09:10 - 1403/12/29

صفر تا صد نحوه تولید برق رایگان؛

تولید برق رایگان| چطور مجانی برق ۲۲۰ ولت تولید کنیم؟

در عصری که بحران انرژی و تغییرات اقلیمی به چالش‌های اصلی بشریت تبدیل شده‌اند، مفهوم تولید برق رایگان از یک رؤیای دور به یک امکان واقعی تبدیل می‌شود. پیشرفت‌های خیره‌کننده در فناوری‌های تجدیدپذیر، از پنل‌های خورشیدی فوق کارآمد گرفته تا توربین‌های بادی شناور، نوید آینده‌ای را می‌دهند که در آن انرژی پاک و بدون هزینه در دسترس همگان قرار می‌گیرد. اما آی...

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، تولید برق رایگان آیا امکان پذیر است؟ موضوع تولید برق رایگان در کشور چیست؟ آیا می توانیم برق خود را رایگان تولید کنیم؟ در این بخش از اندیشه معاصر به این موضوع پرداختیم. پس این خبر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید. تولید برق رایگان یکی از مهم‌ترین چالش‌های دنیای امروز است که توجه بسیاری از دانشمندان و مهندسان را به خود جلب کرده است. با افزایش نگرانی‌های زیست‌محیطی و هزینه‌های فزاینده انرژی، تولید برق رایگان به یک هدف مهم برای بسیاری از کشورها تبدیل شده است. روش‌های نوآورانه برای تولید برق رایگان شامل استفاده از انرژی خورشیدی، باد، امواج دریا و حتی انرژی زمین‌گرمایی می‌شود. این فناوری‌ها نه تنها به کاهش وابستگی به سوخت‌های فسیلی کمک می‌کنند، بلکه می‌توانند راهی برای تولید برق رایگان و پایدار در مناطق دورافتاده و کم‌برخوردار باشند. با پیشرفت تکنولوژی و افزایش سرمایه‌گذاری در این زمینه، امید می‌رود که تولید برق رایگان در آینده‌ای نزدیک به واقعیت تبدیل شود و نقش مهمی در توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست ایفا کند.

تعریف ساده ای از دستگاه مولد برق که به نام ژنراتور شناخته می‌شود وجود دارد. دستگاهی که می‌تواند یک انرژی شیمیایی (سوخت فسیلی) را به جریان الکتریسته (برق) تبدیل کند.

اما در ۱۰ سال گذشته برخی افراد مدعی ساخت ژنراتور بدون مصرف سوخت در ایران و دنیا شده اند!

ژنراتور بدون نیاز به سوخت برای نخستین بار در جهان توسط مخترع جوان ایرانی در کشور ساخته شد.

مخترع گلستانی توانست ژنراتور برق به صورت متمرکز بدون نیاز به هیچ گونه سوخت و بدون آلاینده را طراحی کند و بسازد.

متاسفانه این خبرهای غیر علمی در معتبرترین خبرگزاری های داخلی منتشر می‌شود!
از اوایل دهه ۱۳۹۰ تاکنون بیش از دهها خبر مربوط به اختراع ژنراتور برق بدون سوخت، در خبرگزاری های معتبر داخلی منتشر شده است که ما در این مقاله سعی می‌کنیم به بررسی این موضوع بپردازیم.

اختراع ژنراتور برق بدون سوخت در ایران

اختراع ژنراتور برق بدون سوخت در ایران

اختراع ژنراتور برق بدون سوخت در ایران

افرادی که مدعی هستند ژنراتور برق بدون نیاز به سوخت را برای اولین بار درایران و دنیا اختراع کرده اند و در ادعای خود چند ویژگی مشترک دارند!

