به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،سوره کوثر یکی از سورههای معروف و کوتاه قرآن است که بسیاری از مسلمانان آن را حفظ هستند.
به زبان ساده،سوره کوثر درباره نعمتهای خداوند به پیامبر (ص) و اهمیت شکرگزاری و عبادت است.
همچنین اشاره میکند که دشمنان پیامبر (ص) در نهایت شکست خواهند خورد.
آب حوض کوثر شیرینتر از عسل و سفیدتر از شیر وعده خدا به مومنان

سوره کوثر
کلمه «کوثر» از «کثرت» است به معنای خیرکثیر. کوثر، حوضی است در بهشت یا صحرای محشر که خداوند به پیامبر اسلام (ص) عطا کرده است ومؤمنان هنگام ورود به بهشت از آب آن سیراب می شوند.
«کوثر» به معنای خیر کثیر و فراوان می باشد و مصادیق فراوانی برای آن ذکر شده است؛ مانند:حوض و نهر کوثر، شفاعت، نبوّت، حکمت، علم، نسل کثیر، و ذُرّیه فراوان.
سوره کوثر صدوهشتمین سوره قرآنٍ، در جزء ۳۰، در مکه نازل شده و کوچکترین سوره قرآن است. خداوند در این سوره در مقام یاد کرد نعمتهای خویش،به پیامبر اسلام (ص) می فرماید:«مابه تو کوثر عطا کردیم.»
معنای عمقی کلمه کوثر در قرآن کریم و حوض کوثر چیست؟

معنی نام کوثر
کوثر دارای دو مصداق یکی دنیایی (فاطمه زهرا علیها السلام) و دیگری اُخروی (حوض کوثر) است.
با توجه به روایات؛ حوض کوثر، منبع آبی گوارا در بهشت است که بسیار وسیع بوده و بهشتیان پس از پشت سر نهادن سکرات حشر و مواقف قیامت و بلافاصله پس از ورود به بهشت بر آن وارد می شوند و کام عطشان خویش را از آن سیراب می نمایند. از این حوض، دو نهر جاری گشته و در بهشت جریان می یابد و منبع آن پایه عرش الهی است.
حوض کوثر، حوض مخصوص نبی اکرم( ص) است و ساقی آن امام علی و دیگر امامان معصوم (ع) می باشند و سایر انبیا نیز برای پیروان خود حوض مخصوصی دارند، ولی به وسعت و برکت حوض پیامبر اسلام(ص) نیستند.
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.