سخنگوی دولت زمان شارژ یارانه کالابرگ را اعلام کرد
با گذشت حدود 9 ماه از واریز اعتبار کالابرگ به حساب سرپرستان خانوار، حالا دولتمردان اعلام کردند که با دستور رئیس جمهوری تمرکز تیم اقتصادی بر ارائه کالابرگ طی دو نوبت تا شب عید است.

با گذشت حدود 9 ماه از واریز اعتبار کالابرگ به حساب سرپرستان خانوار، حالا دولتمردان اعلام کردند که با دستور رئیس جمهوری تمرکز تیم اقتصادی بر ارائه کالابرگ طی دو نوبت تا شب عید است.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، در حالیکه پیشبینی میشد اعطای کالابرگ به دلیل نبود بستر لازم به سال آینده موکول شود، مسعود پزشکیان- رئیس دولت چهاردهم ماه قبل دستوری مبنی بر آمادهسازی تمامی ظرفیتها و زیرساختها و تامین ۱۵ هزار میلیارد تومان برای اجرای طرح صادر کرد.
بعد از آن بود که مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام آمادگی کردند و حمید پورمحمدی- رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان این مطلب که تمهیدات لازم برای این طرح اندیشیده شده، خبر داد که انتظار اجرای آن حتی قبل از ماه رمضان وجود دارد.
به نظر میرسد تیر آخر را هم فاطمه مهاجرانی- سخنگوی دولت زد که ۲۱ بهمن ماه در حساب شخصی خود در ایکس از ارائه کالابرگ طی دو نوبت تا شب عید خبر داد.
به گزارش اقتصادنیوز، کالابرگ الکترونیک به اعتبار ۱۲۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۱ به دهکهای اول تا سوم درآمدی اختصاص یافت که شامل ۱۱ قلم کالای اساسی از قبیل برنج، گوشت منجمد گوساله، حبوبات، شیر کمچرب، پنیر، ماست دبه ۲.۵ کیلویی، مرغ، تخممرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر میشد.