اجتماعی
رتبه بندی معلمان | رتبه بندی معلمان بازنشسته ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ انجام شد/ ۵۰٪ تاثیر معدل برای داوطلبان ۱۴۰۴
رتبه بندی معلمان یکی از موضوعات به شدت مهم برای افراد میباشد.

اجتماعی
رتبه بندی معلمان یکی از موضوعات به شدت مهم برای افراد میباشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رتبه بندی معلمان یک طرح برای افزایش حقوق و ارتقای جایگاه شغلی معلم ها بر اساس تجربه و مهارتهای آنهاست. هدف اصلی رتبه بندی معلمان افزایش کیفیت آموزش و ایجاد انگیزه در معلمها میباشد. اجرای درست و عادلانه رتبه بندی معلمان میتواند باعث بهبود وضعیت معیشتی معلم ها شود. در طرح رتبه بندی معلمان افراد بر اساس معیار هایی مانند سابقه مدرک تحصیلی و مهارتهای آموزشی ارزیابی میشوند. یکی از مشکلات اجرای رتبه بندی معلمان تامین منابع مالی پایدار توسط دولت میباشد. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در گفتوگویی به بررسی آخرین وضعیت رتبه بندی معلمان بازنشسته و مسائل مرتبط با نظام آموزشی پرداخت.
رتبه بندی معلمان | رتبه بندی معلمان بازنشسته ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ انجام شد/ ۵۰٪ تاثیر معدل برای داوطلبان ۱۴۰۴
وی با اشاره به اینکه بازنشستگان سالهای ۱۴۰۰، ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ در فرآیند رتبهبندی قرار گرفتهاند، اظهار داشت: احکام رتبهبندی بازنشستگان این سالها صادر شده و بهطور کلی این فرآیند به پایان رسیده است.
فرهادی در ادامه به اعتراضات برخی بازنشستگان اشاره کرد و افزود: در سال ۱۴۰۲ فرصتی برای ثبت اعتراضات بازنشستگان در نظر گرفته شد که حدود ۵۷۲ هزار نفر اعتراض خود را ثبت کردند. خوشبختانه این اعتراضات بهطور کامل بررسی شد و نتایج آن به اطلاع بازنشستگان رسید.
سخنگوی آموزش و پرورش همچنین به بازنشستگان سال ۱۴۰۰ که هنوز در رتبهبندی قرار نگرفتهاند، اشاره کرد و گفت: برای این عزیزان نیز پیگیریهای لازم انجام شده و احکام رتبهبندی آنها در حال صدور است. اگر مورد خاصی باقی مانده باشد، حتماً بررسی خواهد شد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود به موضوع افزایش یا کاهش نمره ترمیم دانشآموزان متوسطه پرداخت و گفت: این موضوع در دست بررسی است و جزییات آن به زودی از سوی کارشناسان مربوطه اعلام خواهد شد. ما به دنبال ایجاد عدالت آموزشی و بهبود شرایط دانشآموزان هستیم.
فرهادی تأکید کرد: آموزش و پرورش تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات و بهبود شرایط معیشتی و رفاهی بازنشستگان و فرهنگیان به کار خواهد بست./قدس آنلاین
رئیس دانشگاه فرهنگیان از ادامه تحصیل ۱۵۰۰ دانشجوی نخبه سایر دانشگاهها در این دانشگاه و استخدام این دانشجویان در آموزش و پرورش با دو مدرک تحصیلی خبر داد.
رجبعلی برزویی برای داوطلبان آزمون سراسری ۱۴۰۴ خبرهای خوبی داشت و گفت: سال قبل تاثیر قطعی معدل ۵۰ درصد بود، امسال نیز ۵۰ درصد در دانشگاه فرهنگیان باقی میماند./صنعت نیوز
مجلس با اصلاح لایحه ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری، روز پنجشنبه را به عنوان تعطیل غیررسمی و اختیاری برای کارفرمایان تعیین کرد تا تغییرات جدید در ساعت کاری کارمندان و فرهنگیان اعمال شود.
مجلس شورای اسلامی به منظور رفع ایرادات شورای نگهبان در تبصره ۳ ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری، روز پنجشنبه را به حالت غیررسمی تعطیل اعلام کرد.
مطابق این تصمیم، طرحی مشابه آنچه در تهران و برخی کلانشهرها اجرا شده، برای سراسر کشور بهکار گرفته خواهد شد. با این وجود، روز پنجشنبه بهعنوان یک تعطیلی رسمی مصوب نشد؛ بلکه با کاهش ساعت کاری و ایجاد استثنا، این روز بهصورت تعطیل غیررسمی و اختیاری برای کارفرمایان تعریف شد.
اصلاح لایحه جنجالی ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری که مربوط به تغییر ساعت کاری و یک روز تعطیلی اضافی در کشور بود، بالاخره امروز، چهارشنبه ۱۵ اسفند ۱۴۰۳، تعیین تکلیف شد. در مجلس دوازدهم، نمایندگان با رفع ایرادات وارده از سوی شورای نگهبان، این لایحه را اصلاح کردند و موارد جدیدی به آن افزودند.
علی بابایی کارنامی، رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، درباره این لایحه توضیح داد: تعطیلی پنجشنبه رسمی نیست، بلکه به مفهوم کاهش ساعت کاری هفتگی کارمندان است. بر این اساس، ساعت کاری از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت و تعداد روز کاری از ۶ روز به ۵ روز تقلیل پیدا میکند.
برخی سازمانها و نهادهای خدماترسان همچنان در روزهای پنجشنبه فعال خواهند بود. این شامل نهادهایی مانند گمرک، بیمارستانها و نیروی انتظامی میشود. بابایی اضافه کرد: این سازمانها به دلیل ضرورت خدماترسانی یا ارتباط با دیگر کشورها در پنجشنبه فعال خواهند بود.
طبق تبصره ۴ ماده ۸۷ قانون خدمات کشوری، ساعت کاری کارمندان دولتی و بخش خصوصی از ۴۴ ساعت به ۴۰ ساعت در هفته کاهش مییابد. هاشم خنفری پورجعفری، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، بیان کرد: پیش از این، کارکنان ۴۴ ساعت در هفته و مجموعاً ۱۷۶ ساعت در ماه کار میکردند؛ اما اکنون بر اساس مصوبه جدید، این مقدار به ۴۰ ساعت در هفته و ۱۶۰ ساعت در ماه کاهش یافته است.
هرگونه فعالیت بیش از ۱۶۰ ساعت در ماه، بهعنوان اضافهکار در نظر گرفته میشود. خنفری همچنین اظهار داشت: این تغییرات برای مشمولان قانون کار نیز اعمال شده، اما آنها میتوانند پنجشنبهها را به دلخواه کار کنند./فرارو
در این مصوبه جدید، کاهش ساعت کاری هیچگونه تأثیری بر حقوق و دستمزد کارکنان نخواهد داشت. به گفته این عضو کمیسیون اجتماعی: این اقدام برای حمایت از قشر کارگران و افزایش ساعت اضافهکار آنها طراحی شده است، و کارفرماها ملزم هستند حقوق و مزایای کامل را به کارکنان پرداخت کنند.
اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.