20:00 - 1403/06/11

ورزشی

علیرضا بیرانوند | بیوگرافی علیرضا بیرانوند/ آقای بیرانوند، این حقیقت ماجراست!

علیرضا بیرانوند بازیکن خوب ایران در پست دروازه بان است را در اندیشه معاصر بشناسید.

علیرضا بیرانوند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، علیرضا بیرانوند یکی از بازیکنان خوب فوتبال ایران میباشد. علیرضا بیرانوند در پست دروازه بانی مشغول به تمرین میباشد. او در تیم تراکتور بازی میکند و قبل از این تیم در پرسپولی حضور فعال داشته. علیرضا بیرانوند بعد از گرفتن پنالتی رونالدو به چنین معروفیتی رسید. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

بیوگرافی علیرضا بیرانوند را در اندیشه معاصر ببینید

علیرضا بیرانوند یکی از مشهورترین فوتبالیست‌ های حال حاضر در ایران به شمار می‌ رود که با توجه به زندگی پرفراز و نشیبی که داشته است. به همین دلیل این روزها خیلی از افراد تمایل دارند تا در رابطه با زندگی علیرضا بیرانوند و سختی‌ هایی که در طول موفقیت و به شهرت رسیدنش داشته است اطلاعاتی را به دست آورند. به همین دلیل در ادامه قرار است به طور کامل به علی بیرانوند بیوگرافی او بپردازیم و اطلاعات دقیق و جالبی در رابطه با این دروازه‌ بان فوتبال قرار دهیم. از این رو پیشنهاد می‌ کنیم برای کسب اطلاعات بیشتر تا انتهای مطالب همراه ما باشید.

علیرضا بیرانوند

علیرضا بیرانوند

علیرضا بیرانوند در تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۷۱ در خرم آباد به دنیا آمده است. او در حال حاضر در پست دروازه‌ بان مشغول به فعالیت است. در رابطه با خانواده بیرانوند بهتر است بدانید که او فرزند اول خانواده می‌ باشد و چهار خواهر به نام‌ های آرزو، سرور، سهیلا، نگین و یک برادر به نام احمدرضا دارد. خانواده بیرانوند اصالتا اهل روستای پشته جزایری خرم آباد می باشند. گفتنی است که او در یک خانواده عشایر به دنیا آمده و بزرگ شده است.

بیرانوند در یک خانواده متوسط و رو به پایین به دنیا آمده و بزرگ شده است. او در یکی از مصاحبه‌ های اخیر خود بیان کرده است که خانواده‌ اش از نظر مالی خیلی ضعیف بودند و او از همان دوران کودکی علاقه بسیار زیادی به ورزش به ویژه فوتبال داشته است. گفتنی است که علاقه بیرانوند به ورزش باعث شده است تا او در دانشگاه تحصیلات خود را در رشته تربیت بدنی و در مقطع لیسانس به پایان برساند.

بهتر است بدانید در سال ۱۳۸۶ و زمانی که بیرانوند تنها ۱۵ ساله بود از اقوام خود پول کرایه اش را قرض کرد تا به این گونه بتواند به تهران بیاید. پس از آن بیرانوند سوار اتوبوس شد تا برای فوتبال از خرم آباد به تهران بیاید. او در اتوبوس با شخصی به نام حسین فیضی مربی تیم وحدت آشنا می‌ شود. سپس طبق گفته‌ های بیرانوند حسین فیضی بدون گرفتن هزینه‌ ای او را به تیم خود برد و پس از یک سال و در سال ۱۳۸۷ توسط مربی امیدهای نفت تهران برای نوجوانان این تیم انتخاب شد. به این گونه او به عنوان بازیکن به ورزش فوتبال راه یافت.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

هم چنین ناگفته نماند که بیرانوند در تهران در خانه عمه‌ اش زندگی می‌ کرد و در کنار فوتبال برای درآمدزایی توانست در یک فست فود مشغول به کار شود. طبق گفته های بیرانوند او هر روز از شش صبح تا دوازده ظهر ظرف های پیتزا رو چرب می کرد. سپس ۱۲ به تمرین می رفت و دوباره بر می گشت و همانجا کارش را ادامه می داد. او بعد از کار در فست فود مدتی را در یک کارواش مشغول شد که در آن جا شرایط بهتری داشت. در نهایت پس از سال‌ ها سختی بیرانوند در سال ۹۲ وارد تیم بزرگسالان نفت شد و توانست به عنوان دروازه‌ بان در این تیم مشغول به فعالیت شود.

