۲۳:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۱/۲۹

کلیپ سبک زندگی

ببینید | پیاز سوخاری را از دست ندهید

مصرف پیاز از فواید و خواص بسیار بالایی برخوردار است که در درمان بیماری های مختلف موثر است، البته مصرف بیش از اندازه پیاز می تواند عوارضی را هم به همراه داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،یک پیاز متوسط (۱۱۰ گرم) حاوی مقادیر زیر است:

  • کالری: ۴۴
  • پروتئین: ۲ گرم
  • کربوهیدرات: ۳ گرم
  • قند: ۷ گرم
  • فیبر: ۹ گرم
  • چربی: ۱ گرم
  • پتاسیم: ۴% از مقدار مصرف روزانه
  • ویتامین ث: ۹% از مقدار مصرف روزانه

پیاز سرشار از ویتامین ث است که به تنظیم سیستم ایمنی، تولید کلاژن و جذب آهن کمک می کند.

ویتامین ث یک آنتی اکسیدان قوی است که از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند.

پیاز ویتامین ب، از جمله فولات و ویتامین ب۶، دارد. فولات و ویتامین ب۶ در متابولیسم، تولید گلبول قرمز و عملکرد عصبی نقش کلیدی دارند.

در نهایت، پیاز یک منبع خوب برای دریافت پتاسیم است. پتاسیم یک مادۀ معدنی است که به موارد زیر کمک می کند:

  • عملکرد سلولی
  • حفظ تعادل مایعات
  • سلسله پیام های عصبی
  • عملکرد کلیه
  • انقباض عضلات در اندیشه معاصر ببینید
  • پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط