اقتصادی
سامانه ثبت نام وام فرزند آوری| شرایط و ثبت نام وام فرزند آوری ۱۴۰۳/بانکها از ابتدای امسال چه میزان وام فرزندآوری پرداخت کردند؟
وام فرزند آوری با شرایط استثنایی اش باعث شده والدین به دریافتش فکر کنند.
اقتصادی
وام فرزند آوری با شرایط استثنایی اش باعث شده والدین به دریافتش فکر کنند.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، وام فرزند آوری یکی از تسهیلاتی است که برای والدین قابل استفاده است. شرایط وام فرزند آوری برای تمامی افراد قابل استفاده است. وام فرزند آوری همچون تسهیلات ازدواج شرایط استثنایی دارد. وام فرزند آوری با سود چهار درصد باعث شده والدین اقدام به دریافت این تسهیلات کنند. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
در این بخش به شما خواهیم گفت که برای ثبت نام وام فرزند آوری چه مراحلی را باید طی کنید. قاعدتاً اولین کار این است که آدرس www.ve.cbi.ir را در مرورگر خود تایپ و جستوجو کنید. پس از ورود به سامانه در همان صفحه اول روی گزینه «سامانه تسهیلات قرضالحسنه فرزند» کلیک کنید.
در ادامه صفحهای به شما نمایش داده میشود که در آن میتوانید خدمات مختلفی را مشاهده کنید. در منوی سمت راست این صفحه روی بخش «ثبت نام جدید» کلیک کنید. در مرحله بعد، فرمی به شما نمایش داده میشود که لازم است با اطلاعات خواستهشدن آن را تکمیل کنید و پس از پایان ثبت اطلاعات، گزینه «ادامه» را انتخاب کنید.
اطلاعاتی که در فرم ثبت نام وام فرزندآوری لازم است وارد کنید مواردی مانند شماره ملی پدر، تاریخ تولد پدر، استان محل تولد پدر، استان محل سکونت پدر و در کنار آن مشخصات هویتی فرزند مانند شماره ملی، تاریخ تولد، استان محل تولد فرزند و… است. این اطلاعات را باید به درستی وارد کنید و در نهایت، روی گزینه «ادامه» کلیک کنید تا ثبت نام شما کامل شود.
بیایید یک بار دیگر مراحل ثبت نام تسهیلات قرضالحسنهی فرزند را با هم مرور کنیم:
۱. پیش از ثبت نام شرایط و دستورالعمل دریافت وام فرزندآوری را بهدقت بخوانید.
۲. فرم مربوطه را برای هر یک از فرزندان بهطور جداگانه تکمیل کنید.
۳. کد رهگیری ۱۰ رقمی را دریافت کنید.
۴. برای اطلاع از شعبه عامل اعطای وام فرزند بار دیگر به سامانه مراجعه کنید.
۵. ظرف ۱۲ روز کاری از تاریخ تعیین شعبه، با در دست داشتن مدارک لازم به شعبهای که معرفی شده مراجعه کنید./زومیت
۱- دارا بودن تابعیت کشور جمهوری اسلامی ایران
۲- پدر متولدین سال (۱۴۰۰/۰۱/۰۱) به بعد و حداکثر تا ۲ سال پس از تولد فرزند
۳- وام فرزند آوری الزامی به سپرده گذاری ندارد
۴- آغاز بازپرداخت وام فرزند آوری، پس از ۶ ماه از دریافت وام می باشد.
۵- ارائه اصل شناسنامه فرزند و پدر وی در زمان مراجعه به بانک الزامی است
۶- به هر فرزند متولد شده تنها یکبار تسهیلات فرزند به پدر تعلق می گیرد.
۷- تسهیلات حسب مصوبات شورای پول و اعتبار با کارمزد حداکثر ۴ درصد به صورت سالانه است.
۸- در مورد تولد فرزندان دو قلو و بیشتر، به ازای هر فرزند، یک وام تعلق می گیرد.
۹- تسهیلات تولد فرزند به افرادی تعلق میگیرد که نرخ باروری شهرستان محل زادگاه پدر یا فرزند، بالای ۲/۵ نباشد .
۱۰- در صورتی که حین دوره بازپرداخت تسهیلات تولد فرزند، فرزند دیگری از متقاضی به دنیا آمد، پرداخت تسهیلات مذکور طبق ضوابط به کودک بعدی امکان پذیر است.
