12:30 - 1403/06/31

ورزشی

خبر داغ و بد اول صبحی از نقل و انتقالات استقلال

آخرین خبر درباره نقل و انتقالات استقلال را میتوانید در اندیشه معاصر ببینید.

جواد نکونام سرمربی استقلال

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، در فضای مجازی شایعه شده استقلال نام آرمین سهرابیان را وارد لیست نکرده است. پیش از این گفته می‌شد آرمان رمضانی یا ایمان سلیمی از لیست خارج می‌شوند و آرمین سهرابیان به لیست برمی‌گردد اما گویا با توجه به آسیب دیدگی بلانکو و نیاز به حضور آرمان رمضانی و همین طور با استناد به بازگشت جواد نکونام به آغوش دفاع سه نفره و نیاز به ایمان سلیمی، کادر فنی استقلال تصمیم گرفت ایمان و آرمان را در لیست نگه دارد. برای دیدن جزئیات بیشتر درباره استقلال اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید.

خبر داغ و بد اول صبحی از نقل و انتقالات استقلال

در سفر استقلال به قائمشهر برای بازی با نساجی اگر این دو نفر در کاروان آبی‌ها باشند معلوم می‌شود آن که نامش از لیست جا مانده، آرمین سهرابیان است.

استقلال

استقلال

سهرابیان فعلاً گرفتار آسیب دیدگی است و گفته می‌شود زمستان هم باید به خدمت سربازی اعزام شود. البته یکی از نزدیکان باشگاه استقلال به خبر ورزشی گفت: اگر پروژه جذب مهاجم خارجی منتفی شود، آرمین سهرابیان به عنوان بازیکن آزاد و با استفاده از سهمیه فیفا وارد لیست استقلال خواهد شد.

 

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : چه خبر

مطالب مرتبط