برای چه پرونده هایی به وکیل حقوقی مراجعه کنیم؟
یکی از مسائل و مشکلاتی که بسیاری از مردم در بازه های زمانی مختلف در طول زندگی خود با آن مواجه میشوند مسائل حقوقی است. در این زمان بهترین کار مراجعه به وکلای پایه یک دادگستری میباشد.
یکی از مسائل و مشکلاتی که بسیاری از مردم در بازه های زمانی مختلف در طول زندگی خود با آن مواجه میشوند مسائل حقوقی است. در این زمان بهترین کار مراجعه به وکلای پایه یک دادگستری میباشد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، برای اینکه بتوانیم در هر موضوعی بهترین عملکرد را داشته باشیم و از هدر رفتن هزینه های سرسام آور و صرف زمان زیاد در انجام امور خود جلوگیری کنیم بهتر است به متخصصین آن حوزه کاری مراجعه کنیم.
یکی از مسائل و مشکلاتی که بسیاری از مردم در بازه های زمانی مختلف در طول زندگی خود با آن مواجه میشوند مسائل حقوقی است. در این زمان بهترین کار مراجعه به وکلای پایه یک دادگستری میباشد.
اما نکته ای که در این میان باید به آن توجه شود این است که با عنایت به اینکه هر یک از وکلا در زمینه خاصی دارای دانش و تجربه تخصصی میباشند در صورت مواجهه با مشکل حقوقی به چه وکیلی باید مراجعه کرد؟ در ادامه با بررسی دعاوی حقوقی و بیان تخصص های وکیل حقوقی بیان خواهیم کرد که در چه مواردی باید به یک وکیل حقوقی مراجعه کرد.
دعوای حقوقی یک اصطلاح بسیار گسترده است که شامل انواع دعاوی در حوزه وکالت میشود. برای اینکه بتوانیم از یک نکته برای جداسازی پرونده های حقوقی از سایرین پیدا کنیم بهتر است بگوییم که دعاوی حقوقی نقطه مقابل دعاوی کیفری میباشد.
به این معنا هر دعوای غیر کیفری، حقوقی محسوب میشود.
دعوای کیفری نیز به دعاوی گفته میشود که موضوع اصلی آن یکی از جرایم نامبرده در قانون مجازات اسلامی باشد. در این صورت میتوان گفت هر یک دعاوی که جرمی در آن ارتکاب نیافته باشد از دسته دعاوی حقوقی میباشد.
در این صورت برای حل مسئله و پیروزی در دعوای پیش رو باید به وکلای پایه یک دادگستری که در این زمینه دارای تخصص و تجربه لازم هستند مراجعه کرد.
وکیل حقوقی به وکلایی گفته میشود که دارای پروانه یا مجوز از سوی کانون وکلای دادگستری هستند و در زمینه های حقوقی به متقاضیان خدمات وکالتی ارائه میکنند.
انتخاب وکیل نقش بسیار موثری در نتیجه دعوای پیش رو برای شما ایفا میکند پس باید نهایت دقت را در انتخاب خود داشته باشید. برای این کار باید به نکاتی که در ادامه بیان خواهد شد دقت نمایید.
برای اینکه پرونده های خود را به بهترین وکیل حقوقی در این زمینه بسپاریم باید به برخی از نکات توجه ویژه ای داشته باشید.
دانش تخصصی وکیل به شما این اطمینان را میدهد که هیچگونه ایرادی برای تفسیر و بررسی پرونده وجود نخواهد داشت و از تمامی قوانین و مقررات موجود، در تفسیر استفاده شده است.
هر چه تجربه وکیل حقوقی که به آن مراجعه میکنید بیشتر باشد اقداماتی که از سوی وی صورت میگیرد پخته تر است و میزان خطا در پرونده بسیار پایین خواهد آمد که همین مسئله سبب بالا رفتن احتمال پیروزی شما خواهد بود.