حاضر به دادن اطلاعات بیشتر نیستند. و دلیل آن را لو رفتن و دزدیده شدن ایده خود می‌دانند.
در حالی که از ادعای این افراد تا ۱۰ سال هم گذشته است اما هیچ دستاوردی در تولید تجاری محصول نداشتند.
سرمایه ای برای تولید آن ندارند و به دنبال جذب سرمایه گذار برای پروژه های خود هستند.
آیا این افراد واقعا به چنین دانش و تکنولوژی دست یافته اند یا فقط به دنبال کسب شهرت و ثروت هستند؟

طبق قانون بازده یا راندمان و همچنین قوانین فیزیک از جمله پایستگی انرژی می توانیم به جرات بگوییم که انرژی تولید نمی‌شود بلکه از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود.

حتی در انرژی خورشیدی که از طریق صفحات و سلول های خورشیدی توانایی تولید برق را دارند ما به یک منبع انرژی (نور خورشید) نیاز داریم!

در شبکه یوتوب، با جستجوی کلمه: how make free energy power صد ها فیلم از راه اندازی ژنراتور هایی وجود دارد که در ظاهر به روش های ترکیبی موفق به تولید انرژی برق مازاد از چرخه خود شده اند.

این فیلم ها جنبه فان و سرگرمی دارد (به عبارت بهتر محتوای آنها دروغ است)

پشت پرده این اختراعات رو ببینیم:

کیمیاگرانی که مس رو تبدیل به طلا می‌کردند این روزها از ژنراتور بدون سوخت برق رایگان تولید می‌کنند.
سرگرمی و تبلیغات و جذب بازدید برای مشاهده ویدئو که موجب درآمد زایی برای منتشر کننده آن می‌شود از دلایل تولید این فیلم های غیر واقعی است.

ادعاهای مرتبط در دنیا
جدی ترین تلاش ها برای ساخت ژنراتورهای بدون سوخت که جنبه عمومی دارد توسط علاقه‌مندانی در کره جنوبی (سئول) در حال انجام است. در این روش که به صورت مگنتی انجام می‌شود صاحبان این وب سایت infinitysav.com مدعی عرضه نمونه های صنعتی از اختراعات خود هستند.

احتمال کلاهبردار بودن این سایت با توجه به عدم وجود آدرس دقیق و شماره های تماس و . . . وجود دارد.

در این سیستم که از طرف سازندگان آن به Magnetic Generator نام‌گذاری شده است از آهنرباهای دائمی و کویل های bifilar که با یک نرم افزار مخصوص و کنترل کننده PCB طراحی شده برای تولید برق استفاده می‌شود.

به ادعای سازندگان و وب سایت این پروژه استارت اولیه این ژنراتور نیاز به یک منبع خارجی همانند باتری وجود دارد تا موتور آن بتواند به دور مورد نیاز خود برسد. و بعد از رسیدن به آن نیازی به اتصال باتری ندارد.

ژنراتور مغناطیسی مگنتی MG10 این سایت از ۶۰ آهنربا با سیم پیچ دوتایی ساخته شده است که بوسیله آن امکان تولید الکتریسته برق فراهم می‌شود.

این مدل در سایت آن که بنا بر ادعای سازندگانش توان تولید ۱۰ کیلووات را دارد (بدون تجهیزات جانبی) به قیمت ۱۵ هزار دلار به فروش می‌رسد. و نمونه ۵ کیلوواتی هم با قیمت ۸ هزار دلار به فروش می‌رسد!

در این فیلم نحوه عملکرد دستگاه را می‌توانید مشاهده کنید.

هنوز هیچ کدام از این اختراعات توسط مراکز علمی معتبر تائید نشده اند.
ما قادر به تایید هیچ کدام از این ادعاها (ایرانی یا خارجی) نیستیم. اما چیزی که می‌دانیم ساخت ژنراتور های که بدون سوخت قادر به کارکرد هستند تا این لحظه در هیچ مرکز علمی معتبری تایید نشده است.

