04:30 - 1403/08/17

استخدام

با اجرا شدن طرح ساماندهی کارکنان دولت ظلم برجیده میشود

طرح ساماندهی کارکنان دولت یکی از موضوعات به شدت مهم جامعه است.

تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی روی ریل اجرا | ثبت اطلاعات در سامانه دولتی آغاز شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، الهام آزاد در گفت‌وگو ، با اشاره به اطلاعیه مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های دولتی اظهار کرد: کارکنان شرکتی سال‌هاست که پیگیر حقوق به حق خود هستند که در همین راستا حذف شرکت‌های واسطه گامی بلند در جهت اجرای عدالت خواهد بود . برای با خبر شدن از جزئیات طرح ساماندهی کارکنان دولت اندیشه معاصر را دنبال کنید.

برچیده شدن ظلم با اجرا شدن طرح ساماندهی کارکنان دولت

وی افزود: با توجه به این موضوع، مجلس یازدهم این طرح را تصویب کرد و بر مصوبه خود نیز پایبند ماند منتها این طرح در مجمع تشخیص با موانعی روبرو شد حال اینکه با اجرایی و قانونی شدن آن ، یک میلیون نفر تعیین تکلیف شده و عملا عدالت برای این افراد محقق می‌شود.

این عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان گفت: اینکه گفته می‌شود اجرای آن بار مالی دارد، حرف ناصوابی است؛ این شرکت‌های واسطه‌ای کل مبلغ حق الزحمه افراد را از دولت دریافت می‌کنند و با کسورات به کارکنان پرداخت می‌کنند که باید این ظلم برچیده شود.

طرح ساماندهی کارکنان دولت

طرح ساماندهی کارکنان دولت

عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اجرایی شدن ان را گامی در راستای برقراری عدالت دانست و گفت که با اجرا شدن این طرح وضعیت یک میلیون نفر تعیین تکلیف می‌شود.

پایان/*

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : روزنو

مطالب مرتبط

برنجستان