روش نگینی کردن هویج
نگینی کردن یکی از شیوه های برش پر کاربرد در آشپزی است که استفاده زیادی دارد
نگینی کردن یکی از شیوه های برش پر کاربرد در آشپزی است که استفاده زیادی دارد
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی اندیشه معاصر، برای نگینی خورد کردن هویج همراه ما باشید.
– نخست هویج ها را تمیز بشویید و در صورت لزوم سطح آنها را بتراشید.
– اگر هویج ها بزرگ بودند آنها را کوچک تر کنید.
– آنگاه هویج ها را به صورت خلال های درشت برش بزنید.
– اگر می خواهید نگین ها ریزتر باشد خلال ها را باریک تر کنید.
انتهای پیام/*