واکنش علی پروین به ناراحتی علیرضا بیرانوند

علی پروین درمورد تشکیل تعاونی پیشکسوتان سرخابی برای احداث واحدهای مسکونی، اظهار داشت: باید تشکر ویژه کنم از افرادی که چنین نمایشگاه‌هایی را برگزار می‌کنند زیرا حال دل مردم با حضور در آنها خوب می‌شود. حدود ۸_۷ سال است شرکت پیشکسوتان داریم که در کنارش یک تعاونی مسکن هم در کل ایران تشکیل داده‌ایم. پروژه‌ای را در ماهشهر می‌سازیم. نمی‌خواهد به ما پول بداند اما اگر هل‌مان بدهند، این پروژه را به امید خدا تمام می‌کنیم.

وی درمورد عملکرد پرسپولیس و استقلال در سه هفته ابتدایی لیگ برتر، گفت: پرسپولیس روز گذشته فوتبال عجیب و غریبی بازی کرد. سرعت بازی که گاریدو به پرسپولیس داده عجیب بود. در فوتبال ایران حتی زمانی که خودمان بازی کردم، چنین چیزی را ندیدم. امیدواریم همین جوری ادامه بدهند. البته از شکست یحیی گل‌محمدی ناراحت هستم و دلم می‌خواست او کنار پرسپولیس باشد اما متاسفانه به فولاد رفته است. در کل پرسپولیس خیلی خوب بازی رد.

اسطوره باشگاه پرسپولیس گفت: استقلال هم بد نیست. مقداری حاشیه‌اش زیاد شده که اگر آنها را کم کند، این تیم هم مثل سپاهان و تراکتور خوب است. با این وجود پرسپولیس چیز دیگری است.

پروین درمورد حضور علیرضا بیرانوند، مهدی ترابی و دانیال اسماعیلی‌فر در تراکتور، عنوان کرد: هرکس مصاحبه می‌کند من اصلا جواب نمی‌دهم. وقتی برای اهدای جام در بازی پرسپولیس و مس رفسنجان، کنار درویش بودم به او گفتم اجازه ندهید علیرضا بیرانوند برود که گفت یک سال و نیم قرارداد دارد. بگذارید بیرانوند هرچه دلش می‌خواهد برداشت کند.

پروین درمورد برخی انتقادات به لیست جدید تیم ملی، اظهار داشت: گوشی ندارم و خبری هم از لیست ندارم!

وی درخصوص ناراحتی بیرانوند از انتقادات خودش و برخی پیشکسوتان، توضیح داد: از ۳۰ سال قبل در مصاحبه‌های خود گفته‌ام هرکس دلش با تیم نیست می‌تواند برود. حرف بدی زده‌ام؟ وقتی کسی دلش با پرسپولیس نیست، به زور او را نگه داریم؟ ۷ بازیکن سپاهان پس از قهرمانی این تیم رفتند. دلشان با این تیم نبود. این حرف را هزار سال دیگر هم اگر زنده باشم میزنم.

سرمربی اسبق پرسپولیس درواکنش به اینکه آیا در زمان خودش نیز مهدی هاشمی‌نسب به این دلیل که دلش با این تیم نبود جدا شد، عنوان کرد: هاشمی‌نسب با پولی که آن زمان گرفت، زندگی‌اش را سر و سامان داد. هنوز هم در خانه‌ای که با آن پول خرید کنار مادرش زندگی کرده و کیف می‌کند. به هزار حرف و حدیثی هم که برای ما درآمد، اهمیتی ندهید.

وی درمورد بدون ورزشگاه بودن استقلال و پرسپولیس در شروع لیگ، خاطرنشان کرد: بارها به مسئولان گفتم مملکت ما که یک زمین فوتبال نداشته باشد تا استقلال و پرسپولیس در آن بازی کنند، پنج سال فوتبال را تعطیل کند تا زیرساخت درست و حسابی شود. می‌توانند با تشکیل تیم از رده امید هم هزینه‌ها کمتر کنند. الان هزینه استقلال و پرسپولیس هزار میلیارد است. چه قدر درآمد دارند که این هزینه را داشته باشند. سال به سال هم این مبلغ بالاتر می‌رود و بعدش چه می‌شود مشخص نیست.

