۱۷:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۰۱

کلیپ خبری

ببینید | رابطه اوضاع اقتصادی با استقلال مالی

پاسخ روزنامه نگار و پژوهشگر ایرانی به یک پرسش پر تکرار را مشاهده می‌کنید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،شهریار زرشناس به یک پرسش پر تکرار که این روزها که می‌پرسند ️وقتی اوضاع اقتصادی خوب نیست، استقلال به چه کاری می‌آید؟ پاسخ داده است.

استقلال مالی برای شما به چه معناست؟

شاید شما استقلال مالی‌ را اینگونه تعریف کنید که فرد از نظر مالی در موقعیتی قرار بگیرد که نیازی به کار کردن نداشته باشد مگر اینکه خودش بخواهد. دستیابی به استقلال مالی برای بسیاری از افراد یک هدف محسوب می‌شود. این بدین معناست که پس‌انداز، سرمایه گذاری و پول نقد کافی در اختیار داشته باشید تا بتوانید هزینه های مرتبط با سبک زندگی موردنظر خود و خانواده‌تان را بپردازید و در واقع مثل این است که یک دانه در حال رشد بکارید تا به شما این امکان را بدهد بدون کسب درآمد معین، بازنشسته شوید یا شغل مورد نظر خود را دنبال کنید.

ببینید | رابطه اوضاع اقتصادی با استقلال مالی

ببینید | رابطه اوضاع اقتصادی با استقلال مالی

عادات شگفت‌انگیز برای به استقلال مالی

استفاده از عادات زیر می‌تواند شما را سریع‌تر به استقلال مالی برساند. پس با دقت به هشت عادت زیر توجه نمایید.

عادت اول: اهدافی را در زندگی برای خود تعیین کنید.

میل عمومی برای دستیابی به استقلال مالی یک هدف خیلی مبهم است، پس شما باید مشخص کنید که چقدر باید درحساب بانکی خود داشته باشید، سبک زندگی‌تان شامل چه مواردی می‌شود و در چه سنی باید به آن دست پیدا کنید. همه را به طور منظم یادداشت کنید و برگه هدف خود را در همان ابتدای دفتر برنامه‌ریزی مالی خود قرار دهید. هرچه اهداف شما دقیق‌تر باشد، احتمال دستیابی به آن‌ها بیشتر است.

عادت دوم: برای بودجه خود برنامه‌ریزی کنید.

تهیه بودجه ماهانه خانوار و پایبندی به آن بهترین راه برای تضمین پرداخت تمام قبوض و پس انداز در مسیر رسیدن به استقلال مالی محسوب می‌شود. این برنامه منظم عزم شما را در برابر وسوسه ولخرجی تقویت می‌کند.

عادت سوم: سیستم پس‌انداز خود را طراحی کنید.

اول به خودت پرداخت کن. همیشه مقداری از درآمد خود را پس‌انداز کنید. به عنوان یک کار عاقلانه می‌توانید یک حساب‌ اضطراری برای هزینه‌های غیر منتظره داشته باشید. به طور ایدآل، پول باید همان روزی که دستمزد خود را دریافت می‌کنید، برداشت شود، بنابراین این پول حتی دست شما را هم لمس نمی‌کند و به طور کامل از وسوسه به دور خواهید بود. با این حال به خاطر داشته باشید که مقدار پس‌انداز هر شخص متفاوت است و بستگی به عوامل متعددی همچون، درآمد، هزینه‌ها و … دارد.

عادت چهارم: آموزش مداوم

همواره سعی کنید دانش خود را بالا ببرید و بروز باشید. اینگونه بهتر می‌توانید فرصت‌های مالی مناسب را شکار کنید. همچنین اخبار و تحولات دائم بازار سهام را همواره بررسی کنید و از تنظیم پرتفوی سرما‌یه‌گذاری مناسب دریغ نکنید. در اندیشه معاصر ببینید

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط