر کنند. خبر خوب این است که تحقیقات نشان می‌دهد ایجاد تغییرات استراتژیک در رژیم غذایی، رفع کمبودهای تغذیه‌ای و مصرف مکمل‌های مبتنی بر علم می‌تواند التهاب شما را به می...

سلامت و پزشکی/غذاهایی برای تسکین درد مزمن شما!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،اگر شما در میان بیش از ۲۰ درصد بزرگسالانی هستید که دارای درد های مزمن مانند آرتریت، فیبرومیالژیا، میگرن یا کمردرد هستند، ممکن است غذا خوردن بیشتر شبیه یک کار طاقت فرسا باشد تا لذت.برای اطلاعات بیشتر با اندیشه معاصر همراه باشید.

چگونه یک رژیم غذایی ضد التهابی می تواند متحد قدرتمندی در مبارزه با دردهای مداوم باشد.

التهاب پاسخ سیستم ایمنی بدن شما به درد است که باعث تحریک گلبول‌های سفید و پروتئین‌ها می‌شود تا از شما در برابر مهاجمان خارجی محافظت کند و آسیب را ترمیم کند.هنگامی که التهاب به دلیل اختلالات خود ایمنی، جراحات، استرس یا شرایطی مانند چاقی مزمن می شود، می تواند به طور مداوم مسیرهای درد را فعال کند.تحقیقات نشان می دهد که کاهش نشانگرهای التهابی می تواند شدت درد مزمن را کاهش دهد. این اتصال التهاب و درد بر شرایطی مانند:

آرتریت: التهاب به مفاصل شما حمله می کند.
فیبرومیالژیا: سیستم عصبی شما بیش از حد حساس می شود.
میگرن: التهاب اعصاب و عروق خونی شما را تحریک می کند.
کمر درد: دیسک‌ها، اعصاب و عضلات ملتهب باعث درد می‌شوند.

سلامت و پزشکی/غذاهایی برای تسکین درد مزمن شما!

سلامت و پزشکی/غذاهایی برای تسکین درد مزمن شما!

مواد مغذی به مقابله با التهاب کمک می کنند،

این نکات می تواند کمک کند:

آنتی اکسیدان ها را بارگیری کنید. اینها در میوه ها، سبزیجات، چای، ادویه جات و مکمل هایی مانند کورکومین یافت می شوند. آنها به خنثی کردن رادیکال های آزاد آسیب رسان به سلول کمک می کنند.اسیدهای چرب امگا ۳ را افزایش دهید. اینها در ماهی های چرب، گردو و کتان هستند. آنها به جبران مواد شیمیایی التهابی مانند IL-6 و TNF-alpha کمک می کنند.
کربوهیدرات های تصفیه شده، قندها و چربی های اشباع شده را کاهش دهید. اینها می توانند قند خون شما را افزایش دهند و التهاب را افزایش دهند.
گوشت فرآوری شده و گوشت قرمز را محدود کنید. اینها حاوی چربی های اشباع التهابی و محصولات نهایی گلیکوزیشن پیشرفته هستند.
هیدراته بمانید. از بین بردن ترکیبات التهابی و سیتوکین ها تفاوت مثبتی ایجاد می کند. روزانه ۲ تا ۳ لیتر آب مصرف کنید.
الکل را محدود کنید. الکل می تواند پاسخ های التهابی را تحریک کند.

بشقاب خود را با رنگین کمانی از غذاهای گیاهی غنی از آنتی اکسیدان و فیتونوترینت پر کنید:

گیلاس تارت. اینها آنتوسیانین دارند که CRP و سایر نشانگرها را کاهش می دهند.
سبزیجات. اسفناج و کلم پیچ کاروتنوئیدهایی مانند لوتئین را فراهم می کنند که اثرات ضد التهابی دارند.
سبزیجات چلیپایی. سولفورافان موجود در کلم بروکلی و کلم یک ضد التهاب قوی است.
ماهی سالمون. این EPA و DHA امگا ۳ را با التهاب مبارزه می کند.
توت ها اینها مملو از آنتوسیانین هستند. زغال اخته حساسیت به انسولین را بهبود می بخشد.
گردو. اینها ضد التهاب امگا ۳ ALA را ارائه می کنند.
چای سبز. این حاوی پلی فنول هایی به نام EGCG است که سیتوکین های التهابی را کاهش می دهد.
سیر و پیاز. اینها حاوی ترکیبات آلی سولفور آنتی اکسیدانی هستند که التهاب را مهار می کنند.
زنجبیل و زردچوبه. جینجرول ها و کورکومین ژن ها و مسیرهای التهابی را مسدود می کنند.

 

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط