21:25 - 1403/09/01

اجتماعی

www.cspf.ir فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته | مراحل مشاهده فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته از طریق کد ملی/ جذب ۳۰هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان

فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته یکی از مهمترین موضوعات جامعه میباشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته یکی از مهمترین بخش هایی است که برای بازنشستگان فرهنگی سوالهای زیادی را ایجاد کرده است. فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته همچون تمامی مشاغل یک سامانه ای دارد. برای همین موضوع افراد با مراجعه به سامانه مورد نظر خودشان میتوانند اقدام به دریافت فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته نمایند. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

مراحل مشاهده فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته از طریق کد ملی :

مراجعه به سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir درج شماره دفتر کل ، شماره ملی، شماره حساب و مشخص نمودن تاریخ کلیک بر روی گزینه مشاهده فیش

چنانچه هنگام دریافت فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته پیام خطا نمایش داده شد و موفق به دریافت فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته نشده اید، با در دست داشتن مدارک لازم به مدیریت های صندوق بازنشستگی مراجعه فرمایید.

فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته

فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته

سایت دریافت فیش حقوقی فرهنگیان

همانطور که در بالا نیز اشاره کردیم، سایت فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته www.cspf.ir می باشد. راهنمای تصویری دریافت فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته با کد ملی از طریق مراجعه به سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir در این قسمت از مقاله قرار گرفته است تا شما عزیزان با استفاده از راهنمای گام به گام برای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته با کد ملی به راحتی اقدام نمایید. مستمری بگیران صندوق بازنشستگی برای دریافت فیش حقوق، ضروری است کد ملی و شماره حساب خود را وارد نمایند.
برای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان با کدملی در ابتدا به سایت صندوق رفاه بازنشستگی مراجعه نمایید. اطلاعات خواسته شده شامل، شماره دفترکل، شماره ملی و شماره حساب را در قسمت مشخص شده درج کنید. سپس ماه مورد نظر خود را مشخص کنید.

راهنمای دریافت فیش حقوقی بازنشستگان از طریق کد ملی در این مقاله ارائه داده شده است. بازنشستگان برای دریافت فیش حقوقی خود با استفاده از کد ملی باید به سایت سامانه صندوق بازنشستگی کشوری مراجعه نمایند. در صورتی که هنگام دریافت فیش حقوق پیام خطا نمایش داده شد، با در دست داشتن مدارک لازم به مدیریت های صندوق بازنشستگی مراجعه فرمایید. راهنمای دریافت فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته از طریق کدملی در ادامه ارائه داده شده است. با ما همراه باشید.
دریافت فیش حقوقی بازنشستگان از طریق کد ملی باید در زمان مقرر به سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir مراجعه نمایند و پس از درج اطلاعات خواسته شده، فیش حقوقی خود را دریافت نمایند. ورود به سایت صندوق بازنشستگی کشوری www.cspf.ir و دریافت فیش حقوقی از طریق درج شماره دفتر کل، شماره حساب و کدملی امکانپذیر است.

حکم حقوقی بازنشستگان در سایت صندوق cspf.ir قابل مشاهده و دریافت است. شما عزیزان جهت دریافت حکم کارگزینی فرهنگیان بازنشسته می توانید از طریق سایت صندوق به آدرس cspf.ir استفاده نمایید. دریافت فیش حقوقی فرهنگیان بازنشسته از طریق کدملی با مراجعه به سایت cspf.ir امکانپذیر است.

لازم به ذکر است، فیش حقوقی فقط برای دستگاه هایی که حقوق بازنشستگان آنها به طور مستقیم از طرف صندوق بازنشستگی کشوری پرداخت می شود و همچنین برای دستگاه هایی که در طرح پرداخت مستقیم حقوق صندوق بازنشستگی کشوری قرار دارند صادر می گردد . بازنشستگان سایر دستگاه ها جهت دریافت فیش حقوقی باید به دستگاه متبوع خود مراجعه نمایند./خبربان

نحوه ورود به سامانه فیش حقوقی فرهنگیان my.medu.ir

با تغییرات ایجادشده در سامانه دریافت فیش حقوقی فرهنگیان در سال جاری، بسیاری از معلمان و فرهنگیان از نحوه ورود به سامانه جدید اطلاع کافی ندارند. برای ورود به این سامانه، می‌توانید از لینک مستقیم ارائه‌شده در ابتدای این مطلب استفاده کنید یا آدرس زیر را در مرورگر خود وارد کنید:

my.medu.ir

پس از ورود به سایت پنجره واحد خدمات الکترونیک آموزش و پرورش، مراحل زیر را انجام دهید:

در قسمت انتخاب نقش، گزینه فرهنگیان را انتخاب کنید.

کد ملی و رمز عبور (که معمولاً کد پرسنلی شماست) را وارد کنید.