پیشکسوت فوتبال کشورمان درمورد شکرآب شدن رابطه خداداد عزیزی و امیر قلعه‌نویی، گفت: ان‌شاءالله آنها را آشتی می‌دهیم تا کنار هم باشند. در فوتبال اختلاف نظر زیاد است. قلعه‌نویی در حال حاضر سرمربی تیم ملی ما است. همه باید حمایتش کنیم که می‌کنیم.

پروین درمورد اینکه آیا به سرمربی تیم ملی مشورت می‌دهد، پاسخ داد: اصلا. یک چیز دیگر هم بگویم. همه می‌گویند علی پروین به رضا درویش خط می‌دهد. الان حدود یک ماه است که سعید راد فوت کرده و در این مدت یک بار تلفنی با درویش و آن هم درمورد هیات صحبت کردم. هرکسی مسئولیت قبول می‌کند، خودش باید پاسخگو باشد. همه شاگردان من مربی شده‌اند. از خودشان بپرسید آیا کوچک‌ترین دخالتی کرده‌ام؟ با برد پرسپولیس کیف می‌کنیم. باخت که ندارد.

اسطوره پرسپولیس درمورد اینکه برخی پیشکسوتان اعتقاد دارند این تیم در خط حمله زهردار نیست، تصریح کرد: شما را به قرآن قسم‌ می‌دهم این حرف‌ها را نزنید. نمی‌توانید بگویید مشکل تیم مهاجم است. وحید امیری با ۳۵ سال هنوز بهترین بازیکن زمین است. اگر او را مهاجم بگذارند، بهترین نتیجه را می‌گیرد. مگر دیروز بد بازی کردند؟ خودم یک روز عباس کارگر را در شرایطی که یک متر برف را در امجدیه پارو کرده بودند، از مهاجم به پست دفاع راست آوردم که همه ماندند. بهترین بازی را هم کرد.

علی پروین

علی پروین

پروین درخصوص تقابل پرسپولیس با تیم‌های پرستاره عربستانی در لیگ نخبگان، تصریح کرد: اگر بازی در کشوری جز عربستان برگزار شود، خیالتان راحت که پرسپولیس این تیم‌ها را می‌برد. استقلال، سپاهان و تراکتور هم چنین وضعیتی دارند.

وی درپاسخ به این سوال که آیا فکر نمی‌کنید با توجه به در پیش بودن لیگ نخبگان، پرسپولیس به جذب یک هافبک دیگر نیاز دارد، گفت: اگر هافبک بیاورد می‌گویید چرا مهاجم‌ نیاورد! اگر فوروارد بیاورد می‌گویید چرا دروازه‌بان ندارد! نشسته‌اید ایراد بگیرید.

سرمربی اسبق پرسپولیس درپاسخ به اینکه آیا السکی گندوز جای علیرضا بیرانوند را پر کرده است، گفت: بازی با پایش مقداری ضعیف است اما خوب کار می‌کند و بد نیست. وقتی دفاع خوب باشد، زیاد به دروازه‌بان فشار نمی‌آید.

پروین درمورد عملکرد جواد نکونام در استقلال، توضیح داد: جواد خوب کار می‌کند اما نمی‌گذارند و فرصت به او نمی‌دهند. در همین بازی اهواز از ابتدای مسابقه به درون زمین بطری انداختند. تیم چه کار کند؟ باید کل حواسشان باشد شیشه به سرشان نخورد. جواد مربی خوبی است اما ابتدا باید حواشی را جمع کند. به هر مربی خارجی و ایرانی باید ۱۰ هفته فرصت بدهند. از همین هفته دوم شروع به حاشیه سازی کرده‌اند. رسانه‌ها نیز با یک غوره سردی‌شان می‌کند و با یک کشمش گرمی‌شان. تا می‌گویند بالای چشمت ابرو است، شروع به دری وری گفتن می‌کنند./خبر ورزشی

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

برنجستان