به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، انتظار بازنشستگان کشوری برای اجرای متناسبسازی حقوق بازنشستگان| آخرین خبر از زمان قطعی اجرای همسان سازی بازنشستگان(2اردیبهشت) و جزئیات بیشتر را در اندیشه معاصر بخوانید.
متناسبسازی حقوق بازنشستگان و مستمریبگیران از محل افزایش مالیات بر ارزش افزوده، تکلیف برنامه هفتم توسعه است که بایستی از ابتدای امسال اجرایی شود.
بازنشستگان کشوری و لشگری ضمن ابراز نگرانی از چندوچون اجرای متناسبسازی، خواستار اجرایی شدن آن از اردیبهشت شدند؛ آنها میگویند تکلیف قانون، اجرای متناسبسازی از ابتدای امسال است.
با این حال، فعالان صنفی بازنشستگان میگویند: پیگیریها نشان میدهد پیشنویس آیین نامه متناسب سازی حقوق بازنشستگان با محوریت سازمان امور اداری و استخدامی در مرحله نهایی است. پس از نهایی شدن این آییننامه، بایستی برای اجرا ابلاغ شود؛ در مرحلهی بعد، احکام حقوقی جدید بازنشستگان صادر خواهد شد.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.