19:48 - 1405/05/07

تأکید رئیس‌جمهور بر بهبود معیشت مردم؛ خدا از ما نمی‌گذرد اگر سفره مردم کوچک‌تر شود / پزشکیان: نگاه ما در خدمت به مردم جناحی و حزبی نیست؛ اولویت دولت، حل مشکلات معیشتی است

رییس جمهور گفت: ما با دشمنان می‌جنگیم و در برابر آنان مقاومت می‌کنیم تا زیر بار زور و ظلم نرویم؛ به همین ترتیب، نمی‌توانیم خودمان به مردم زور بگوییم یا ظلم کنیم، چراکه این دو رویکرد با یکدیگر در تناقض است.

تأکید رئیس‌جمهور بر بهبود معیشت مردم؛ خدا از ما نمی‌گذرد اگر سفره مردم کوچک‌تر شود / پزشکیان: نگاه ما در خدمت به مردم جناحی و حزبی نیست؛ اولویت دولت، حل مشکلات معیشتی است

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ سایت ریاست جمهوری اعلام کرد: مسعود پزشکیان،  رئیس جمهور در جلسه امروز هیات دولت، اولویت اصلی در اداره کشور را ارتقای سطح عملکرد و بازدهی مؤثر دانست و تصریح کرد: با تمامی افرادی که بتوانند گره‌ای از مشکلات مردم بگشایند، همکاری خواهم کرد. ضرورت دارد همه در کنار یکدیگر باشیم و کاستی‌ها را جبران کنیم؛ ازاین‌رو با تمام وجود به خدمت ادامه خواهیم داد.

پزشکیان با بیان اینکه آینده مردم، جوانان و تمامی اقشار جامعه اولویت دارد، خاطرنشان کرد: مسئولیت در مسیر برطرف کردن مشکلات مردم بسیار سنگین است؛ بنابراین سیاست‌ها و اقدامات باید در راستای حل مشکلات و آبادانی کشور باشد. در این مسیر، نگاه ما به جناح، حزب یا جنسیت نیست و از تمامی ظرفیت‌ها برای خدمت به ملت بهره خواهیم گرفت؛ رفتارمان مبتنی بر انصاف و عدالت خواهد بود و از خودبزرگ‌بینی پرهیز می‌کنیم، چراکه بیشتر اختلافات ریشه در هواهای نفسانی دارد.

رئیس‌جمهور تأکید کرد: خداوند از ما نخواهد گذشت اگر نتوانیم معیشت و سطح زندگی مردم را بهبود بخشیم. تمام پست‌ها، مسئولیت‌ها و ریاست‌ها باید در راستای خدمت به مردم و رفع مشکلات آحاد جامعه باشد. ارتقای سطح تحصیلات جوانان و توجه به بهداشت و درمان نیز از مهم‌ترین موضوعاتی است که باید مورد اهتمام جدی قرار گیرد.

پزشکیان  تصریح کرد: ما با دشمنان می‌جنگیم و در برابر آنان مقاومت می‌کنیم تا زیر بار زور و ظلم نرویم؛ به همین ترتیب، نمی‌توانیم خودمان به مردم زور بگوییم یا ظلم کنیم، چراکه این دو رویکرد با یکدیگر در تناقض است.

رئیس‌جمهور افزود: سازمان‌ها و نهادهای دستگاه‌های اجرایی باید جلسات بیشتری برای انسجام و هماهنگی برگزار کنند تا از تقابل‌های بی‌نتیجه پرهیز شود و روند رسیدگی به امور تسریع یابد.

پزشکیان در ادامه، ثبت جهانی قلعه الموت در یونسکو را دستاوردی بزرگ برای کشور خواند و از تمامی فعالان و دست‌اندرکاران این عرصه صمیمانه قدردانی کرد و گفت: این کار بزرگی بود که با تلاش جمعی محقق شد.

در بخش دیگری از جلسه، سید رضا صالحی امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، ضمن برشمردن ویژگی‌های ممتاز دولت چهاردهم، اعلام کرد: هیچ کشوری در جهان به‌اندازه ایران اثر تاریخی ندارد و ثبت جهانی قلعه الموت بدون رأی مخالف، در نوع خود بی‌نظیر بود.

همچنین  سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، گزارشی از تماس تلفنی وزیر خارجه اوکراین و آخرین وضعیت مذاکرات با عمان ارائه کرد.

در ادامه، تعدادی از اعضای هیئت دولت و وزرا گزارش‌هایی از مسائل حوزه دستگاه‌های اجرایی مربوط به خود ارائه دادند.

در بخش پایانی جلسه، هیئت دولت مصوب کرد مبلغ ۵۵ همت برای پرداخت بدهی به فروشگاه‌ها از بابت کالابرگ و همچنین ۵ همت به گندم‌کاران بابت مطالبات آنها اختصاص یابد.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان