۰۸:۰۰ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۹

طرز تهیه دمپختک باقالی با مرغ خوشمزه و اصیل تهرانی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از پارسینه،طرز تهیه دمپختک باقالی با مرغ خوشمزه و اصیل تهرانی روش پخت دمپختک باقالی تهرانی خوشمزه دمپختک باقالی را معمولاً با مرغ سرو می کنند ولی گاهی مواقع دیده می شود که آن را با گوشت قرمز...

طرز تهیه دمپختک باقالی با مرغ خوشمزه و اصیل تهرانی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر به نقل از پارسینه،طرز تهیه دمپختک باقالی با مرغ خوشمزه و اصیل تهرانی

روش پخت دمپختک باقالی تهرانی خوشمزه

دمپختک باقالی را معمولاً با مرغ سرو می کنند ولی گاهی مواقع دیده می شود که آن را با گوشت قرمز سرو می کنند، و چون غذایی است که در همه جای ایران پخته می شود امکان دارد دستور پختهای متفاوتی را در اینترنت پیدا کنید، در این دستور پخت دستور استانداردی از این غذا را برای شما مخاطبان گرامی آورده ایم، به امید آن که مورد استقبال شما قرار بگیرد.

 

مواد اولیه دمپختک باقالی

سیب زمینی ۲ عدد
بوته سیر ۲ عدد
باقالی ۴۰۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان ۴ تکه
برنج ۴ پیمانه
پیاز ۲ عدد
شوید خشک حدود ۲ کاسه متوسط
مواد اولیه فوق برای پختن دمپختک باقالی برای حدود ۸ نفر مناسب است. اگر تعداد شما کمتر یا بیشتر است لطفاً مواد را کم یا زیاد کنید.
  1. تفت مرغ و پیاز با هم

    ابتدا پیازها را خلالی می کنیم و سینه مرغها را به صورت ریز تکه تکه می کنیم و با کمی روغن مرغها و پیازها را در قابلمه ای مناسب آنها را تفت می دهیم، بعد هم به آن ها آب اضافه می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا حدود بیست دقیقه دیگر تا نیم ساعت دیگر مرغ ها بپزند فقط چون مرغ ها را ریز تکه تکه کرده بودیم خیلی زود می پزند مراقب باشید که نسوزند.

  2. پختن برنج

    برنج مان را که از شب قبل خیس کرده بودیم را توی قابلمه می ریزیم و می توانیم از آب مرغ ها به جای آب استفاده کنیم که به خوشمزه تر شدن غذا منتهی می شود کمی بیشتر از برنج مان آب می ریزیم و نمک و روغن آن را اندازه می کنیم و در قابلمه را می بندیم و اجازه پختن به برنج می دهیم.

  3. پخت باقالی ها

    باقالی ها را بعد از پوست کندن در قابلمه جداگانه ای می پزیم.

  4. ریختن لابه لای برنج و شوید خشک و باقالی

    بعد از آن که برنج پخت برنج را در کاسه ای می ریزیم و به اندازه دلخواهمان شوید و بعد هم باقالی را اضافه می کنیم در ضمن می توانید از سیر خرد شده و زردچوبه هم برای عطر و رنگ بهتر غذایتان استفاده کنید.

  5. سرو نهایی دمپختک با مرغ

    حالا کف قابلمه مورد نظرتون رو چرب کنید سیب زمینی های حلقه حلقه شده بچینید و بعد مقداری از برنج رو روش بریزید مرغی که پخته شده هم لا به لای بین برنج بذارین حالا برنج رو بذارید روی شعله کم تا دم بکشد نوش جان
    کف قابلمه مورد نظرتان را با روغن مایع چرب کنید و نان یا سیب زمینی را به عنوان ته دیگ کف قابلمه قرار دهید و مقداری برنج و لابه لای برنج هم مرغ بریزید تا قابلمه پر شود و شعله را کم کنید و اجازه بدهید تا برنج تان دم بکشد بعد از دم کشیدن برنج غذا حاضر است امیدواریم از طعم آن لذت ببرید.

اندیشه معاصر را در اینستاگرام دنبال کنید.

برای عضویت در کانال اندیشه معاصر کلیک کنید.

انتهای پیام/*

مطالب مرتبط