اجتماعی
آخرین خبر در رابطه با رتبه بندی معلمان | تعیین تکلیف افزایش حقوق فرهنگیان و اجرای قانون رتبه بندی معلمان / حقوق تعیین شده برای معلمان و فرهنگیان در ۱۴۰۴ لو رفت
رتبه بندی معلمان یکی از مهمترین موضوعات در بین مردم میباشد.

اجتماعی
رتبه بندی معلمان یکی از مهمترین موضوعات در بین مردم میباشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، رتبه بندی معلمان یکی از مسائل به شدت مهم در بین فرهنگی میباشد. رتبه بندی معلمان اگر اجرا شود باعث میشود. رتبه بندی معلمان طرحی است که با هدف افزایش حقوق؛ بهبود جایگاه شغلی و ارتقای کیفیت آموزشی اجرا میشود. اجرای طرح رتبه بندی معلمان باعث ایجاد انگیزه در فرهنگیان و افزایش کیفیت آموزش در مدارس کشور خواهد شد. برای با خبر شدن از اخبار رتبه بندی معلمان اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
اجرای قانون رتبه بندی معلمان تنها برای فرهنگیان شاغل در حوزه تدریسرئیس مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت معیشت و حمایت از معلمان، اعلام کرد که اجرای قانون رتبهبندی باید صرفاً شامل افرادی شود که در حال تدریس هستند. او تصریح کرد:«قانون رتبهبندی فرهنگیان با دقت تدوین شده و باید اجرا شود، اما این قانون نباید شامل افراد غیرمعلم شود. این طرح تنها برای معلمانی است که در حال تدریس هستند و نباید گروههای دیگری را در بر بگیرد.»
رتبه بندی معلمان
رفع مشکل کمبود معلم و تصویب راهکارهای جدیدرئیس مجلس همچنین به مشکل کمبود معلم در کشور اشاره کرد و از تصمیم جدیدی در جلسه سران قوا برای حل این مشکل خبر داد.
بر این اساس مقرر شده است که تا سقف ۱۰۰ هزار نفر از معلمان با سابقهای که در اوایل تأسیس آموزش و پرورش استخدام شدهاند، بتوانند تحت شرایط خاص در سیستم باقی بمانند. امکان ادامه خدمت تا ۳۵ سال: این معلمان میتوانند به شرط تمایل، تا ۳۵ سال خدمت خود را ادامه دهند. تشویق به بازنشستگی با مزایای ویژه: معلمانی که مایل به بازنشستگی هستند، میتوانند حقوق بازنشستگی خود را دریافت کنند و پاداش پایان خدمت آنها ظرف ۳ ماه پرداخت شود. همچنین، قرارداد ۵ سالهای برای بازگشت به کار این معلمان منعقد خواهد شد تا آموزش و پرورش بتواند از تجربه و تخصص آنها بهره ببرد.
قالیباف تأکید کرد که این تصمیم به مدت ۵ سال، یعنی در طول برنامه هفتم توسعه اجرایی خواهد شد و در این مدت ورودیهای جدید به سیستم آموزشی به گونهای تنظیم خواهد شد که مشکل کمبود معلم بهطور اساسی حل شود./شرق
معلمان خرید خدمات از سال تحصیلی۹۲-۹۳ وارد سیستم آموزش و پرورش شدند و در ابتدا قرار بود در مناطق محروم و دورافتاده به تدریس بپردازند. با این حال، به تدریج این گروه به یکی از روشهای اصلی جبران کمبود معلم در مناطق مختلف کشور تبدیل شدند.
در حالی که قرار بود جذب معلمان خرید خدمات متوقف شود، علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش، از صدور مجوز جذب ۲۶ هزار و ۳۰۰ معلم خرید خدماتی برای سال تحصیلی جاری خبر داد. همچنین وزیر آموزش و پرورش از تبدیل وضعیت این معلمان به نیروهای قرارداد کار معین خبر داده است.
سید حمید پورمحمدی؛ رئیس سازمان برنامه و بودجه، نیز اخیراً اعلام کرده است که منابع لازم برای استخدام ۲۸ هزار معلم (که ۵۶۰۰ نفر از آنها در استان سیستان و بلوچستان هستند) تأمین خواهد شد.
این معلم درباره حقوق واریز شده گفت: حقوق تعیین شده برای معلمان خرید خدمات در شهرستان های تهران ۱۵ میلیون و در شهر تهران ۱۳ میلیون تعیین شده که پس از کسر مبلغ بیمه، به ۱۰ میلیون میرسد. به ازای ۵ ماه تدریس، ۱۵ میلیون برای بنده واریز شده و گفتهاند ۱۰ میلیون دیگر نیز واریز خواهد شد.