و اینکه با وجود بودن مراکز تحقیقاتی پیشرفته در شرکت های معتبر تولید کننده ژنراتور در دنیا چرا هنوز هیچ ژنراتور بدون سوختی به صورت تجاری تولید و به فروش نمی‌رسد؟

چطور مجانی برق ۲۲۰ ولت تولید کنیم؟

 

تولید برق رایگان: رویایی که به واقعیت می‌پیوندد؟

صنعت انرژی جهان در آستانه تحولی انقلابی قرار دارد. تولید برق رایگان دیگر یک آرزوی دور از دسترس نیست، بلکه با پیشرفت‌های خیره‌کننده در فناوری‌های تجدیدپذیر، این مفهوم هر روز به واقعیت نزدیک‌تر می‌شود. آخرین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) نشان می‌دهد هزینه تولید برق رایگان از طریق انرژی خورشیدی طی دهه گذشته ۸۹ درصد کاهش یافته است. این پیشرفت حیرت‌آور، پنجره جدیدی از فرصت‌ها را برای دستیابی به انرژی پایدار و بدون هزینه باز کرده است.

فناوری‌های پیشرو در عرصه انرژی رایگان

انرژی خورشیدی امروز پیشتاز مبارزه برای تولید برق رایگان است. پروژه «مزرعه خورشیدی صحرای بزرگ آفریقا» با استفاده از ۳.۲ میلیون پنل فتوولتائیک، برق مورد نیاز ۱.۲ میلیون خانوار را بدون هیچ هزینه سوختی تأمین می‌کند. در این سیستم‌ها، هزینه اولیه نصب تنها سرمایه‌گذاری لازم است و پس از آن انرژی کاملاً رایگان تولید می‌شود.

توربین‌های بادی شناور نویدبخش جدیدترین تحول در تولید برق رایگان هستند. پارک بادی هایبرید اسکاتلند که ترکیبی از توربین‌های ثابت و شناور است، ظرفیت تولید ۵۰ مگاوات انرژی کاملاً رایگان را دارد. این فناوری امکان استفاده از بادهای دریایی با سرعت پایین‌تر را فراهم کرده و دسترسی به منابع انرژی بادی را ۴۰ درصد افزایش داده است.

چالش‌های پیش روی انرژی بدون هزینه

چالش‌های پیش روی انرژی بدون هزینه

چالش‌های پیش روی انرژی بدون هزینه

اگرچه تولید برق رایگان از نظر تئوری ممکن به نظر می‌رسد، اما ذخیره‌سازی انرژی همچنان مانع اصلی است. باتری‌های لیتیوم-یونی فعلی تنها قادر به ذخیره ۴ ساعت انرژی اضافی هستند. محققان MIT اخیراً نوع جدیدی از باتری‌های جریان‌محور را توسعه داده‌اند که می‌تواند انرژی مازاد را تا ۱۰۰ ساعت ذخیره کند، اما هزینه اولیه این سیستم‌ها هنوز ۳۰ درصد بالاتر از استانداردهای صنعت است.

آینده انرژی رایگان در جهان

پروژه بلندپروازانه «گرید زیر صفر» در ایسلند نشان می‌دهد که تولید برق رایگان می‌تواند کاملاً عملی باشد. این کشور با استفاده ترکیبی از انرژی زمین‌گرمایی و هیدروالکتریک، ۱۰۰ درصد برق مصرفی خود را بدون هیچ هزینه سوختی تأمین می‌کند. تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند تا سال ۲۰۴۰، ۶۰ درصد کشورهای جهان بتوانند حداقل ۸۰ درصد نیاز انرژی خود را از طریق سیستم‌های تولید برق رایگان تأمین کنند.

این تحولات نه تنها الگوی مصرف انرژی جهانی را دگرگون می‌کند، بلکه می‌تواند سالانه از انتشار ۱۲ میلیارد تن دی‌اکسید کربن جلوگیری نماید. با این حال، موفقیت نهایی این فناوری‌ها به توسعه زیرساخت‌های هوشمند و سیاست‌گذاری‌های دقیق دولتی وابسته است.

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط