00:54 - 1405/03/21

مهلت ۷ روزه ستاره استقلال به باشگاه | یاسر آسانی: تا یک هفته پولم را ندهید قرارداد فسخ می‌شود / جزئیات بند فسخ و اولویت اسپانیا + واکنش مدیران آبی‌پوش

وکیل یاسر آسانی اعلام کرد که اگر تا ۷ روز آینده مطالبات این بازیکن آلبانیایی پرداخت نشود، او قراردادش با استقلال را فسخ خواهد کرد.

حرکت باورنکردنی یاسر آسانی؛ صحنه ای که همه را شوکه کرد!

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر؛ با گذشت یک هفته از اخطار یاسر آسانی به استقلال برای دریافت مطالباتش، این باشگاه هنوز پولی به بازیکن آلبانیایی پرداخت نکرده است.

بنابر آخرین اطلاعاتی که رسیده، وکیل یاسر آسانی مدعی است که اگر تا ۷ روز دیگر یعنی پایان مهلتی که به باشگاه استقلال داده شده مطالبات این بازیکن پرداخت نشود، او می‌تواند قراردادش با آبی‌ها را فسخ کند.

یاسر آسانی یک هفته قبل با ارسال یک نامه مهلتی دوهفته‌ای برای پرداخت مطالباتش به باشگاه استقلال داده بود.

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

مطالب مرتبط

برنجستان