یا از طریق پنجره ملی خدمات دولت هوشمند به سامانه وارد شوید.

در صورتی که رمز عبور خود را فراموش کرده‌اید، گزینه فراموشی رمز را انتخاب کرده و با واردکردن کد ملی و شماره همراه، رمز جدید را از طریق پیامک دریافت نمایید./رکنا

جذب ۳۰هزار نفر به آموزش و پرورش با آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان

رجبعلی برزویی با بیان اینکه ۱۰ سال از فعالیت این دانشگاه می‌گذرد که طی این مدت ۱۱۰ هزار دانشجو وارد این دانشگاه شده‌اند، گفت: از سال گذشته تا کنون ۵۰۰ هزار مترمربع بنا به این مجموعه اضافه شده اما همه بناها جدید نیستند و بعضی‌ها قدیمی‌ترند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه سه مسیر کنکور اختصاصی دانشگاه فرهنگیان، استعدادهای برتر ملی دانش آموزی و راتبه معلمی برای جذب معلم در دانشگاه فرهنگیان تعریف شده است گفت: سوپاپ اطمینان مسیر چهارم یا همان مسیر آزمون‌های استخدامی است که ماده ۲۸ فاز آخر خواهد بود و امیدواریم در سال‌های آینده به حداقل برسد یا حذف شود.

وی با بیان اینکه در آزمون اختصاصی دانشگاه فرهنگیان امسال حدود ۶۰۰ هزار نفر شرکت کردند افزود: در این آزمون از ۶۰۰ هزار نفر حدود ۱۰۰ هزار نفر معرفی و حدود ۳۰ هزار نفر پذیرفته شدند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان ادامه داد: آئین نامه‌ای از شورای عالی انقلاب فرهنگی تحت عنوان جذب استعدادهای برتر دانش‌آموزی اخذ شده و دانش آموزانی که از سال نهم به بعد تا دو سال بعد از فارغ التحصیلی در یکی از ۹ حوزه قرار بگیرند بدون کنکور وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند. در سطح کشور حدود ۳۰۰۰ ظرفیت را از مسیر فراخوان استعدادهای برتر دانش‌آموزی ان‌شاءالله جذب خواهیم کرد.

برزویی با بیان اینکه المپیادی‌ها، مسابقات قرآنی، مسابقات فرهنگی، هنری، مسابقات ورزشی، برگزیدگان ملی، رتبه یک یا دو یا ۳ ملی یا جهانی جزو استعدادهای دانش‌آموزی هستند گفت: تا پایان برنامه هفتم توسعه باید به ظرفیت حدود ۶۰ هزار نفر برسیم، اما این ۶۰ هزار نفر را در دانشگاه فرهنگیان نخواهیم داشت بخشی از این ظرفیت را از سایر دانشگاه‌ها استفاده خواهیم کرد.

وی درباره آئین نامه راتبه دانشجویی افزود: از سال دوم، استعدادهای برتر دانشجویی که در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند جذب می‌کنیم، آنها از لحظه‌ای که جذب می‌شوند از تمام مزایایی که یک دانشجو معلم دارد، برخوردار می‌شوند، از همان روز اول کارمند دانشگاه خواهند شد یعنی معلم آموزش و پرورش هستند و از مزایای سابقه خدمت و بیمه و حتی برای پسرها معافیت سربازی در نظر گرفته می‌شود. دانشجو در همان محل تحصیل خود درسش را ادامه خواهد داد.

وی درباره کسر از حقوق دانشجو معلمان نیز افزود: بر اساس قانون مجلس، دانشجو معلمان باید هزینه‌های رفاهی، خدماتی و فرهنگی خود را از حقوقی که به آن‌ها داده می‌شود پرداخت کنند، این قانونی است که از قدیم اجرا می‌شود؛ این کار مقداری ساماندهی شده؛ قبل‌تر مقدار آن یک عدد بود، بعد در بازه‌ای عدد بین افرادی که از خدمات استفاده می‌کنند یا نمی‌کنند تغییر کرد؛ در دوره کرونا هم این عددها تغییر کرد و اخیراً در هیئت امنا به سه بخش تقسیم شده است، یک بخش کسانی که از همه مزایا استفاده می‌کنند که آموزش و پرورش ۴۵ درصد حقوق فرد را کم می‌کند.

رئیس دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه سه ماه پیش هزینه تمام شده صندوق رفاه دانشجویی بابت صبحانه، ناهار، شام، خدمات رفاهی گرفته شد ادامه داد: برای ۹ ماه ۷۶ درصد حقوق یک دانشجو معلم حساب شد که این اصلاً امکان پذیر نیست از یک دانشجو معلم چنین عددی گرفته شود، این عدد بین ۱۲ ماه تقسیم شد تا چیزی حدود ۵۶ تا ۵۸ درصد حقوق آن‌ها شود، باز این عدد را به ۴۵ درصد کاهش دادیم./مهر

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط