07:59 - 1404/04/13

حسینیه امام خمینی در دومین شب محرم؛ غرق در ماتم حسینی شد

به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت سیدالشهدا(ع) همزمان با شب هشتم ماه محرم پنجشنبه شب در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

حسینیه امام خمینی در دومین شب محرم؛ غرق در ماتم حسینی شد

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر،به نقل از رسانه ۷، و به گزارش از پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت سیدالشهدا(ع) همزمان با شب هشتم ماه محرم پنجشنبه شب در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.

برگزاری دومین شب از مراسم عزاداری حسینی در حسینیه امام خمینی(ره)

حسینیه امام خمینی در دومین شب محرم؛ غرق در ماتم حسینی شد

حسینیه امام خمینی در دومین شب محرم؛ غرق در ماتم حسینی شد

در ابتدای این مراسم مهدی سماواتی به قرائت دعای توسل پرداخت و سپس حجت‌الاسلام علی علیزاده در سخنانی ضمن تبیین آیات قرآن درباره رویارویی پیروان ولایت الهی با کسانیکه از طاغوت پیروی میکنند، از برکات مسیر جهاد و نبرد با طاغوت را حیات طیبه و غلبه بر طاغوت دانست و گفت: دست‌یافتن به این برکات الزاماتی دارد که عبارتند از: «ثبات قدم»، «یاد و ذکر خدا»، «اطاعت محض از ولی خدا»، «همدلی و همراهی»، «آمادگی دفاعی» و «نهراسیدن از دشمن».

در ادامه این مراسم، حاضران در حسینیه امام خمینی(ره) با مداحی و مرثیه‌سرایی محمدحسین پویانفر به ذکر مصیبت اهل بیت عصمت و طهارت و سوگواری پرداختند.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

منبع : رسانه 7

مطالب مرتبط