وی ادامه داد: در مورد بیمه نیز، در سالهای قبل که نیروی خرید خدمات بودیم، بیمه ما ۸ ماه بود یعنی از مهر تا اسفند ۶ ماه، یک ماه اردیبهشت و ۱۵ روز فروردین و ۱۵ روز خرداد را هم یک ماه در نظر میگرفتند. در مجموع، ۴ ماه از سال بیمه نداشتیم.
این معلم بیان کرد: همواره حقوقی بسیار پایینتر از حداقل حقوق کارگری دریافت میکردیم. با وجود افزایش اندک حقوق در این چند سال، امسال که حقالتدریس شدیم، حقوقمان دوباره کاهش یافته است. در واقع، هر سال که کار کردیم، حداقل حقوق را برای ما در نظر گرفتند، چه یک سال سابقه کار داشته باشیم، چه ۱۰ سال. سنوات خدمت هیچ تأثیری بر پایه حقوق ما ندارد.
وی گفت: در مورد قرارداد کار معین نیز گفته شده که سازمان اداری، استخدامی و برنامه و بودجه، تبدیل همکاران از حقالتدریس به قرارداد کار معین را به دلیل بار مالی آن نمیپذیرند. در حال حاضر به ما گفته میشود که تنها راه تبدیل وضعیت، شرکت در آزمون استخدامی است.
این معلم با اشاره به تبعیض میان معلمان رسمی و غیررسمی بیان کرد: مسئولان آموزش و پرورش در تهران به معلمان خرید خدمات حتی یک تقدیرنامه هم نمیدهند و میگویند شما نیروی رسمی نیستید. همکاران از این بابت بسیار دلسرد شدهاند. دردناکتر این است که ما از بسیاری از امتیازاتی که یک معلم رسمی و پیمانی دارد، محرومیم. بیمه تکمیلی نداریم، نمیتوانیم در رتبهبندی شرکت کنیم و رتبهبندی شامل حال ما نمیشود. ما را ملزم به شرکت در دورههای ضمن خدمت میکنند، اما شرکت در این دورهها برای ما هیچ امتیازی ندارد، در حالی که برای همکاران رسمی در رتبهبندی امتیاز محسوب میشود.
این معلم در پایان گفت: ما چیزهایی که برای بقیه همکاران هست را نمیخواهیم، اما حداقل حقوق را به ما بدهند. چرا حقوق ما سروقت نیست؟ چرا پرداختها به موقع نیست؟ چرا بیمه نداریم؟ من در دوران بارداری تا هفتههای آخر سر کار میرفتم و از ۲۰ اسفند مدیر مدرسه گفت که نیازی به حضور نیست. ۱۴ فروردین فرزندم به دنیا آمد و مجدداً ۲۸ فروردین به مدرسه بازگشتم و فرزند کوچکم را به اطرافیان میسپردم و به مدرسه میرفتم.
میزان دریافتی معلمان در سال ۱۴۰۳ به نسبت سال قبل تغییر قابل توجهی پیدا نکرده است. چندی پیش علی فرهادی، سخنگوی وزارت آموزش و پرورش جزئیاتی از میزان دریافتی معلمان در سال جاری اعلام کرد که نشان میدهد میانگین حقوق معلمان در سال ۱۴۰۳ به نسبت سال قبل ۱ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان افزایش پیدا کرده است.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در اینباره گفته است: میانگین حقوق معلمان از افراد تازه استخدام شده تا فردی که رتبه استاد معلمی را دارد و ۳۰ سال یا بیشتر خدمت کرده است، ۱۶ میلیون و ۴۲۰ هزار تومان است، این میزان بدون اضافه تدریس و برای ۲۴ ساعت تدریس موظف در هفته است.
طبق قانون بودجه ۱۴۰۴، حقوق معلمان در سال آینده ۲۰ درصد افزایش پیدا میکند که میانگین حقوق معلمان را به حدود ۲۰ میلیون تومان افزایش خواهد داد./گسترش نیوز
اندیشه معاصر
پایان/*
اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.
باز نشسته
18 بهمن 1403
تکلیف باز نشسته هایی که ۳۰ سال در کف کلاس تدریس داشتند آن هم تدریس درس سخت چی می شود ؟ من ۴۰۲ باز نشست شدم و رتبه ۴ هستم
نظرات بسته شده است