۱۱- در صورت فوت پدر طفل یا طلاق والدین تسهیلات مذکور به شخصی که نماینده قانونی و قضائی ولی قهری یا قیم طفل می باشد با ارائه حکم دادگاه پرداخت خواهد شد./اختبار
در پی ثبت شکایات متعدد در درگاه رسیدگی به شکایات سازمان بازرسی (www.136.ir) پیرامون مشکل ثبت نام تسهیلات تکلیفی ازدواج و فرزندآوری در سامانه بانک مرکزی، ستار شیرعالی معاون اقتصادی سازمان بازرسی طی نامهای به رئیس کل بانک مرکزی هشدار داد.
در این نامه تصریح شده است: در راستای اجرای ماده (۶۸) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و همچنین وفق جزء (۱) بند (ث) تبصره (۱۳) قانون بودجه سال ۱۴۰۳، بانکها و موسسات اعتباری غیر بانکی مکلفند از محل منابع پس انداز و جاری قرض الحسنه شبکه بانکی حسب دستورالعمل ابلاغی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مورخ ۲۸ فروردین ۱۴۰۳ تسهیلات ازدواج و فرزندآوری را به واجدین شرایط پرداخت کند.
وی تاکید کرده است: در ماده (۱-۴) این دستورالعمل، بیان شده که کلیه متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری جهت دریافت تسهیلات مذکور ابتدا باید از طریق سامانه تسهیلات قرضالحسنه به نشانی Ve.cbi.ir ثبت نام نموده و فرم مربوطه را تکمیل کنند؛ اما ملاحظه شد که در سال جاری در بانک مرکزی رویهای اتخاذ شده که روزانه و در ساعاتی خاص، سامانه مذکور تعداد محدودی متقاضی را برای برخی بانکها پذیرش میکند. این در حالیست که به غیر از مشکلات کمبود منابع بانکها و افزایش مبلغ تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در سال جاری، رویه حاکم به گونهای شده که عدم امکان ثبت نام متقاضیان در سامانه مذکور منجر به بروز نارضایتی بیشتری در بین مردم گردیده و حجم قابل توجهی از شکایات روزانه این سازمان به این موضوع اختصاص یافته است.
معاون اقتصادی سازمان بازرسی در پایان این نامه خطاب به رئیس کل بانک مرکزی تاکید کرده است که در اجرای بند (ج) ماده (۱۱) قانون تشکیل سازمان بازرسی کل کشور و ماده (۴۲) آیین نامه اجرایی آن (مبنی بر ارسال به هنگام گزارشهای نظارتی هشداردهنده برای پیشگیری از وقوع هرگونه تخلف و سوءجریان) ضمن بررسی موضوع و اصلاح فرایند، تدابیر اصلاحی لازم به منظور کاهش زمان ثبتنام متقاضی اتخاذ شود؛ بنابراین گزارش، سازمان بازرسی کل کشور در بخش نظارت همگانی با رویکرد فناوری محور و توجه نسبت به نظارت هوشمند، درگاهی را تحت عنوان درگاه یکپارچه نظارت الکترونیک به آدرس ۱۳۶.IR راه اندازی کرده است که مردم میتوانند نسبت به طرح شکایت و گزارش فساد، اقدام کنند./ایسنا
بر اساس گزارش بانک مرکزی، از آغاز سال جاری تا تاریخ ۲۹ مرداد ماه، شبکه بانکی مبلغ ۶۴.۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را به ۱۹۵ هزار متقاضی ارائه کرده است.
همچنین از ابتدای سال جاری تا تاریخ بیست و نهم مرداد ماه امسال نیز مبلغ ۱۶ هزار میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه فرزندآوری از سوی شبکه بانکی به ۱۹۶ هزار متقاضی اعطا شده است.
درخصوص تسهیلات کمک ودیعه مسکن نیز از زمان ابلاغ مصوبه شورا در تیرماه سال ۱۴۰۱ تا تاریخ بیست و نهم مرداد امسال، تعداد ۶۲۰ هزار و ۷۳ نفر تشکیل پرونده دادهاند که از این تعداد، ۵۴۳ هزار و ۲۸۰ نفر به مبلغ ۴۷.۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات دریافت کرده اند.
گفتنی است عملکرد شبکه بانکی در پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج متناسب با سهمیه در نظر گرفته شده برای پنج ماهه سال جاری بوده و تاکنون ۱۰۶ درصد نسبت به سهمیه سال جاری محقق شده است./قدس
اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.