ویژگی امور حقوقی و پیگیری پرونده های قضائی ایجاب میکند تا پیگیری ها به صورت مستمر صورت بگیرد به همین دلیل نظم و تعهد کاری وکیل از نکات مهم است.
قدرت ارتباط گیری وکیل شما هم در جلسات دادگاه هنگام برقراری ارتباط با قاضی پرونده میتواند موثر باشد و هم زمانی که امکان مصالحه با طرف دعوا وجود داشته باشد نقش موثری را ایفا میکند.
پرونده های حقوقی و دعاوی که در این زمینه وجود دارد با توجه به موضوع هر یک در دسته بندی از موضوعات حقوقی موجود قرار میگیرد. به صورت کلی موضوعاتی که در دعاوی حقوقی وجود دارد به شرح زیر است که هر یک از آنها شامل دعاوی بسیاری میشوند.
دعاوی در این حوزه مربوط به قوانین و مقررات حاکم بر حقوق خانواده است. از دعاوی این دسته میتوان به طلاق، حضانت فرزند، ارث و وصیت اشاره کرد.
در نتیجه قراردادها طرفین آن متعهد به انجام اموری میشوند که عدم انجام آنها سبب بروز دعاوی و اختلافاتی میشود که به آن دعاوی قراردادی گفته میشود. دعوای الزام به پرداخت ثمن یا دادخواست ابطال قرارداد از این دسته دعاوی هستند.
هر زمان موضوع اصلی دعوای طرفین اموال غیرمنقول باشد از موضوعات ملکی محسوب میشود. دعوای خلع ید، تصرف عدوانی، ابطال سند رسمی و تخلیه ملک از معروف ترین دعاوی در این حوزه هستند.
هر گاه طرف دیگر دعوا بانک باشد در حوزه دعاوی بانکی مورد بررسی قرار میگیرد. ابطال شرط سود بانکی و دعوای فک رهن از این قبیل هستند.
موضوع دعوای طرفین هر زمان وجه نقد باشد دعوا مالی محسوب میشود. برای مثال دعوای الزام به پرداخت مبلغ چک دعوای مالی میباشد.
مسائل و مشکلاتی که میان کارگران و کارمندان با کارفرمایان وجود دارد در این حوزه بررسی میشود که در صلاحیت اداره کار یا دیوان عدالت اداری میباشد. درخواست صدور فیش بازنشستگان از دعاوی حوزه کار و تامین اجتماعی میباشد.
شما برای پیگیری پرونده های خود از طریق وکیل حقوقی باید در ابتدا وکالتنامه ای از طریق سامانه ثنا به وکیل دادگستری بدهید و همچنین در خصوص حق الوکاله و تعهدات وکیل قراردادی با وی تنظیم نمایید.
پس از انجام این اقدامات دیگر نیازی به حضور شما در دادگاه و پیگیری پرونده وجود نخواهد داشت و وکیل حقوقی به نمایندگی از شما در تمامی جلسات حضور پیدا کرده و بر اساس قوانین و مقررات به دفاع از حقوق شما میپردازد.
راهکار دیگری که برای حل مسائل و مشکلات حقوقی وجود دارد این است که اگر خواهان ارائه پرونده به وکیل نیستید میتوانید با دریافت راهنمائی و مشاوره حقوقی از وکیل حقوقی، شخصا اقدام به حضور در دادگاه و دفاع از حقوق خود نمایید.
برای اینکار ممکن است زمان زیادی صرف شود به همین دلیل اگر درگیری های کاری شما زیاد باشد این روش پیشنهاد نمیشود.
سخن آخر
در انتها باید گفت در هر زمینه از دعاوی حقوقی باید به سراغ وکیل متخصص در آن زمینه مراجعه کرد تا از بهترین راهکارها مطلع شد. به این صورت میتوان حتی میتوان پرونده های پیچیده را نیز به سادگی و در زمانی کوتاه پشت سر گذاشت.