20:22 - 1403/11/02

ورزشی

بازی پرسپولیس و ذوب آهن چند چند شد | پرسپولیس بدون کاپیتان و بازوبند کاپیتانی مقابل ذوب آهن!/ماجرای جالب درباره گزینه جدی سرمربیگری پرسپولیس

تیم پرسپولیس یکی از بهترین تیم های پایتخت ایران میباشد.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، امروز تیم پرسپولیس و ذوب آهن به دیدار یک دیگر رفتند و افراد به دنبال نتیجه بازی این دو تیم میباشند. تیم پرسپولیس با شرایطی که دارد توانسته سوالهای زیادی را برای مردم ایجاد کند. تیم پرسپولیس امروز بدون کاپیتان به دیدار تیم ذوب آهن رفت. تیم پرسپولیس با سرمربی جدیدش چه شرایطی دارد و همین ذهن مردم را درگیر خود کرده است. برای با خبر شدن از جزئیات بیشتر و کسب اطلاعات بیشتر اندیشه معاصر را تا انتها دنبال کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

پرسپولیس بدون کاپیتان و بازوبند کاپیتانی مقابل ذوب آهن!

پرسپولیس در حالی مقابل ذوب آهن با تساوی بدون گل متوقف شد که دقایقی از این بازی را بدون کاپیتان سپری کرد. در دقیقه ۸۸ بود که کریم باقری تصمیم به تعویض امید عالیشاه گرفت و همین باعث رقم خوردن اتفاق جالبی شد.

آخرین اخبار پرسپولیس

آخرین اخبار پرسپولیس

عالیشاه که بازوبند را بیرون آورده بود، چند قدمی در کنار زمین حرکت کرد تا بتواند آن را به هم‌تیمی‌هایش برساند، اما چون بازی در جریان بود و هیچ بازیکنی از پرسپولیس در نزدیکی او حضور نداشت، عالیشاه مجبور شد با در دست داشتن بازوبند روی نیمکت بنشیند.

البته در ادامه، بازوبند کاپیتانی را به محمدحسین کنعانی‌زادگان رساندند تا پرسپولیس درون زمین بدون رهبر نباشد ولی تا این اتفاق رخ داد چند دقیقه زمان برد تا اتفاقی کم سابقه و عجیب برای قرمز‌های تهرانی رخ دهد.

گفتنی است شاگردان کریم باقری در حالی مقابل ذوب آهن به تساوی بدون گل رسیدند که گاندو‌ها از دقیقه ۳۷ با اخراج حسن شوشتری ۱۰ نفره به بازی ادامه دادند./فرارو

برنج صدری هاشمی شرق گیلان ۵ کیلویی

ماجرای جالب درباره گزینه جدی سرمربیگری پرسپولیس

مدیران باشگاه پرسپولیس برای مذاکرات نهایی با اسماعیل کارتال سرمربی فصل گذشته تیم فوتبال فنرباغچه راهی کشور ترکیه شده‌اند تا پس از یک ماه طلسم عدم انتخاب سرمربی جدید برای تیم خود را بشکنند و این مربی صاحب نام در فوتبال ترکیه را به خدمت بگیرند.

کارتال فصل گذشته و زمانی که عهده دار هدایت فنرباغچه بود، مسوت اوزیل بازیکن آلمانی و سابق رئال مادرید را که در فنرباغچه شاگردش بود، اخراج کرد. سایت «medyaradar» در خصوص نحوه اخراج اوزیل توسط کارتال نوشت: در زمان مربیگری اسماعیل کارتال در تیم فوتبال فنرباغچه، میان او و مسعود اوزیل اتفاقات بحث‌برانگیزی رخ داد. یکی از این اتفاقات به بازی تیم در سوپرلیگ ترکیه در تاریخ ۲۰ مارس ۲۰۲۲ بازمی‌گردد؛ جایی که فنرباغچه پس از شکست یک بر صفر در نیمه اول مقابل کونیاسپور، موفق شد بازی را با نتیجه دو بر یک به سود خود به پایان برساند. با این حال، نتیجه بازی تحت‌الشعاع تصمیم جنجالی کادر فنی و مدیریت باشگاه برای کنار گذاشتن مسعود اوزیل و اوزان توفان از تیم قرار گرفت.

در جریان استراحت بین دو نیمه، اسماعیل کارتال تصمیم گرفت مسعود اوزیل را تعویض کرده و به جای او دیمیتریوس پلکاس را وارد زمین کند. وقتی این تصمیم اعلام شد، مسعود اوزیل به شدت واکنش نشان داد و با صدایی بلند گفت: تو کی هستی که بخواهی من را از بازی بیرون بکشی؟ این جمله باعث تنش زیادی در رختکن شد. درحالی‌که برخی بازیکنان سعی در آرام کردن اوزیل داشتند، کارتال با اشاره به لوگوی فنرباغچه روی پیراهنش پاسخ داد: هیچکس از این آرم بزرگ‌تر نیست!

این درگیری باعث شد که مدیریت باشگاه بلافاصله تصمیم به کنار گذاشتن هر دو بازیکن، مسعود اوزیل و اوزان توفان، از ترکیب تیم بگیرد. هرچند اوزان توفان به زودی به تیم هال‌سیتی تحت مالکیت عجون ایلیجالی منتقل شد، اما مسوت اوزیل با چالش‌های دیگری روبه‌رو بود.

اوزیل که زمانی یکی از ستارگان تیم ملی آلمان و باشگاه‌های بزرگی مثل رئال مادرید و آرسنال بود، در فنرباغچه نتوانست انتظارات را برآورده کند. او بیشتر به عنوان یک برند شناخته می‌شد تا بازیکنی تأثیرگذار در زمین بازی و این در حالی است که اوزان توفان نیز که سال‌ها تلاش کرده بود خود را به فنرباغچه ثابت کند، در نهایت با سرخوردگی از این تیم جدا شد./همشهری

فولاد با پیروزی بر نساجی از پرسپولیس عبور کرد

در آخرین بازی هفته شانزدهم لیگ برتر، فولاد و نساجی به مصاف هم رفتند که این بازی با تک گل عسگری جوان به سود فولاد تمام شد.

فولاد که تا قبل از آغاز نیم فصل دوم لیگ برتر روی پله چهارم جدول حضور داشت، امروز با غلبه بر نساجی، به جایگاه سوم رسید.

شاگردان یحیی گل محمدی در تقابل با شاگردان ساکت الهامی موقعیت های فراوانی برای گلزنی داشتند اما لوان پولی دروازه بان نساجی این موقعیت ها را بی اثر کرد تا این که یحیی گل محمدی، در دقیقه ۷۲، محمد عسکری جوان را به میدان فرستاد و همین بازیکن جوان دروازه نساجی را باز کرد تا فولاد با ۳۱ امتیاز از ۱۶ بازی بالاتر از پرسپولیس ۳۰ امتیازی تیم سوم جدول شود.

حالا امپراتور سابق سرخ ها از قلمرو سرخ عبور کرده است.

پایین جدول هم این نساجی است که با تنها ۱۵ امتیاز از ۱۶ بازی تیم پانزدهم جدول است.

فولاد یک – نساجی صفر/اقتصاد آنلاین

اندیشه معاصر

پایان/*

اندیشه معاصر را در ایتا، روبیکا، پیام رسان بله و تلگرام دنبال کنید.

 

مطالب مرتبط

برنجستان